Connect with us

Afaceri

Topul firmelor din Romania pe care trebuie sa il stii

Publicat

pe

Exista mai multe aspecte pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand alegi o firma potrivita pentru nevoile tale. Este important sa te asiguri ca iti faci cercetarile cat mai bine posibil astfel incat sa nu ai parte de surprize neprevazute. Pe firme online vei gasi topul firmelor din Romania, pe regiuni astfel incat sa poti face o verificare mai usoara.

Iata cum alegi mai usor firma potrivita pentru tine

Cerceteaza reputatia firmei: Asigura-te ca vei cauta de fiecare data recenzii online si ca vei vorbi cu clientii companiei pentru a afla cum acestia au fost tratati.

Verifica de fiecare data calificarile si certificarile: Asigura-te de fiecare data cafirma are toate licentele si certificarile necesare pentru a efectua serviciile pentru care esti interesat.

Verifica portofoliul: Examineaza lucrarile anterioare ale firmei pentru a vedea daca au experienta si abilitatile necesare pentru a se ocupa de proiectul tau.

Verifica preturile: Compara preturile diferitelor firme pentru a te asigura ca vei obtine cel mai bun pret pentru serviciile dorite.

Este important sa iei in considerare toate aceste aspecte si sa te asiguri ca alegeti o firma care se potriveste nevoilor si cerintelor tale, si care poate oferi servicii de cea mai buna calitate.

Verifica amanuntit firma cu care vrei sa colaborezi

Verificarea amanuntita a unei firme cu care doresti sa colaborezi este esentiala pentru a te asigura ca aceasta este o companie de incredere si ca te poti baza pe ea pentru a va indeplini nevoile si pentru a-ti atinge obiectivele. Exista mai multe modalitati prin care poti verifica o firma, iar una dintre cele mai bune metode este sa analizezi informatiile despre ea disponibile online.

In primul rand, poti verifica informatiile de baza ale companiei, cum ar fi numele, adresa si numarul de telefon, prin intermediul registrului comertului sau al camerei de comert. Acest iti va va permite sa vezi daca firma este inregistrata legal si daca are o istorie de activitate.

In al doilea rand, poti verifica reputatia firmei prin intermediul recenziilor si a comentariilor lasate de alti clienti sau parteneri de afaceri. Acest lucru va va oferi o imagine despre cum se comporta compania in relatia cu clientii si daca au fost probleme sau neintelegeri in trecut.

In al treilea rand, poti verifica solvabilitatea si finantele firmei prin intermediul rapoartelor financiare si al situatiilor contabile. Acest lucru iti va permite sa vezi daca firma are o situatie financiara sanatoasa si daca este capabila sa isi onoreze obligatiile financiare.

In cele din urma, este important sa ai o intalnire cu reprezentantii firmei si sa discuti despre obiectivele si nevoile tale, precum si despre cum planuiesc sa le indeplineasca. Aceasta iti va permite sa afli mai multe despre cultura si valorile companiei si sa iti faci o idee despre cum veti colabora in viitor.

In concluzie, verificarea amanuntita a unei firme cu care doresti sa colaborezi este esentiala pentru a te asigura ca aceasta este o companie de incredere .

 

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Ai nevoie site pentru afacerea ta? Afla cum te ajuta un expert in realizare site-uri web!

Publicat

pe

realizare site

Ai nevoie de un site pentru afacerea ta, dar nu stii de unde sa incepi? Un expert in realizare site-uri web este ceea ce ai nevoie. Expertiza unui designer web consta in proiectarea si dezvoltarea unor pagini web care nu sunt doar atractive din punct de vedere vizual, ci si usor de utilizat pentru vizitatori (potentiali clienti).

In acest articol vei vedea care sunt pasii prin care treci alaturi de un expert in realizarea de site-uri web si de ce colaborarea cu unul poate fi cheia succesului afacerii tale in online.

Primul pas, lucrati impreuna pentru a determina nevoile si obiectivele site-ului web

Acest lucru poate implica discutii pe baza unui brief al afacerii tale, ce au ca scop determinarea unor aspecte precum publicul tinta pe care il va viza site-ul, caracteristici si functionalitati dorite (de exemplu, daca ai un restaurant si ai nevoie de o sectiune unde clientii sa isi poata programa online locurile).

Aceste informatii sunt folosite pentru a crea un plan si pentru a schita modul in care site-ul va arata (ai nevoie de un site pe o singura pagina sau de unul cu un meniu foarte bine organizat).

