Connect with us

Eveniment

„Respectul față de PMP!”/Brif pentru membrii și simpatizanții PMP/Astia-s ,,noii’’ PMP-iști: Racul, broasca și o știucă/La PMP tomac se poate orice!!!

Publicat

pe

Cristian Diaconescu, președinte PMP, jurist, diplomat, fost ministru de externe și de justiție al României, un pro american convins, pro NATO și Uniunea Europeană

„Declarația recentă a Dl. Cristian Diaconescu cu privire la conflictul Ruso-Ucrainean. ,, solicitările Rusiei sunt de neacceptat’’

Congresul PMP de anul trecut a dat perspectiva reformării și relansării partidului prim schimbarea strategiei de comunicare cu românii, atragerea în partid de oameni valoroși în jurul unui om care vine cu o imagine nepătată și demnă de a fi candidat cu șanse la Președinția României în 2024.

Clar, acest aspect deranjează! Deranjează intern sau extern? Asta vom realiza cât de curând!

Am rememorat de câteva zile, șirul evenimentelor care au culminat cu puciul asumat de dl. Eugen Tomac într-o adunare convocată peste noapte în care unii știau exact ce fac iar alții au fost mințiți că va fi o ședință de partid normală despre care președintele Diaconescu și-a dat acordul.

Vreau sa tratez acest subiect și din altă cheie.

După o perioadă în care nu s-a mai auzit nimic despre Eugen Tomac, înțelegând asumarea eșecului din 2020, subit s-a activat mai mult ca niciodată. De ce?

De ce acum?

Alegerile sunt peste doi ani!

Privind mai atent situația la nivel global și în vecinătatea României, unde Rusia acum trei luni a mobilizat forțe militare importante, gata pregătite să invadeze Ucraina, lasă urmări și asupra unor politicieni români. Coincidență sau nu, este momentul activării dl. Eugen Tomac în interiorul partidului pentru schimbarea președintelui ales, Cristian Diaconescu.

Mă repet, oare este coincidență?

Cristian Diaconescu, președintele ales PMP, s-a poziționat foarte clar împotriva oricărei ingerințe ruse în Ucraina, stat suveran.

Nu am regăsit nici o declarație a dl. Eugen Tomac cu privire la această situație care afectează stabilitatea în vecinătatea granițelor NATO și UE.

De ce? O simplă omisiune!

Cine înțelege printre rânduri, înseamnă că PMP are viitor în politica și societatea românească. Este șansa de a transforma conceptul de partid tip gașcă într-un proiect pentru țară.

Consider că a venit momentul să discutam de proiecte susținute de persoane în detrimentul foloaselor de îndată oferite într-o conjunctură.

A venit momentul să discutăm de români și România, parte integrantă a UE și NATO.

Dl. Cristian Diaconescu a venit în fața românilor cu un proiect de țară clar, România Respectată.

Totodată acest proiect este baza lansării candidaturii la Președinția României în anul 2024.

Pilonul principal al proiectului de țară ,România Respectată’, se bazează pe societatea respectului.

Care este proiectul dl. Eugen Tomac?

Știe vreun român, pmp-ist sau nu să răspundă la această întrebare?

Am văzut de câteva zile din partea unor colegi ce înseamnă respect față președintele PMP, Cristian Diaconescu, care de un an încearcă să dea o nouă față partidului.

Putem continua cu personaje care nu respectă ierarhia, fie ea și într-un partid politic?

Putem continua cu personaje care au dirijat acest partid frumos într-o zonă în care astăzi doar o fuziune cu PNL este singura salvare?

Un conducător adevărat nu renunță după primul eșec.

PMP înseamnă mult mai mult.

PMP înseamnă votul a peste 400000 mii români, înseamnă 2500 aleși locali, 50 primari, sute de viceprimari, foști parlamentari, miniștri, secretari stat și mulți români care, dezamăgiți de politicile publice ale  PNL, PSD, și USR își vor îndrepta atenția față de un partid și un proiect de țară condus de către președintele PMP, dl. Cristian Diaconescu”, precizeaza fostul senator PMP, Cătălin Lucian Iliescu’

Din puctul nostru de vedere se desprind cateva concluzii:

1. Cineva vrea sa dispara PMP deoarece are sansa sa ramana singurul partid de dreapta.

2. Tomac face jocul Rusiei, iar americanii il vor pe Diaconescu.

3. Proiectul lui Diaconescu nu le convine multora, chiar din politica romaneasca.

Totusi ce se mai ascunde in spatele „mojiciilor” din atacurile „pucistilor”?

Ce se mai ascunde in spatele acestor „marlani”?

