Connect with us

Administrație locală

Un dulap metalic este potrivit pentru orice situatie!

Publicat

pe

dulap metalic

Oamenii au din ce in ce mai mare nevoie de timp si de spatiu. Din pacate, oricat de mult ti-ai dori, o zi nu poate avea 25 de ore si nici un minut nu poate avea macar o secunda in plus. In schimb, iti poti prioritiza activitatile si te poti pune, mai des, pe tine pe primul loc. Citeste, relaxeaza-te, bucura-te de lucrurile mici si vei simti cum timpul trece diferit.

Cand vine vorba despre nevoia de mai mult spatiu, lucrurile stau diferit. Exista o multitudine de trucuri prin care poti adauga un plus de spatiu in orice incapere. De exemplu, poti lasa in siguranta obiecte, acte, echipamente sportive sau dosare intr-un dulap metalic Viamond.ro. Iata cateva avantaje ale folosirii unui astfel de spatiu de depozitare!

Durabilitatea – o garantie

Metalul este unul dintre cele mai puternice si solide materiale. Rezistenta sa in timp il recomanda ca fiind unul dintre cele mai importante materiale in domeniul constructiilor, dar si in industriile de prelucrare si fabricare. Daca alegi sa folosesti un dulap care este facut din metal, poti fi sigur ca acesta va rezista cu brio la testul trecerii timpului.

Un loc sigur

Orice dulap metalic care este prevazut cu o incuietoare reprezinta un spatiu personal, la care are acces doar posesorul cheii. Astfel, doar tu sau numai persoanele in care ai deplina incredere vor putea incuia si descuia usa dulapului. Cu totii avem documente importante pe care trebuie sa le pastram cu mare grija, indiferent daca acestea sunt acte personale sau care au legatura cu viata profesionala. Protejeaza-le si depoziteaza-le intr-un loc sigur!

Unde? Oriunde!

In cazul in care crezi ca singurul loc in care poti folosi un dulap metalic este la birou, atunci vei fi surprins! In cadrul institutiilor de educatie (gradinite, scoli, universitati), folosirea acestui tip de spatiu de depozitare este la mare cautare. Elevii si studentii au nevoie de un spatiu personal in care isi pot pastra in siguranta lucrurile, manualele si caietele.

Astfel, problema “ghiozdanului supra-incarcat” poate fi solutionata. Salile de sport, de fitness si aerobic profita de utilitatea acestor dulapuri. In timp ce ai grija de sanatatea si corpul tau, poti sa-ti lasi bagajul in vestiar, fara grija! Prin urmare, orice incapere este ideala pentru un astfel de spatiu de depozitare.

O opera de arta

Un dulap metalic nu este recunoscut in intreaga lume numai pentru calitatile sale practice, ci si pentru cele estetice. Cheama-ti prietenii apropiati si transformati impreuna un corp de mobilier intr-o opera de arta! Personalizeaza noul tau dulap folosind vopsea, spray-uri de grafitti sau hartie autocolanta.

Da-ti frau liber imaginatiei, nu exista greseli in arta. Vei observa cum culorile se aplica fara efort, iar sub ochii tai incepe sa apara o creatie unica si irepetabila. Nu ai nevoie decat de un strop de inspiratie si curaj!

Este surprinzator cat de multa versatilitate poate fi identificata intr-o piesa de mobilier, nu-i asa? Prin urmare, daca ai nevoie de un spatiu suplimentar de depozitare, utilizeaza un dulap metalic si nu vei regreta, fie ca il vei folosi acasa, la scoala, la serviciu sau la sala de antrenament!

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Rețeaua PENNY România a ajuns la 363 de magazine

Publicat

pe

De

PENNY România continuă în ritm alert planul de expansiune și deschide cel de al 363-lea magazin din România în comuna Florești-Stoenești, județul Giurgiu. Începând cu 16 decembrie, clienții din zonă sunt așteptați să experimenteze ambientul modern, prietenos și accesibil, reprezentând evoluția strategică a brandului în România.

Designul magazinelor PENNY oferă o experiență plăcută clienților, evidențiind, totodată, angajamentul companiei în extinderea portofoliului de produse 3RO – produse cu ingredientul principal provenit din România, procesate și ambalate în țară. Experiența la cumpărături este îmbunătățită datorită unei zone extinse dedicate produselor proaspete sau mărcilor proprii realizate conform preferințelor clienților români, spațiul oferind totodată o semnalizare mai vizibilă a promoțiilor și categoriilor principale de alimente.

Noul magazin PENNY își întâmpină clienții cu soluții practice, adaptate stilului de viață agitat, inclusiv produse gata de consum, semipreparate, precum și opțiuni refrigerate sau congelate.

