Connect with us

Afaceri

Inchirierea personalului pentru manipularea marfurilor si mobila

Publicat

pe

In zilele noastre, mutarea sau relocarea poate fi o adevarata provocare, mai ales atunci cand vine vorba de manipularea marfurilor grele sau voluminoase. In acest sens, serviciul de inchiriere personal specializat poate fi cea mai buna solutie. Acest tip de serviciu ofera oamenilor posibilitatea de a se bucura de ajutor profesionist, atat in ceea ce priveste manipularea marfurilor, cat si in ceea ce priveste relocarea mobilierului.

Inchirierea personalului pentru manipularea marfurilor si mobila poate fi considerata o investitie inteligenta, deoarece poate face diferenta intre o mutare sau relocare reusita si una nereusita. Personalul inchiriat este format din manipulanti profesionisti, cu experienta in manipularea marfurilor grele sau voluminoase si in relocarea mobilierului. Acestia sunt instruiti sa efectueze aceste sarcini in siguranta, astfel incat sa poata reduce riscurile de accidentare sau deteriorare a marfurilor. Indiferent de marfa manipulata, fie ca vorbim de un frigider side by side ori un televizor cu diagonala mare, personalul are experienta necesara sa duca sarcina la bun sfarsit. 

Serviciul de inchiriere personal pentru manipularea marfurilor si mobila a revolutionat modul in care ne facem mutarile sau relocarile. Nu mai trebuie sa ne facem griji cu privire la manipularea marfurilor grele sau voluminoase sau la relocarea mobilierului, deoarece acum avem acces la o echipa de profesionisti instruiti sa efectueze aceste sarcini in siguranta si eficienta. La firma noastra, ne asiguram ca personalul nostru inchiriat este format din muncitori experimentati si instruiti, astfel incat sa poata oferi cele mai bune servicii de manipulare a marfurilor si mobila. Recomand cu incredere acest serviciu tuturor celor care se confrunta cu probleme in timpul mutarii sau relocarii.” – Alexandru, director MASTERMOVE

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Publicat

pe

De

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în România. Compania cehă a făcut inaugurarea locației din Lemon Retail Park, București.

Ce este Pikito

Pikito simplifică procesul prin care magazinele online pot obține facilitățile magazinelor fizice, punându-le la dispoziție, în mod accesibil, un spațiu unde își pot vinde produsele. Acest loc este împărțit cu alți retaileri de pe piață, care nu intră însă în sfera concurenților direcți.

Printre principalele avantaje oferite de Pikito e-tailerilor parteneri se numără:

  • Notorietate și încredere crescute, datorate magazinului fizic local
  • Un spațiu care funcționează ca un showroom al celor mai bine vândute articole
  • Customer service de primă clasă, prin personal instruit și asistență profesională pentru clienți în magazin
  • Rată de conversie mai mare, creștere rapidă a vânzărilor în magazin
  • Puncte de ridicare și returnare ale produselor în magazin
  • Investiții financiare zero în magazinul fizic, doar o taxă lunară fixă pentru servicii complete (acoperită cu ușurință prin economisirea resurselor dedicate costurilor poștale, retururilor și reclamațiilor)
  • Un nou canal de marketing (metode de comunicare BTL cu publicul vizat)
  • Promovare omnichannel (vouchere în magazin, stimulente pentru cumpărare, vânzare POS)

Retailul tradițional întâmpină obstacole uriașe pentru a ajunge în medii precum centre sau parcuri de vânzare, însă Pikito reprezintă o soluție când vine vorba despre deschiderea magazinului propriu într-o locație cu potențial. Pikito oferă tehnologie de ultimă generație într-un singur loc – puncte de preluare, client service performant – personalul Pikito este instructat de e-shop-uri și branduri, alături de spații publicitare dedicate, cu un design modern și informații relevante despre acel comerciant.

Primul astfel de magazin comun a fost deschis la Praga, în august 2022, având un trafic lunar în creștere semnificativă. Mai precis, în doar 6 luni, datorită sortimentațiilor și segmentelor diverse de cumpărători din magazin, rata de conversie a achizițiilor din spațiul Pikito se situa între 5-10%. Mai mult decât atât, în prezent, toate unitățile Pikito sunt complet ocupate în Cehia și Slovacia.

Marcel Vargaestok, proprietarul Pikito, punctează: „România este o piață cheie pentru magazinele virtuale care se extind în Europa Centrală și de Est, unde potențialul este dat nu doar de dimensiune, ci și de concurența relativ mică. Localizarea este, de asemenea, importantă pentru succesul pe piața din România, prin adrese locale, numere de telefon sau asistență pentru clienți. În mod ideal, e-shop-ul ar trebui să aibă și o formă de prezență concretă în țară – conform sondajelor, până la 40% dintre utilizatorii online din România nu au încredere într-un magazin virtual dacă nu există concomitent și un magazin fizic sau o sucursală. Așadar, Pikito oferă servicii transfrontaliere prin spații comerciale fizice, pentru a stimula încrederea și creșterea conversiilor pe piețele Europei Centrale și de Est. În plus, simplifică deschiderea unui magazin în câteva săptămâni, fără investiții sau procese legislative dificile, oferind un avantaj pe piață”.