Toate aceste lucruri se decid in aceasta prima intalnire.

Pasul doi, designerul incepe procesul de realizare a site-ului web

Dupa ce elementele de design si vizuale sunt stabilite, designerul trece la etapa de codare. Folosind limbaje de programare sau diferite platforme de lucru predefinite, acesta „da viata” site-ului afacerii tale.

Pasul trei, testarea site-ului

O alta etapa cruciala pentru a realiza site-uri care sa funtioneze corect este cea de testare. In acest punct sunt corectate eventuale greseli si sunt aduse imbunatatiri in functie de dorintele tale, dar si de nevoile afacerii.

Ce abilitati ar trebui sa aiba un expert in realizare site-uri?

Pe langa cunostintele tehnice, dezvoltatorul web trebuie sa aiba si o buna intelegere a experientei utilizatorului, practic el trebuie sa se puna in pielea clientilor afacerii tale si sa intuiasca ce au acestia nevoie de la site-ul web.

De obicei, aceste nevoi au legatura cu cat de rapid se incarca paginile site-ului, cat de intuitive sunt paginile si cat de relevant este continutul acestora pentru vizitatorii site-ului.

De asemenea, acesta trebuie sa aiba sau sa colaboreze cu o persoana ce cunoaste si stie sa aplice principiile de optimizare a site-urilor pentru motoarele de cautare.

Ce inseamna optimizarea motoarelor de cautare (SEO)?

Pe scurt, acest lucru se face folosind cele mai relevante cuvinte cheie pentru afacerea ta, astfel incat site-ul sa se regaseasca printre primele sugestii ala motoarelor de cautare, asa cum este Google, ceea ce genereaza mai mult trafic, adica aduce mai multi potentiali clienti.

Bineinteles ca intreg progresul de realizare a site-ului pentru afacerea ta este mult mai complex, insa colaborarea cu un dezvoltator web cu experienta, ce are deja un portofoliu de clienti multimiti, este cel mai rapid si inteligent mod prin care poti obtine un site web pentru afacerea ta.

Daca esti pregatit sa iti duci afacerea la urmatorul nivel, atunci apeleaza la serviciile unui web designer cu experienta, asa cum gasesti la agentia The Webers. Atinge-ti obiectivele online cu ajutorul profesionistilor!

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Inchirierea personalului pentru manipularea marfurilor si mobila

Publicat

pe

De

In zilele noastre, mutarea sau relocarea poate fi o adevarata provocare, mai ales atunci cand vine vorba de manipularea marfurilor grele sau voluminoase. In acest sens, serviciul de inchiriere personal specializat poate fi cea mai buna solutie. Acest tip de serviciu ofera oamenilor posibilitatea de a se bucura de ajutor profesionist, atat in ceea ce priveste manipularea marfurilor, cat si in ceea ce priveste relocarea mobilierului.

Inchirierea personalului pentru manipularea marfurilor si mobila poate fi considerata o investitie inteligenta, deoarece poate face diferenta intre o mutare sau relocare reusita si una nereusita. Personalul inchiriat este format din manipulanti profesionisti, cu experienta in manipularea marfurilor grele sau voluminoase si in relocarea mobilierului. Acestia sunt instruiti sa efectueze aceste sarcini in siguranta, astfel incat sa poata reduce riscurile de accidentare sau deteriorare a marfurilor. Indiferent de marfa manipulata, fie ca vorbim de un frigider side by side ori un televizor cu diagonala mare, personalul are experienta necesara sa duca sarcina la bun sfarsit. 

Serviciul de inchiriere personal pentru manipularea marfurilor si mobila a revolutionat modul in care ne facem mutarile sau relocarile. Nu mai trebuie sa ne facem griji cu privire la manipularea marfurilor grele sau voluminoase sau la relocarea mobilierului, deoarece acum avem acces la o echipa de profesionisti instruiti sa efectueze aceste sarcini in siguranta si eficienta. La firma noastra, ne asiguram ca personalul nostru inchiriat este format din muncitori experimentati si instruiti, astfel incat sa poata oferi cele mai bune servicii de manipulare a marfurilor si mobila. Recomand cu incredere acest serviciu tuturor celor care se confrunta cu probleme in timpul mutarii sau relocarii.” – Alexandru, director MASTERMOVE

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Diferența dintre sticla acrilică (plexiglas) vs policarbonat (Lexan)

Publicat

pe

De

Diferența dintre sticla acrilică (plexiglas) vs policarbonat (Lexan)

Acrilic (de asemenea, cunoscut sub numele de plexiglas) și policarbonat (de asemenea, cunoscut sub numele de Lexan) sunt materiale plastice clare populare de top, care sunt considerate ca soluții eminente pentru o gamă largă de aplicații vizuale. Lexan și plexiglas nu sunt nume specifice pentru a generaliza acrilic și policarbonat. Pentru a fi mai specific pe nume, plexiglas este un nume de marcă de acrilic, produs de către „Evonik” corporation și Lexan este un nume de marcă de policarbonat, produs de către „Sabic” corporation.