Am asistat ca oricare dintre cei interesați de politică din România la scandalul din Partidul Miscarea Populară. Unii spun că a fost o lovitură de palat, alții spun că a fost doar o ședință de evaluare a situației partidului care s-a terminat prin convocarea unui congres și schimbarea unor secretari generali ca pe timpul lui Andropov. Adică, fără ascultarea împricinatilor, fără a le spune ce greșeli au făcut, fără vorbe multe. Din pix. Am urmărit și noi cursul scandalului ca și dumneavoastră iar astăzi am avut surpriza să văd un filmuleț de la sediul PMP, filmuleț în care trezorierul vorbea peste Președinte și îl acuza de înlăturarea fotografiilor fostului Președinte Traian Basescu. La privirea ACESTUI filmulețului creierul meu a făcut tilt. Îmi spunea ceva figura trezorierului. Mi-am amintit de o discuție purtată cu un fost membru al conducerii partidului, trecut acum la un alt partid, care îmi spunea ca s-au petrecut lucruri nu tocmai legale cu finanțele partidului în3 perioada 2016 – 2020 și că facturile materialelor de campanie ale partidului ar fi fost umflate serios. Cum am văzut ca Domnul Trezorier este în verva ne-am gândit să îl întrebam și noi cu speranța ca ne va răspunde : – Domnule Razvan – Nicolae Sebe, Trezorier al Partidului Miscarea Populara, cum au fost cheltuiți banii partidului în acea perioadă ? – Facturile materialelor de campanie din perioada 2016 – 2020 au fost corecte sau umflate serios ? Depinde de bunăvoința dumneavoastră în a ne răspunde deoarece banii PMP sunt bani primiți ca subvenție de către partid din banii cetățenilor. Ar fi păcat ca cineva să vă acuze în față organelor de poliție sau judecătorești de fapte pe care poate nu le-ati comis. Multumim anticipat, conchide Laura Constantin pentru Diaspora Unită.

Interesant cum ies si vor iesi la iveala manevre cu bani publici si chiar „gauri” provocate prin FURT de catre personalitati „marcante” din randul acestor „pucisti”, furturi constatate pana si de Curtea de Conturi.

In fapt, acesti „pucisti” isi joaca „libertatea” si sunt dispusi sa incalce orice lege sa vanda partidul.

Pacat ca, in disperarea lor, au inclcat orice regula a bunului-simț fata de Cristian Diaconescu:

  • președinte PMP;
  • jurist;
  • diplomat;
  • fost ministru de externe și de justiție al României;
  • un pro american convins, pro NATO și Uniunea Europeană.

Speram doar ca Traian Basescu nu gireaza si NU va gira aceasta grupare de crima economico-financiar organizata care isi negociaza, prin puci, LIBERTATEA. Vom reveni cu documente incendiare si dezvaluiri despre fiecare „agarici” din aceasta grupare mafiota.

„Cei care vor sa-si bata joc de mine si de cariera mea sa se pregateasca/Inca NU au vazut NIMIC”

(Cristina T.).

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Eveniment

Belgia introduce carantina de 21 de zile pentru cei infectati cu variola maimutei!/Hai ca o luam de la capat!

Publicat

pe

De

Autoritățile din Belgia au decis vineri să introducă o carantină obligatorie de 21 de zile pentru persoanele diagnosticate cu variola maimuței. Este prima țară care impune o astfel de măsură, după ce a raportat patru cazuri cu boala în ultima săptămână.

Grupul de Evaluare a Riscurilor (RAG) din Belgia și autoritățile sanitare au declarat că cei infectați vor trebui să se izoleze timp de 21 de zile.

Oficialii recomandă ca oricine persoană care are simptome ar trebui să ceară sfatul medicului.

În Belgia a existat un focar legat de un festival gay, numit Darklands, unde trei participanți au fost testați pozitiv.

Organizatorii au declarat: „Există motive să presupunem că virusul a fost adus de vizitatori din străinătate, la festival, după cazuri recente în alte țări”.

Specialiștii au transmis informații de avertizare din partea guvernului, spunând că cei infectați ar trebui să se autoizoleze timp de trei săptămâni și să evite orice contact sexual fizic.

În ultima săptămână, au crescut îngrijorările cu privire la răspândirea variolei maimuțelor, o boală virală care este de obicei rară și întâlnită în principal la cei care au călătorit recent în Africa.

Variola maimuțelor a fost descoperită recent în zece țări din afara Africii Centrale și de Vest, inclusiv în Marea Britanie, unde au fost confirmate 20 de cazuri.

Dr Susan Hopkins, consilier medical șef al UKHSA, a declarat că cifrele actualizate pentru weekend vor fi publicate luni, deoarece a avertizat despre existența mai multor cazuri „în fiecare zi”.

