Connect with us

Sport

Meciul vietii pentru cel mai iubit luptator din Banat. Raul Catinas lupta cu numarul 1 mondial din K1

Publicat

pe

TIMIS. Raul Catinas va urca in ring sambata 19 noiembrie in main-eventul celui mai puternic turneu profesionist de kickboxing din lume, GLORY unde va lupta cu Antonio Plazibat care este numarul 1 in clasamentul mondial.

Citeste mai multe stiri din sport.

Nascut in Lugoj si stabilit in Timisoara, Raul Catinas, numarul 10 in ierarhia mondiala se pregateste la Clubul Knock Down Timisoara cu antrenorul Alin Falcusan si in Olanda in orasul Haga la ARJ-Trainingen Gym.

Catinas este cel mai iubit luptator roman la categoria grea si este renumit ca avand cea mai puternica lovitura de pumn din circuitul Mondial de Kickboxing, olandezii numidu-l “White Tyson”.

Raul a fost cel mai tanar luptator din istoria K-1 care a luptat la 21 de ani intr-un turneu WGP in primii 16 luptatori ai planetei.

Palmaresul sau este unul impresionant in prima liga a kickboxingului profesionist avand 41 de maciuri castigate dintre care 33 prin KO iar in anul 2013 a fost desemnat castigatorul titlului “KO of the year”.
Meciul de sambata din GLORY 82 poate fi urmarit in direct la PRO•ARENA incepand cu ora 21:00 sau online PPV pe siteul oficial Glory Kickboxing.

Sursa stire https://www.opiniatimisoarei.ro/meciul-vietii-pentru-cel-mai-iubit-luptator-din-banat-raul-catinas-lupta-cu-numarul-1-mondial-din-k1-video/17/11/2022

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sport

Sportivii anului au fost premiați la Gala Canotajului Românesc. 2022 este cel mai de succes an din istoria Federației Române de Canotaj

Publicat

pe

Cei mai buni sportivi ai Federaţiei Române de Canotaj, care au oferit rezultate excepționale la Campionatele Europene și Mondiale din acest an, au fost premiați în cadrul Galei Canotajului Românesc. Ediția din acest an, prezentată de Teodora Tompea, a avut loc la Casa Siqua din București, în prezența Președintelui Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a Președintelui Comitetului Olimpic Român, Mihai Covaliu, și a partenerilor Federației Române de Canotaj care, prin implicarea continuă, susțin performanța sportivilor.

2022 este considerat cel mai de succes din istoria Federației Române de Canotaj, cu 39 de medalii câștigate la competițiile internaționale importante, un an în care sportivii federației au adus o mulțime de motive de mândrie românilor de pretutindeni. În premieră în istoria canotajului românesc, în 2022, s-au câștigat 5 medalii de aur și 3 de bronz la Campionatele Europene și 4 medalii de aur la Campionatele Mondiale.

În cadrul Galei Canotajului Românesc au fost premiați și cei care au roluri esențiale în obținerea tuturor acestor rezultate de excepție: antrenori, echipa medicală, parteneri, sponsori și întregul colectiv tehnic ce îi sprijină pe sportivi în drumul lor spre performanță.

Momentele muzicale au fost asigurate de naistul Nicolae Voiculeț, care a primit și un trofeu special din partea Federației Române de Canotaj. Tot un tofeu special a mers și către Teodora Tompea, gazda evenimentului.
 
Lista laureaților Galei Canotajului Românesc 2022

Sportivul Anului: Simona Radiș, steaua incontestabilă din elita canotajului mondial. Campioană Olimpică la Tokyo 2020, alături de Ancuța Bodnar în barca de dublu vâsle feminin, de două ori Campioană Europeană în 2022 (atât la dublu vâsle cât și în barca de 8+ 1), Simona Radiș a devenit singura sportivă din lume care câștigă două medalii de aur la Campionatele Mondiale, în 2022, în mai puțin de o oră.