În urma lansării în România, fondatorii Pikito au deschis un magazin în Bratislava (și acesta ocupat total la momentul actual), în Slovacia, dar au în plan și alte potențiale lansări în Europa Centrală și de Sud-Est.

Pikito, soluția omnichannel accesibilă pentru e-taileri

Pikito este o reală oportunitate pentru afacerile desfășurate actualmente exclusiv online, mai ales din punct de vedere financiar. Esența este reprezentată de împărțirea costurilor între e-shop-urile neconcurente. O unitate de vânzare între 500-1.000 m2 poate conține până la 12 magazine. Acestea ar avea fundal comun, zonă de serviciu, cabine de probă și, mai ales, personal bine pregătit. Prin Pikito se poate ajunge la clienți din locații în care nu ar fi profitabilă deschiderea unui magazin fizic pe cont propriu.

În plus, oferă un suport sporit vânzătorilor online, care de multe ori nu sunt familiarizați cu retailul offline, mai ales având în vedere că există multe decizii ce ar putea afecta buna funcționare a magazinului.

Pikito în România

Spațiul comercial comun din România poate găzdui până la 14 e-taileri; în prezent, s-au încheiat deja colaborări cu retaileri precum Made In Japan, Kulina, Nedeto, Parfimo – iar altele sunt în curs de realizare.

Datele interne ale Pikito arată că până la 40% dintre clienți aleg să li se livreze comenzile în magazin, în cazul în care acel magazin este situat într-o zonă din proximitatea lor – iar fondatorii pariază pe cifre similare în ceea ce privește piața locală.

În România, Pikito își propune să devină soluția de bază, în special pentru magazinele online medii și mari care doresc să valorifice experiența fizică, fără implicații financiare extreme. Pentru astfel de e-taileri, un spațiu comercial comun este cea mai bună soluție din punctul de vedere al profitabilității. În acest fel, fiecare dintre magazinele partenere va obține un outlet sau un showroom modern și de înaltă calitate, la costuri accesibile.

Agatinsvet.cz, cel mai mare vânzător de jucării creative din Cehia și partener Pikito afirmă: „Știm de câtă muncă este nevoie pentru a deschide și a conduce un magazin. Prin urmare, apreciem foarte mult atunci când un partener preia aceste griji pe umerii lui și ne permite să ne prezentăm produsele într-un mediu plăcut, profesionist și să oferim clienților un alt punct de vânzare. Apreciem selecția variată de e-shop-uri care nu concurează între ele, ci dimpotrivă, se completează bine prin ofertele lor în spațiul Pikito. În plus, le aseamănă o trăsătură importantă: sunt magazine online dinamice, care lucrează unele pentru altele, iar cross-selling-ul reciproc are sens pentru noi toți.
Și să nu uităm un alt fapt important: magazinele fizice constituie locul în care se fructifică relația cu clientul. Reprezintă o sursă de informare extrem de valoroasă cu privire la consumatori: ce preferințe și obiceiuri de achiziție au, care sunt nevoile sau așteptările lor și așa mai departe”.

Despre Pikito

Pikito este un proiect care are la bază un concept unic în Europa, ce presupune ca e-shop-urile să-și deschidă în mod facil un magazin fizic, prin împărțirea spațiului comercial cu alte e-shop-uri de succes de pe piață, care nu intră însă în sfera concurențială. Investițiile financiare sunt minime și iau forma unei taxe lunare pentru servicii complete oferite.

Pikito este deținut de Kulina Group, companie specializată în comercializarea produselor pentru casă și lifestyle. Kulina Group a fost înființat în 2009, este activ în 5 țări europene (Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, România), are o valoare de piață de ~15 miliarde EUR, reunește 70 de branduri, peste 8.000 de produse și a avut 80.000 de clienți unici din 2020.

Antonín Štětina este CEO al Pikito, avându-i alături pe Vladimír Komár (investitor cu experiență, CEO și proprietar al brandului ceh de cosmetice Dermacol, care operează în Europa și în peste 60 de țări din întreaga lume) și pe Marcel Vargaeštók (coproprietar al Kulina Group, care operează în Europa Centrală și de Est) din postura de investitori.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Auto in rate – Oportunitati de achizitionare la rateauto.ro

Publicat

pe

Achiziționarea unei mașini reprezintă adesea o investiție semnificativă și o decizie importantă. Pentru cei care doresc să cumpere o mașină în rate, Rateauto.ro este locul ideal pentru a găsi soluții flexibile de finanțare și o gamă variată de mașini second-hand de încredere. Cu servicii de înaltă calitate și experiență în domeniu, RateAuto.ro oferă oportunități accesibile și convenabile pentru a-ți îndeplini visul de a avea propria mașină.