Variola maimuțelor are o perioadă de incubație de cinci până la 21 de zile, așa că oamenii au fost avertizați să fie vigilenți timp de trei săptămâni după ce au fost expuși.

Dr. Hopkins a spus: „Transmiterea comunitară este în mare măsură centrată în zonele urbane și o vedem predominant la indivizii care se autoidentifică ca fiind gay sau bisexuali sau alți bărbați care fac sex cu bărbați”.

Întrebată de ce se găsește în acea categorie demografică, ea a spus: „Aceasta se datorează contactelor strânse frecvente pe care le pot avea.

„Recomandăm oricărei persoane care își schimbă în mod regulat partenerii sexuali sau care au contact strâns cu persoane pe care nu le cunosc, să se prezinte la medic dacă dezvoltă o erupție cutanată.”

Organizația Mondială a Sănătății spune că oamenii pot lua boala în urma contactului apropiat cu leziunile cutanate ale persoanelor infectate, prin inhalarea picăturilor respiratorii sau prin atingerea unui obiect contaminat (cum ar fi un prosop sau lenjerie de pat).

Ei afirmă că transmiterea prin picături de particule respiratorii „necesită, de obicei, un contact prelungit față în față, ceea ce îi expune pe lucrătorii din domeniul sănătății, membrii gospodăriei și alți contacți apropiați cu cazurile active”. (Cristina T.).

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

EXCLUSIV.Un elev din Ploieşti va alerga în scopuri caritabile, la HOPE RUN for Charity

Publicat

pe

Duminică, 22 mai a.c., începând cu ora 7.00, în Parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle va avea loc concursul caritabil de alergat „HOPE RUN pentru Ioana, Matei şi Andreea”, competiţie organizată de Corpul Naţional al Poliţiştilor, Evenimemntul are ca scop sprijinirea poliţiştilor din toată ţara care se află în situaţii dificile, din dorinţa de a-i ajuta sau a le salva viaţa. Acesta va reuni sportivi, pasionaţi de alergare şi familii care să îşi petreacă un altfel de weekend, energic şi activ împreună. Cursele la care alergătorii se pot înscrie sunt de 7 KM, respectiv cursa familiilor de 1.5KM, cu categorii de vârstă de la 0 la 13 ani şi 14+ ani. Elevul ploieştean, David Bogdan Croitoru va fi prezent la start. David Bogdan Croitoru are 9 ani, este elev în clasa a 2 a la Şcoala Gimnazială ”H.M Berthelot ” şi sportiv la CSM Ploieşti (antrenor doamna Andrei Maria). David Bogdan Croitoru, un atlet de viitor În data de 27 martie 2022, David Bogdan Croitoru, a participat la singura competiţie din calendarul competiţional pentru anul 2022 al Federaţiei Române de Atletism destinată copiilor / spiriduşilor! El a reprezentat Şcoala Gimnazială H.M Berthelot şi CSM Ploieşti. David a participat la două probe : 50 m şi 200 m în cadrul Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu” Bucureşti, în sala de atletism „Ioan Soter”. Acesta a fost la câteva sutimi de podium, terminând pe locul 4 la cele două probe. Reamintim, David mai are o pasiune… cea de desen, fiind un elev de nota 10. David a participat în urmă cu aproximativ 2 ani şi la concursul de desene” Super eroii din zilele noastre”, concurs organizat de M.A.I, având ca tematică „Supereroii din zilele noastre”, detalii aici : Menţionăm faptul că, David este susţinut în toate proiectele de conducerea Şcolii Gimnaziale” H.M Berthelot”.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Cineva are simtul umorului la magazinul din colt/A alaturat-o pe Veorica de Manole

Publicat

pe

De

La fix un an dupa ce ,,a spart stirile” faptul ca Veorica a devenit consilierul turnatorului, pentru ca deschidea usi si bea cafele pe la Bruxelles (cum ne spunea domnul Vasilescu). Manole ne-a asigurat ca nu e tocmai asa, ca e disciplinata, vine la birou si ca va prezenta si un raport cu ceva verde. Intre timp Veorica a plecat… neprezentand raportul pe perioada in care era platita cu minimum 4000 de Euro in calitate de consilier al turnatorului, nu a reusit sa imi inlature prima impresie, si anume ca a fost premiata de Manole pentru ca i-a asigurat inca un mandat si un milion de Euro bani albi, aferenti acestui nou mandat (pun in link articolul din urma cu fix un an). Revenind la magazin, pe langa alturarea faptica a Veoricai si a lui Manole, am observat si faptul ca, raionul de ceai de tei e neatins.