Situat pe strada 1 Decembrie 1918 nr. 128, comuna Florești-Stoenești, județul Giurgiu, magazinul va funcționa de luni până sâmbătă în intervalul 7:30 – 21.00, iar duminica între 8:00 – 20:00. Oferă 55 de locuri de parcare, din care trei pentru persoane cu dizabilități. Suprafața interioară de vânzare a magazinului este de 895.79 mp.

PENNY Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată în șapte piloni de dezvoltare: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 363 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2023 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

Pentru mai multe detalii despre companie, accesati website-ul oficial https://www.penny.ro/

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Școala lui Codruț: Drumul câinilor abandonați spre o nouă viață

Publicat

pe

De

Luna aceasta, Asociația Clubul Câinilor Utilitari finalizează proiectul Școala lui Codruț – dresaj pentru câini adoptați, realizat cu sprijin de la bugetul local al Municipiului București. Proiectul are ca scop schimbarea concepțiilor despre câini în societate, prevenirea abandonului, susținerea adopțiilor, si îmbunătățirea situației câinilor abandonați prin organizarea de cursuri de dresaj gratuit concepute special pentru nevoile câinilor adoptați.

Cu ajutorul acestui proiect, timp de patru luni, 120 de persoane care au adoptat câini au putut beneficia de cursuri gratuite de dresaj unde au putut să lucreze sub îndrumarea unui instructor canin pentru a învăța cum să își ajute câinele să se adapteze mai ușor la noua viață.

Pe langă sedințele de dresaj, cei înscriși au beneficiat și de un seminar teoretic de îngrijire a câinilor, prin intermediul căruia au putut afla de la specialiști noțiuni despre: medicina preventivă, toaletaj canin și îngrijire, dar și despre bunăstarea și relaționarea corespunzătoare cu câinii.

Numele proiectului a fost inspirat de Codruț, maidanezul găsit de de Vlad Popescu, fondatorul Asociației Clubul Câinilor Utilitari, care l-a adoptat și care l-a ajutat să devină câine utilitar. Cât timp a lucrat alături de Vlad, Codruț a promovat numeroase examene și a demonstrat că și un maidanez poate fi un câine de valoare: în iunie 2006, a promovat primul examen de obediență din România, în octombrie 2006 a obținut titlul de „Învingător la căutare și salvare“ la Campionatul Național de Dresaj Canin, categoria „Căutare în dărâmături“, treapta A, iar în februarie 2007, a promovat primul examen de câini de avalanșă din România.

Codruț a fost unul dintre cazurile fericite, deoarece de cele mai multe ori, câinii abandonați sau care s-au născut pe străzi și care nu au avut parte de o viață liniștită în care să se simtă în siguranță prezintă probleme de comportament cum ar fi: neîncrederea față de oameni și alte animale, frica de zgomote sau situații cu care nu s-au mai întâlnit. În această situație este important să știm cum să comunicăm cu câinele, care sunt adevăratele lui nevoi și cum îl putem ajuta să se adapteze mai ușor la noua viață.

Proiectul Școala lui Codruț a apărut pentru prima oară în 2013, când a fost adoptată Legea 258/2013-Legea lui Ionuț, privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân și de atunci a rămas unul dintre cele mai căutate și apreciate cursuri de dresaj din București, strângând anual aproximativ 50 de cursanți.

Timp de 9 ani, proiectul a fost susținut din contribuție proprie, cu ajutorul a trei instructori de dresaj, specializați în comportament canin și reabilitare, care au lucrat pe bază de voluntariat cu peste 450 de câini adoptați.

Începând cu luna august 2023, proiectul a fost realizat cu sprijin de la bugetul local al Municipiului Bucuresti.

Conform Organizației pentru Protecția Animalelor Ilfov, rata abandonului a crescut în ultimul an din cauza inflatiei și a ultimelor scumpiri, ceea ce a făcut ca 30% dintre câini să fie duși la adăpost chiar de stăpanii lor.

„Având în vedere situația în care ne aflăm, dar și feedback-ul pe care l-am primit din partea comunității, sperăm să existe fonduri și să putem depune din nou și anul viitor, deoarece oamenii au nevoie de astfel de proiecte”, subliniază Vlad Popescu, Director CCU si manager de proiect.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Synology® lansează VS600HD, un sistem de monitorizare și gestionare pentru Surveillance Station

Publicat

pe

De

București, România – 13 noiembrie 2023-Synology a anunțat astăzi lansarea VisualStation VS600HD, o stație de monitorizare și gestionare pentru Synology Surveillance Station1. VS600HD suportă până la două ecrane 4K și este ușor de montat pe spatele ecranelor care au montură VESA, permițând astfel implementări eficiente din punct de vedere al spațiului pentru echipele de securitate.