Simona Radiș și Ancuța Bodnar – Campioane Olimpice la Tokyo 2020, duble Campioane Europene în 2022, atât la dublu vâsle feminin (W2x), cât și la 8+1 feminin (W8+), dar și Campioane Mondiale în 2022 la dublu vâsle feminin (W2x).

Ionela Cozmiuc – Campioană Mondială și Europeană în 2022 în proba de schif simplu categorie ușoară (LW1x).

Echipajul de dublu rame masculin, Campionii Mondiali și Europeni Sergiu Bejan și Marius Cozmiuc. Ei au devenit primii canotori români din istorie cu titlu mondial în proba de dublu rame masculin, aceeași în care tot anul acesta au cucerit și aurul european.

Echipajul de patru vâsle masculin medaliat cu bronz la Campionatele Europene 2022: Mihai Chiruță, Ciprian Tudosă, Ioan Prundeanu și Florin-Marian Enache.

Echipajul de patru rame masculin, compus din Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu, Mihăiță Țigănescu și Florin Lehaci, sportivii medaliați cu bronz la Campionatul European de la Munchen.

Denisa Tîlvescu și Ioana Vrînceanu, duble campioane europene în 2022, atât în proba de dublu rame feminin (W2-), cât și în proba de 8+1 feminin (W8+). Ioana Vrînceanu este și Campioană Mondială, făcând parte din echipajul de 8+1 feminin care a câștigat medalia de aur la Mondialul de la Racice.

Magdalena Rusu face parte atât din echipajul de 8+1 feminin care a câștigat aur la Campionatul European, cât și din barca de 8+1 ce a cucerit anul acesta aurul mondial. Are și medalie de bronz la Europene alături de colegele ei din barca de patru rame feminin (W4-), Mădălina Bereș, Iuliana Buhuș și Amalia Bereș.

Iuliana Buhuș este dublă medaliată cu aur în acest an în echipajul de 8+1 feminin, atât la Campionatele Europene cât și la Campionatele Mondiale. De asemenea, Iuliana a câștigat și bronz la Europene alături de colegele ei din barca de patru rame feminin.

Mădălina Bereș este componentă a echipajului de 8+1 feminin care a câștigat aur  atât la Campionatul European cât și la Campionatul Mondial. De asemenea, Mădălina a câștigat și o medalie de bronz la Europene alături de colegele ei din barca de patru rame feminin.

Amalia Bereș face parte din echipajul de 8+1 feminin care a câștigat aur atât la Campionatul European, cât și la Campionatul Mondial. Amalia mai are în palmares în acest an și medalie de bronz la Campionatele Europene.

Adriana Ailincăi face parte din echipajul de 8+1 feminin  care a câștigat aurul la Campionatul Mondial 2022.

Maria Tivodariu face parte din echipajul de 8+1 feminin care a câștigat aurul la Campionatul Mondial 2022.

Adrian Munteanu a fost cârmaci pentru echipajul de 8+1 feminin, medaliat cu la Campionatul European 2022.

Victoria Ștefania Petreanu a fost cârmaci pentru echipajul de 8+1 feminin, medaliat cu aur la Campionatul Mondial 2022.

Juniori: Grădinăciuc Delia Mirabela, Todirică Andreea, Nedelcu Iulia Valentina, Mătran Ana Maria

Tineret: Bălaucă Iulia Liliana, Moroșanu Andrada Maria, Ungureanu Alexandra Roxana, Cireș Andreea Patricia, Ciotău Emanuela Ioana, Drugă Cristina Florentina, Mândrilă Andrei, Neamțu Claudiu

Antrenori:
Antonio Colamonici (antrenor principal al Loturilor Olimpice de Seniori și Tineret Under 23), Alupei Dorin, Măstăcan Vasile, Despina Marcus, Atomei Ciprian, Băhnărel Sorin, Cochela Veronica, Boguș Cosmin, Băcăoanu-Aanei Marius, Codrici Bogdan, Ignat Doina, Oșean Vasile, Ogulturk Ana Maria, Donci Daniel, Petrescu Mihaela, Maliș Alexandru, Bulie Bogdan, Maliș Cristian, Grijuc Marian.