Varietate de mașini second-hand: RateAuto.ro se remarcă prin selecția sa vastă de mașini second-hand de calitate. Indiferent de preferințele și necesitățile tale, vei găsi modele variate, de la hatchback-uri și mașini compacte la limuzine, SUV-uri și mașini familiale. Toate mașinile disponibile sunt atent verificate și pregătite, asigurând astfel o experiență de conducere sigură și fiabilă.

Opțiuni de finanțare flexibile: RateAuto.ro înțelege că fiecare client are nevoi și posibilități financiare diferite. De aceea, oferă soluții personalizate de finanțare în rate, adaptate cerințelor tale. Indiferent dacă dorești să plătești în rate lunare sau trimestriale, RateAuto.ro lucrează împreună cu tine pentru a găsi cea mai bună soluție financiară. Colaborarea strânsă cu TBI Bank, o instituție financiară de încredere, asigură procesul eficient și transparent al obținerii finanțării.

Proces simplu și transparent: RateAuto.ro pune accent pe transparență și ușurința procesului de achiziție. Echipa lor dedicată îți va oferi toate informațiile necesare despre mașinile disponibile, opțiunile de finanțare și documentele necesare. În plus, poți vizita showroom-ul RateAuto.ro pentru a vedea și testa mașinile înainte de a lua o decizie.

RateAuto.ro este un dealer auto de încredere, specializat în mașini second-hand și oferind soluții flexibile de finanțare în rate. Cu o gamă variată de mașini de calitate, opțiuni de finanțare personalizate și un proces simplu și transparent, RateAuto.ro îți oferă oportunitatea de a-ți achiziționa mașina visurilor tale. Accesibilitatea și profesionalismul lor i-au adus recunoaștere la nivel național, consolidându-și poziția ca unul dintre cei mai buni furnizori de achiziții auto în rate.

Cu premiile obținute la Gala Premiilor TBI Bank în 2023, ocupând locul 5 în topul vânzărilor auto în rate la nivel național, RateAuto.ro demonstrează constant angajamentul său față de clienți și calitatea serviciilor oferite. În plus, poziția lor de lider în topurile din 2022 și 2021, ocupând locul 3, confirmă încrederea și satisfacția clienților lor.

RateAuto.ro se diferențiază de alte platforme prin faptul că este un dealer auto specializat în mașini second-hand. Aceasta înseamnă că toate mașinile disponibile sunt atent selecționate și verificate pentru a asigura că satisfac standardele de calitate și siguranță. De asemenea, poți avea încredere că vei primi informații corecte și complete despre istoricul mașinii și starea sa actuală.

Un alt aspect important în procesul de achiziție la RateAuto.ro este colaborarea strânsă cu TBI Bank. Acest parteneriat le permite să ofere soluții de finanțare flexibile și avantajoase, adaptate nevoilor tale financiare. Echipa lor experimentată îți va oferi consiliere și suport în obținerea împrumutului, asigurându-se că te încadrezi într-un plan de rambursare care să fie convenabil pentru tine.

Procesul de cumpărare la RateAuto.ro este simplu și transparent. Poți explora gama de mașini disponibile pe site-ul lor și poți solicita informații suplimentare sau programarea unui test drive prin intermediul formularului de contact. Echipa lor se va asigura că primești toate detaliile necesare și îți va oferi consiliere personalizată în alegerea mașinii potrivite și a planului de finanțare.

În concluzie, RateAuto.ro este locul ideal pentru a-ți achiziționa mașina visurilor tale în rate. Cu recunoașterea obținută la Gala Premiilor TBI Bank și poziția lor constantă în topurile vânzărilor auto în rate, RateAuto.ro demonstrează că este un dealer auto de încredere, oferind mașini second-hand de calitate și soluții de finanțare flexibile. Explorează oferta lor bogată și profită de oportunitatea de a-ți îndeplini visul de a avea propria mașină, fără grija financiară. Cu RateAuto.ro, achiziția mașinii tale devine simplă și accesibilă.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Expert Torcret – Soluția ideală pentru lucrări de betonare și nivelare a sapei mecanizate

Publicat

pe

De

torcret beton

Expert Torcret este o companie cu experiență în domeniul betonării și nivelării sapei mecanizate, oferind servicii de înaltă calitate.