Stația de supraveghere permite gestionarea întregului sistem de monitorizare și oferă posibilitatea de a integra mai multe monitoare pentru vizualizarea camerelor de supraveghere. Cu suport de până la 50 de fluxuri video, VS600HD este ideal pentru a monitoriza spații foarte mari, zone aglomerate sau zone industriale.

„VS600HD face extrem de simplă crearea unei soluții de monitorizare personalizate”, a declarat Joseph Liang, Product Manager Synology pentru produsele de supraveghere. „Am proiectat VS600HD pentru a fi plug-and-play, permițând monitorizarea și gestionarea eficientă din punct de vedere energetic, al spațiului dar și al controlului.

Implementare flexibilă

Cu două ieșiri HDMI 4K, VS600HD suportă afișarea simultană a până la 50 de fluxuri de camere dispuse pe două ecrane. Mai multe VS600HD-uri pot fi implementate în tandem pentru a susține sisteme de monitorizare video mai extinse. Astfel, se pot crea sisteme avansate de monitorizare pentru diferite instituții sau zone publice unde este necesară o monitorizare extinsă, cum ar fi metroul sau piețe publice.

Synology VS600HD oferă suport pentru monitorizarea simultană a până la 50 de canale la 600FPS/720p, precum și standardele de compresie video H.265 și H.264. Toate fluxurile video pot fi gestionare dintr-un singur loc cu ajutorul funcțiilor oferite de Surveillance Station. Tabloul de bord oferă acces la fluxurile video live, la înregistrări, evenimente de securitate și funcții.

Mai mult, sistemul permite cartografierea spațiului supravegheat inclusiv pe etaje, oferind o imagine de ansamblu clară a locațiilor și a unghiurilor de supraveghere

Platformă de supraveghere securizată

Synology Surveillance Station și VS600HD suportă fluxuri video HTTPS împreună cu opțiuni suplimentare de criptare la nivel de volum și la nivel de fișier pentru a proteja imaginile înregistrate. VS600HD este conform cu cerințele federale americane NDAA și TAA, asigurând utilizatorii de aderarea sa la standardele de securitate.

În funcție de implementări, poate fi activat accesul personalizat la funcțiile camerelor, hărți, înregistrări anterioare și multe altele pentru a permite un răspuns mai rapid la incidente de securitate. Surveillance Station suportă permisiuni și delegări per utilizator pentru o flexibilitate maximă dar și pentru o mai bună siguranță, datele putând fi accesate doar de anumite persoane.

Disponibilitate

VS600HD este disponibil începând de astăzi prin intermediul partenerilor Synology. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați https://www.synology.com/products/VS600HD

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment10 minute inainte

ECHO School, programul de facultate din România cu înscriere pre-bacalaureat pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

București, 29 martie 2024 – BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie,...

Eveniment20 de ore inainte

Macar o data la doi ani, apare cel putin o informatie importanta despre un nou furtisag al Directiei Generale Financiare din cadrul M.A.I. – Ziarul Incisiv de Prahova

Unul dintre oamenii luați la țintă de gruparea din jurul fostului procuror Portocală a fost Cezar Stoichiciu, fost sef al...

Uncategorized23 de ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Uncategorized24 de ore inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

parcare lunga durata Otopeni parcare lunga durata Otopeni
UncategorizedO zi inainte

Cand si de ce sa alegi o parcare de lunga durata in Otopeni

Planuiesti o calatorie pe o perioada mai lunga de timp si vrei sa nu ai parte de probleme de la...

Eveniment2 zile inainte

Dosarul „Tetra” fabricat de procurorul, pe atunci, Negulescu Mircea, zis „Portocală, zis „Zdreanță” și autointitulat „distrugătorul de destine” – Ziarul Incisiv de Prahova

Unul dintre oamenii luați la țintă de gruparea din jurul fostului procuror Portocală a fost Cezar Stoichiciu, fost sef al...

Eveniment2 zile inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Uncategorized2 zile inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

Eveniment2 zile inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Eveniment3 zile inainte

 INTOARCEREA “RABINULUI” – Ziarul Incisiv de Prahova

                                         ...

Uncategorized3 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Eveniment3 zile inainte

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Eveniment4 zile inainte

copii care și-au băgat mamele octagenare în pușcărie! – Ziarul Incisiv de Prahova

Statutul polițistului prin Legea 360/2002 și statutul cadrelor militare prevăzut în Legea 80/1995 fixează interdicții clare privind implicarea acestora în...

Uncategorized4 zile inainte

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Eveniment5 zile inainte

Este dezonorant pentru un șef de poliție să se păteze în jocurile murdare ale politicienilor – Ziarul Incisiv de Prahova

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

Știrile Săptămânii