Trofee Speciale:
Eduard Novak, Ministru Sportului 
Mihai Covaliu, Președintele Comitetului Olimpic și sportiv Român
Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte UniCredit Bank România
Marian Ivan, Primarul Orasului Pantelimon
Rodica Diaconu și Alexandra Boncu; Bucovina
Romeo Căzănescu, Director Herbalife Nutrition
Anca Gheorghe, Ford Țiriac Auto
Raluca Soare, Fundația Ion Tiriac
Dan Stratan, director Ciga Energy
Valeria Sabo, Consultant de Imagine al Federației Române de Canotaj
Andreea Bănicescu, Regina Maria – Rețeaua Privată de Sănătate
Florentina Voicu, Fiterman Pharma
Alin Irimia, BDO România
Bogdan Niță, Sanovita
Lucian Morteanu, Phoenicia Hotels

Au fost acordate și trofee către Negro 2000, Maestro, Pron Natura, ai căror reprezentanți nu au reușit să fie prezenți la gală.

Christian Stan, Managing Partner YOLO Media, Agenția de PR și comunicare a Federației Române de Canotaj

Laurențiu Ciornei, fondator Asociația Alianță pentru Pădure

Cluburi sportive: CS Dinamo București, CSA Steaua București, CSM Calarasi ,CSM Iasi și CSN Snagov

Partenerii evenimentului: Leonidas, Consiglieri, La Mama, Beautik, Alira, MS Croaziere Diana, Casa Siqua, Tuborg, Granini, Camera de Comerț și Industrie a României în Italia, Asociația Românilor în Italia și Asociația pentru Respectarea Drepturilor Omului (ARDOM).
 
Declarație Elisabeta Lipă:

„Am sărbătorit astăzi împreună, la Gala Canotajului Românesc 2022, cel mai de succes an din istoria Federației Române de Canotaj, iar asta mă bucură, mă emoționează și mă face extrem de mândră.

Ne așteaptă un 2023 extrem de solicitant, iar aici mă refer la calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024, și sper că această ploaie de azi să fie cu mult succes pentru canotajul românesc, în particular, și pentru sportul românesc în general. Îmi doresc ca anul viitor să ne putem bucura de cât mai multe bărci calificate la Jocurile Olimpice.

Sunt mândră să pot spune că Federația Română de Canotaj este, deja de șase ani consecutivi, federația cu cele mai bune performanțe din sportul românesc. Îi felicit pe această cale pe toți sportivii, antrenorii și întreg colectivul tehnic pentru munca pe care o depun zi de zi.
Toate aceste lucruri nu se pot realiza dacă nu ai niște parteneri extraordinari care să îți fie alături.

Doresc să mulțumesc pe această cale Ministerului Sportului și Comitetului Olimpic și Sportiv Român pentru susținere, dar și partenerilor Federației care ne sunt alături și care au înțeles cât de important este ca performanța să fie susținută. Țin să menționez că COSR acoperă în mare măsură finanțarea acestor tineri minunați începând de la Centrele Naționale Olimpice de Juniori și Tineret și până la loturile olimpice bineînțeles, finanțarea cantonamentului care începe de miercuri. Suma nu este mică, dar sportivii noștri merită cu prisosință pentru că au demonstrat că fac România cunoscută în lume și ne bucură cu performanțele lor.