Ceea ce spune multe despre griparea mecanismului de politica monetara prin care Manole vrea sa trateze inflatia cu ceai de tei. Adica, pe partea economica…. Si nu in ultimul rand, in contrast cu raionul de ceai de tei (neatins), am observat ca lamai nu mai erau deloc, precizeaza analistul economic Radu Teodor Soviani… (Sava N.).

Articolul Cineva are simtul umorului la magazinul din colt/A alaturat-o pe Veorica de Manole apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment18 ore inainte

Belgia introduce carantina de 21 de zile pentru cei infectati cu variola maimutei!/Hai ca o luam de la capat!

Autoritățile din Belgia au decis vineri să introducă o carantină obligatorie de 21 de zile pentru persoanele diagnosticate cu variola...

Sport2 zile inainte

Românii au câștigat toate finalele Dr. Oetker Junior Trophy

Românii au câștigat toate finalele Dr. Oetker Junior Trophy, atât la simplu, cât și la dublu, la feminin și la...

Eveniment2 zile inainte

EXCLUSIV.Un elev din Ploieşti va alerga în scopuri caritabile, la HOPE RUN for Charity

Duminică, 22 mai a.c., începând cu ora 7.00, în Parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle va avea loc...

Eveniment2 zile inainte

Cineva are simtul umorului la magazinul din colt/A alaturat-o pe Veorica de Manole

La fix un an dupa ce ,,a spart stirile” faptul ca Veorica a devenit consilierul turnatorului, pentru ca deschidea usi...

Social2 zile inainte

Ce sa luati in considerare cand cumparati o usa de intrare

Usa de intrare poate fi adesea neglijata atunci cand este vorba despre stilul, eficienta si securitatea casei, dar in realitate...

Social2 zile inainte

Tot ce trebuie sa ştii despre un motocultor

Alegerea unui motocultor potrivit poate fi una dificilă, asta deoarece trebuie să cumpăraţi motocultorul care se potriveşte cel mai bine...

Eveniment3 zile inainte

„Sper sa nu apuc vremurile când, la gura sobei, voi povesti nepotilor mei că au fost cândva judecători în România…”

Toţi cei care lucrează în Ministerul Afacerilor Interne au simţit cel puţin o dată, pe pielea lor, că oricât de...

Eveniment4 zile inainte

Pe lângă legislaţia cunoscută, aflată la vedere și publicată în Monitorul Oficial, mai există acte normative nepublicate

Toţi cei care lucrează în Ministerul Afacerilor Interne au simţit cel puţin o dată, pe pielea lor, că oricât de...

Social4 zile inainte

Cornuleţe cu gem şi umplutură de fructe pentru orice pofticios

Milioane de români îşi petrec ziua onomastică în acest weekend cu ocazia zilei Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena. Această mare...

Eveniment5 zile inainte

Contrar a ceea ce se credea pana acum, se pare ca cele mai periculoase functii de politie nu sunt cele din zona structurilor operative, ci functiile de la suport

Directorul Albu Catalin a oferit, în condiţiile „legii”, desigur, functii dintre cele mai fabuloase si banoase, menite să rotunjească veniturile...

Sport5 zile inainte

Demonstrație de tenis cu Andreea Prisăcariu la Dr. Oetker Junior Trophy

Jucătoarea Andreea Prisăcariu va face o demonstrație de tenis copiilor participanţi la Dr. Oetker Junior Trophy.   Acțiunea va avea loc...

Eveniment6 zile inainte

Trai pe vătrai din banii nostri la Politia Locala Ploiesti! (I)

Directorul Albu Catalin a oferit, în condiţiile „legii”, desigur, functii dintre cele mai fabuloase si banoase, menite să rotunjească veniturile...

Eveniment7 zile inainte

„𝐒𝐢𝐧𝐝𝐫𝐨𝐦𝐮𝐥 𝐁𝐞𝐫𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞𝐬𝐭𝐢”/𝐃𝐨𝐜𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐞 𝐚𝐮 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝙛𝙖𝙘𝙩𝙤 𝐢𝐧 𝐜𝐮𝐬𝐭𝐨𝐝𝐢𝐚 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐢

Într-un articol publicat pe platforma Contributors, arhivistul si istoricul Cătălin Botoșineanu susține că documentele clasificate au intrat de facto in...

Uncategorized7 zile inainte

Artroza Femuropatelară – cauze, simptome și tratament

Artroza femuropatelară apare atunci când cartilajul articular de la nivelul șanțului trohlear și de pe partea internă a rotulei se...

EvenimentO săptămână inainte

„Asta e un text care ne avertizeaza ca ori avem de-a face cu niste escroci de mare anvergura ori cu niste prosti galonati care conduc dezastruos resursele, financiarul si juridicul”

„Dacă un polițist ar fi avut un salariu de funcție în cuantum brut mai mic cu 100 de lei decât...

Știrile Săptămânii