Ambele materiale plastice au o mulțime de caracteristici comune în aparență și se ciocnesc unul de celălalt în timp ce efectuează aceeași lucrare. Cu toate acestea, aceste două foi de plastic au unele caracteristici cheie diferite în chimia lor pe care ar trebui să recunoască în timp ce alegeți materialul potrivit între acrilic și policarbonat pentru următorul proiect. Probabil ai folosit multe produse cu plexiglas acrilic și policarbonat în timpul vieții tale, fără să-ți dai seama de diferența dintre ele.

Deci, mai întâi, să identificăm câteva proprietăți reale care sunt unice pentru fiecare material.

Plexiglas acrilic este popular ca un material termoplastic strălucitor transparent, care nu conține substanțe nocive, cum ar fi bisfenol-A (BPA). Datorită rezistenței sale, rezistenței la zgârieturi, rigidității și aspectului asemănător sticlei, este folosit ca o alternativă mai ușoară la sticlă. În comparație cu multe alte materiale plastice transparente, foile de plexiglas acrilic se leagă bine cu adezivi și au proprietăți superioare de intemperii. Este folosit pentru fabricarea afișajelor POP, a panourilor de iluminat cu LED-uri, a distribuitoarelor transparente etc.

Iată câteva caracteristici principale ale plexiglasului acrilic.

 • Mai puțin costisitoare
 • Ușor de termoformat
 • Claritate ridicată decât sticla
 • De 17 ori mai multă rezistență la impact
 • 92% transmisie a luminii
 • Insensibil la decolorare
 • Durabil împotriva zgârieturilor
 • Reciclabil

Ce este policarbonatul sau Lexan?

Policarbonatul este un material termoplastic puternic, dur, care conține 2 grupuri de carbonat în structura lor chimică. Acești policarbonați au o claritate optică bună și un nivel mai ridicat de rezistență la căldură. Datorită caracteristicilor unice, cum ar fi un nivel scăzut de inflamabilitate, durabilitate, pot fi forate fără cracare; este ideal pentru a face semne, ochelari de vedere, corpuri de iluminat, apărători de mașini etc. Policarbonatul costă cu aproximativ 35% mai mult decât materialul acrilic.

Iată câteva caracteristici principale ale plasticului din policarbonat.

 • De 30 de ori mai puternic decât acrilic
 • 88% transmisie a luminii
 • Nivel scăzut de inflamabilitate
 • Durabil împotriva cipurilor și fisurilor
 • Clase rezistente la glonț
 • Ușor de fabricat
 • Izolație electrică bună

Acum, este timpul să identificăm diferența dintre materialele acrilice și cele din policarbonat.

 

Diferența în producție

În procesul de realizare a foilor de plastic acrilice, monomerul și catalizatorul sunt turnate într-o matriță sigilată, încălzită pentru a forma polimerul de plastic acrilic. În mod normal, foile acrilice subțiri durează 10 până la 12 ore pentru a se vindeca, în timp ce foile groase durează câteva zile pentru a se vindeca. Polimerizarea continuă în vrac și metodele de celule lot sunt utilizate pentru fabricarea plasticului acrilic.

Pentru a obține forma dorită a foilor de policarbonat, policarbonatul topit este turnat într-o matriță de înaltă presiune și uscându-l timp de 2-4 ore la 120 ° C. Turnarea prin injecție și extrudarea sunt principalele tehnici utilizate în procesul de fabricare a foilor de policarbonat.

Diferența de aspect

Acrilicul are o suprafață lucioasă asemănătoare sticlei și încăieră ușor suprafața. Este mai transparent și poate fi înmuiat pentru a forma orice fel de formă. Dacă suprafața este dură, stabilă, clară și mai ușoară în greutate decât foile acrilice, este din policarbonat.

Diferența de muchii

Acrilicul are margini perfect de sticlă clare, care pot fi lustruite complet clar. Cu toate acestea, marginile foii de policarbonat nu pot fi lustruite.