Mulțumesc partenerilor de nădejde ai Federației Române de Canotaj: UniCredit Bank România (partenerul principal al FRC în acest ciclu Olimpic), Herbalife Nutrition, Apa Bucovina, Primăria Orașului Pantelimon, Phoenicia Hotels, Ford România, Țiriac Auto, Fundația Țiriac, Negro 2000 România, SCC Erbașu, SanoVita, IBB-HIB România, Regina Maria – Rețeaua Privată de Sănătate, BDO România, Apele Române, Fiterman Pharma, Maestro, Zuzu și Pro Natura. De asemenea, ca parteneri ai Galei Canotajului Românesc 2022 ni s-au alăturat Consiglieri, Leonidas, Beautik Haute Parfumerie, Eisberg Simply Fresh, MS Diana – Croaziere pe Dunăre, Tuborg, Granini și La Mama. Sper ca această colaborare frumoasă și fructuoasă să continue și pe viitor, cu aceleași rezultate!”, a declarat Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Sport

Peste 80 de jucători din 24 de țări vor concura la cea de a IX-a ediție a Vitality Open Tour

Publicat

pe

Peste 80 de jucători din 24 de țări vor concura la cea de a IX-a ediție a Vitality Open Tour, competiție din cadrul ITF World Tennis Tour.

Competiția, care dotată cu premii de 15.000 de dolari, se va disputa în perioada 6-14 august, la Tenis Club Curtea de Argeș.

La acest turneu concurează, în probele de simplu și de dublu, jucători din țări, printre care, Argentina, România, Franța, Bulgaria, R. Moldova. Ucraina, China, SUA, Spania, Italia, Lituania, Uruguay, Serbia, Macedonia, Ungaria, Chile, Australia, Slovacia, Marea Britanie, Elveția, Georgia, Polonia, Canada.

Organizatorul Vitality Open Tour 2021 este Tenis Club Curtea de Argeş, iar partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker Romania.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Sponsori ai turneului sunt Euro Tehno Group şi Macromex, în timp ce promotorul turneului este Harmony Advertising. Parteneri media sunt Revista Sport Magazin, Radio Argeș Expres şi ziarul Argeș Expres.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Sport

Academia Victor Hănescu lansează campioni

Publicat

pe

Este deja binecunoscut faptul că de-a lungul anilor la Academia Victor Hănescu s-au lansat campioni, la toate categoriile de vârstă.

Cel mai recent exemplu este al  lui Alexandru Enea, care a câștigat Trofeul DSJ Braila U12.

Sau al lui Ianis Ghiulea. Care a urcat pe podium și și-a adjudecat medalia de argint la Circuitul Național FRT cat. A U12 – Tomesti, Iași.

Apoi, Anamaria Lazar, noua sportivă #AVH, a câștigat trofeul „Ilie Nastase” U14.

Sau Radu Țurcanu și Ștefan Haită au câștigat finala la dublu Mamaia IDU Champions TE U 16. Iar în finala la simplu s-au duelat Radu Țurcanu si Rareș Pieleanu, ambii de la AVH

Unul dintre cele mai importante evenimente organizate de Academia Victor Hănescu a fost “Train Like a Pro. Tabără sprijinită de Aqua Carpatica, cu scopul promovării tinerelor talente.

După 17 ani de tenis de performanță, în care a acces până în sferturi de finală la Roland Garros, a cucerit un titlu ATP. Sau a mai jucat alte patru finale ATP, Victor Hănescu a ales să treacă la următoarea etapă în carieră.

„Am luat tot ce a fost bun de-a lungul experienței mele în lume, tot ce am simțit că mi-a lipsit și mi-aș fi dorit să am. Am strâns în jurul meu unii dintre cei mai buni antrenori, mentori și specialiști. Și am pus bazele poate celui mai îndrăzneț proiect din tenisul românesc de până acum. Academia Victor Hănescu (https://academiavictorhanescu.ro).

Această academie s-a născut firesc, mai întâi din dorința de a asigura atât copiilor care au pornit pe același drum ca și mine. Cât și părinților lor, un mediu de dezvoltare în siguranță, încredere și profesionalism în condiții de performanță.

Având facilități de top, printre care suport mental, strategie, management, antrenamente fizice, tactice și emotionale. Suport medical și educație în sănătate, nutriție și mișcare”. A declarat fostul număr 26 ATP.

Fostul 26 ATP a lansat Academia Victor Hănescu la începutul lunii ianuarie 2017.