 

Printre serviciile oferite se numără pomparea betonului, atât în varianta verticală (pe o distanță de până la 100m), cât și orizontală (pe o distanță de până la 300m), dar și torcretarea mecanizată a betonului, aplicată cu precizie pe zidărie sau structuri din beton. De asemenea, compania oferă servicii de construcție a peretilor, stalpilor și centurilor din beton armat sau zidărie, realizarea de maluri pentru aducțiuni de apă sau canale de irigații, precum și lucrări și ziduri de sprijin în domeniul apelor uzate. Expert Torcret se ocupă și de consolidarea peretilor la cladiri vechi și de taluzari în zona viaductelor.

 

Pentru a vă oferi cele mai bune servicii, compania a implementat tehnologia de torcretare beton, care oferă multiple avantaje, printre care se numără un timp de execuție redus, o durabilitate ridicată și costuri reduse. Astfel, puteți avea încredere în echipa de profesioniști de la Expert Torcret pentru a obține rezultatele dorite.

 

Pe lângă serviciile de betonare, Expert Torcret oferă și servicii de nivelare a sapei mecanizate, folosind și  fibra de armare.

Prețul pe metru pătrat pentru serviciile de betonare și nivelare a sapei mecanizate depinde de zona în care se află lucrarea și de grosimea necesară a sapei.

 

Cu o echipă de specialiști cu experiență în domeniu și tehnologie de ultimă generație, Expert Torcret este alegerea ideală pentru orice proiect de construcție care necesită servicii de betonare sau nivelare a sapei mecanizate.

 

Pentru mai multe informații sau pentru a solicita o ofertă de pret torcretare beton sau pret sapa mecanizata, accesați site-ul https://experttorcret.ro sau sunați la numărul de telefon 0766.718.511.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment10 ore inainte

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I – Ziarul Incisiv de Prahova

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

EvenimentO zi inainte

EPILOGUL UNEI CARIERE/GUSTUL AMAR AL UNUI SISTEM ODATA FUNCTIONAL: PENITENCIARUL

Astăzi dorim să prezentăm respectele noastre pentru oamenii buni ai sistemul penitenciar dar nu numai. Acei oameni care sunt devotați,...

Eveniment2 zile inainte

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat. – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

filtrele pentru purificarea apei filtrele pentru purificarea apei
Social3 zile inainte

Top 5 mituri despre filtrele pentru purificarea apei din locuința ta

În zilele noastre, tot mai mulți oameni sunt interesați de calitatea apei pe care o consumă și caută soluții eficiente...

Eveniment3 zile inainte

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1 – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

vestiare metalice vestiare metalice
Social3 zile inainte

Vestiare Metalice: Soluția ideală pentru spațiile publice și de agrement

În spațiile publice și de agrement, organizarea eficientă și siguranța sunt principalele priorități. Elemente esențiale în această privință sunt reprezentate...

Eveniment4 zile inainte

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

ferestre termopan ferestre termopan
Social5 zile inainte

Cum alegi cele mai bune ferestre termopan

Daca te gandesti sa inlocuiesti ferestrele vechi cu ferestre noi din uPVC, dar vrei sa afli mai multe detalii inainte...

Uncategorized5 zile inainte

Soluțiile de răcire pentru SSD de la ADATA debutează la Computex

Design de disipare a căldurii brevetat și premiat   ADATA Technology Co., Ltd., lider mondial în domeniul memoriilor, se angajează...

Uncategorized5 zile inainte

Consultech Industrial Supplies premiaza performanta tinerilor cercetatori din Romania

Iasi, 29 May 2023 – Studentii Cosman Gabriel si Enaru Iulian, au fost premiati de compania Consultech Industrial Supplies in cadrul unui concurs de solutii...

Uncategorized5 zile inainte

Primele date privind consumul de audiobookuri din diaspora: 50.000 de români din străinătate ascultă cărți în limba română

Un număr de 5000 de români din străinătate ascultă, cel puțin de două-trei ori pe săptămână, un audiobook în limba...

Eveniment5 zile inainte

Peste tot întâlnești “ciudățenii”/Inca speră că sunt mai inteligenți decât oamenii legii și nu vor fi prinși – Ziarul Incisiv de Prahova

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

seturi fitness seturi fitness
Sport5 zile inainte

Sfaturi pentru alegerea hainelor potrivite în funcție de tipul de antrenament

În lumea sportului, alegerea hainelor potrivite poate juca un rol crucial în performanțele tale și în confortul pe care îl...

Eveniment6 zile inainte

Eclipsa totală a sistemului penitenciar romanesc/TRIUMVIRATUL

Bezna în care se regăsește acum sistemul penitenciar este una totală. Este de pe acum clar, ca nimic și nimeni...

Social6 zile inainte

Rochiile de petrecere – Cum le alegi?

Ne indreptam cu pasi repezi catre sezonul evenimentelor festive, ceea ce inseamna ca ai primit deja invitatii la nunti, botezuri...

Știrile Săptămânii