Diferența de flexibilitate

Ambele materiale sunt destul de flexibile. În funcție de grosimea acrilicului, acesta poate fi rupt și crăpat după atingerea limitelor. Cu toate acestea, policarbonatul nu crapă sau cip, chiar dacă l-ați forat mai aproape de marginile PC-ului.

Diferența de claritate

Acrilice au o mai bună claritate (capacitatea de difuzie a luminii) decât policarbonat. Transmite 92% din lumină chiar și în cele mai groase dimensiuni, spre deosebire de policarbonat, care transmite 88% din lumină. De asemenea, acrilic poate fi lustruit netedă și strălucitoare pentru a restabili claritatea sa, în timp ce policarbonat nu poate fi lustruit.

Diferența în ceea ce privește protecția împotriva incendiilor

În conformitate cu standardele europene de testare la foc, policarbonatul are un nivel de certificare b1, care este cel mai înalt grad de certificare a incendiilor. Acrilicul are o certificare b2 care nu este același nivel. Deci, foaia de policarbonat oferă o protecție ridicată împotriva incendiilor față de foile acrilice.

Diferența de lipire și fixare pe cadru

Multe tipuri de adezivi pot fi folosite pentru a face structura acestor materiale plastice stabile. Foile acrilice sau plexiglas au o lipire mai bună a lipiciului, deoarece dau o îmbinare mai curată a adezivului peste foile de policarbonat.

Diferența de versatilitate a culorilor

Foile acrilice sunt disponibile într-o gamă foarte largă de palete de culori. Foile din policarbonat au o gamă mult mai limitată de culori disponibile, deși vin cu culorile largi standard. Spre deosebire de foile de plexiglas, claritatea culorii Lexan scade în timp și va da o nuanță galbenă în timp.

Diferența de putere

Ambele produse sunt foarte puternice în comparație cu sticla. Acrilicul este de 10 ori mai puternic decât sticla și în aceeași grosime, policarbonatul este de 100 de ori mai puternic decât sticla. Chiar dacă rezistența policarbonatului este mai mare decât acrilicul, plexiglasul este de obicei excelent pentru majoritatea cerințelor de geamuri.

Diferența de rezistență la UV

Plexiglas acrilic este cunoscut ca o filtrare UV și transmiterea de plastic cu 3% degradare în aer liber pe o perioadă de 10 ani de timp. Cu toate acestea, policarbonatul nu este rezistent la UV. Razele UV vor decolora culoarea suprafeței foilor de policarbonat.

Diferența de preț

Acrilic întotdeauna iese mai ieftin decât policarbonat. Policarbonatul poate costa cu aproximativ 35% mai mult decât plexiglas acrilic. Acrilic întotdeauna iese mai ieftin decât policarbonat. Policarbonatul poate costa cu aproximativ 35% mai mult decât plexiglas acrilic. Dacă sunteți interesat de plexiglas sau policarbonat, faceți ca această dorință să devină realitate vizitând Fab Glass and Mirror, cea mai de încredere sursă pentru produsele din plexiglas și policarbonat. Fab Glass and Mirror este un producător și distribuitor de top de produse din sticlă și oglinzi. Cu calitatea de top fiind prioritatea lor primordială, compania surse de cele mai bune produse din plexiglas și policarbonat de pe piață și la cele mai competitive prețuri!

Care dintre ele este mai ușor de utilizat?

Când vine vorba de capacitatea de lucru a acestor două materiale plastice, acrilic este mult mai ușor, mai puțin vizibile, și ușor de gestionat pentru a reduce cu instrumente convenționale. De asemenea, ambele produse sunt ușor de curățat cu apă și săpun obișnuite, dar plexiglasul acrilic este mai puțin rezistent la substanțe chimice dure decât policarbonatul. Deci, acrilic este mult mai ușor de utilizat decât policarbonat.

Care dintre ele este recomandată?

Chiar și plexiglasul și policarbonatul au multe caracteristici comune la valoarea nominală, puteți alege un produs care se potrivește proiectului dvs., lovindu-vă de fiecare produs în timp ce performați. Daca iti doresti un material plastic mai stralucitor, mai putin costisitor, rezistent la zgarieturi, indoit termic, claritate ridicata si material reciclabil, plasticul acrilic este ideal pentru nevoile tale. Dacă sunteți o persoană care dorește să aibă o sticlă rezistentă la impact, care este de 30 de ori mai puternică decât acrilicul, rezistent la substanțe chimice sau foile care pot fi forate fără crăpare, plasticul din policarbonat este ceea ce se potrivește nevoilor dvs.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment14 ore inainte

Eutanasierea Poliției Române, o dramă cu final așteptat! – Ziarul Incisiv de Prahova

De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției Române prin subordonarea ei neaveniților care conduc țara, prin subfinanțarea ei,...