“E singura Academie din țară care oferă absolut toate condițiile de pregătire la nivel internațional, punând la dispoziție terenuri de joc. Cazare, masă, acces la sală, la recuperare și posibilitate de loc de învățământ. Accentul va cădea foarte mult pe calitățile și aspectele pozitive pe care fiecare jucător le are. Pe dezvoltarea unui mindset puternic și a unei atitudini de învingător.

Vizunea acestei academii este să dezvolte și să susțină viitorii campioni atât pe terenul de joc, cât și în viata de zi cu zi. Să fie mediul ideal în care sportivii să se dezvolte atât profesional, cât și uman. În plus, visul meu este ca această Academie să devină un punct de referință pe harta tenisului internațional. și să ofere lumii campioni valoroși, indiferent de posibilitatile materiale ale acestora”.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment7 ore inainte

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reactioneaza prin I.G.P.R si sesizeaza organele de cercetare penala cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

EvenimentO zi inainte

Prim-ministrul României reactioneaza prin Corpul de control al prim-ministrului si sesizeaza MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

Eveniment2 zile inainte

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

ferestre termopan ferestre termopan
Social2 zile inainte

5 beneficii pentru ferestre termopan cu geam dublu

Gama de ferestre termopan si usile cu geam dublu se diferentiaza de restul datorita faptului ca sunt formate din doua...

Eveniment3 zile inainte

Val de cereri de pensionare si demisii din Ministerul Afacerilor Interne

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

Eveniment4 zile inainte

Dupa dosarele penale cu “TERMIA” si “BCR”, un alt dosar penal il va lovi pe “faraonul” Andrei Volosevici

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

Haine sport Haine sport
Social4 zile inainte

Haine sport pentru sezonul rece

Îți place la nebunie să faci sport, și mai ales, să faci sport în natură? Nu ştii ce haine sport...

Ferestre termopan Ferestre termopan
Social4 zile inainte

Ferestre termopan, piesa cheie în amenajarea băii

Ferestre termopan sunt o alegere inspirată pentru a fi montate în baie atât din punct de vedere al funcționalității, cât...

Uncategorized4 zile inainte

Care sunt acele detalii care fac diferenta intr-o baie?

Totusi, putem folosi o multitudine de articole diferite pentru a imbunatati rapid aspectul baii. Veti fi surprinsi de impactul pe...

Eveniment5 zile inainte

Bomba ecologica de la Pleasa loveste din nou/Recop Recycling SRL incearca sa scape de MUNTII de deseuri aruncand pe la vecini sau le ingroapa/Ce face Garda de Mediu si celelate autoritati? (POZE SI VIDEO)

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

Motofierăstrău Motofierăstrău
Social5 zile inainte

Motofierăstrău electric sau pe benzină: pro şi contra

Alegerea unui motofierăstrău nu este întotdeauna un lucru uşor de făcut. Mai ales când există atât de multe modele pe...

Brasov Brasov
Turism5 zile inainte

Ce sa vizitezi intr-o vacanta in Brasov

Daca inca nu ai vizitat Brasov, atunci trebuie sa iti faci o lista cu cele mai interesante locatii existente pe...

Eveniment6 zile inainte

O noua lovitură grea pentru fostul procuror Mircea Negulescu!/Dosar celebru picat in instanta/Toti inculpatii au fost achitati cu mentiunea: Fapta NU EXISTA

Se dărâmă în cap toata șandramaua lui Portocala si a zdreantelor care il ajutau Iata ca dezvaluirile ziarului Incisiv de...

calorifer calorifer
Social6 zile inainte

9 paşi să aerisești corect un calorifer

A venit momentul acela din an în care pornim centrala termică din casă pentru asigurarea confortului termic. Nu de multe...

călătorie călătorie
Turism6 zile inainte

Ce să nu lipsească din bagajul de călătorie

Înainte să plecăm într-o călătorie, cea mai mare frică a noastră, a tuturor, este să nu cumva să omitem ceva...

Știrile Săptămânii