Uncategorized18 ore inainte

AGON by AOC lansează noul monitor pentru gaming de 32″, cu 240 Hz, HDR și timp de răspuns GtG de până la 1 ms

București, 23 martie 2023 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT...

sistemul de iluminat sistemul de iluminat
SocialO zi inainte

Cum schimbă sistemul de iluminat un restaurant

Te-ai întrebat de ce unele restaurante sunt mult mai frecventate decât altele? Totul se rezumă doar la mâncare? Adevărul este...

Glasspandoor Glasspandoor
SocialO zi inainte

MEGA SALE la Glasspandoor! “New Sofa Collection” în perioada 30-31 martie

Primăvara vine cu o surpriză frumoasă din partea Glasspandoor! Cu ocazia introducerii unei noi colecții de canapele, după cum este...

Eveniment2 zile inainte

„Cred ca prefectura Prahova a devenit un fel de șef cu drept de veto in Ploiesti” – Ziarul Incisiv de Prahova

Legea obligă Autoritatea de Supraveghere FInanciară ca atunci când indicatorii de solvabilitate și lichiditate devin subunitari (sau cu corespondentul lor...

Uncategorized2 zile inainte

Philips anunță noul monitor portabil 16B1P3302D

București, 21 martie 2023 – Philips Monitors anunță partenerul perfect pentru călătorii: Monitorul Philips 16B1P3302D, parte din gama de monitoare portabile...

Eveniment3 zile inainte

Cutia Pandorei!/Halchin centrează si Zeus da cu capul!

       Ca pe Zeus, Neprihănitul!!! Matei Valentin, un director împuternicit de la Penitenciarul Ploiesti il protejeaza mafia M.J. via A.N.P....

Eveniment3 zile inainte

Replica ,, Caracatiței”

          Urmare a articolelor noastre de investigații privind activitățile ilegale, conduse de  Mafia din Penitenciarul Ploiești, vă reamintim: suținută de...

Eveniment4 zile inainte

Special pentru Maica Stareță!/De la Nașu să trăiască!!!/Episodul III – Ziarul Incisiv de Prahova

 De la Maica Stareță citire:  ,,Nu-mi place minciuna. Poate e și un defect profesional că reușesc să o identific imediat....

Eveniment5 zile inainte

Un focar de infecție ce se dorește a fi o locuință de serviciu atribuită de IPJ Alba unui polițist în anul de grație 2023 – Ziarul Incisiv de Prahova

În data de 02.06.2020 în Tabelul cu calculul perisabilităților legal admise întocmit de Logistică ,la nr.crt.7,  Rățușca cea urâtă trece...

Eveniment6 zile inainte

,, Noaptea Minții” sau ,,Cum calculează Mafia”!!!/Episodul IV – Ziarul Incisiv de Prahova

În data de 02.06.2020 în Tabelul cu calculul perisabilităților legal admise întocmit de Logistică ,la nr.crt.7,  Rățușca cea urâtă trece...

cazare Doftana cazare Doftana
Turism7 zile inainte

Scapa de aglomeratia orasului – alege o cazare din Doftana!

Te-ai saturat de agitatia orasului si ai nevoie de o pauza de la rutina zilnica? Atunci urca in masina, fiindca...

curs agent de paza Bucuresti curs agent de paza Bucuresti
Uncategorized7 zile inainte

Reconversie a carierei cu un curs de agent de paza in Bucuresti

Te gandesti la o reconversie profesionala si esti interesat de industria pazei si securitatii? Indiferent daca esti in cautarea unei...

curs de limba spaniola curs de limba spaniola
Uncategorized7 zile inainte

Iata de ce un curs de limba spaniola unu la unu este metoda de invatare perfecta!

Esti interesat sa inveti spaniola intr-un mod interesant, interactiv, personalizat si eficient? Atunci un curs de limba spaniola unu la...

recuperare medicala recuperare medicala
Uncategorized7 zile inainte

Ai avut bratul rupt? Afla de ce ai nevoie de recuperare medicala!

  Un brat rupt poate fi o experienta neplacuta, plina de disconfort si durere, care poate limita miscarile, mobilitatea si...

Știrile Săptămânii