Connect with us

Exclusiv

Prelungiți prospețimea trandafirilor tăiați din vază

Publicat

pe

Famous Roses

Trandafirii sunt una dintre cele mai populare flori din lume. Indiferent unde mergeți, veți vedea cu siguranță un trandafir sau doi. Trandafirii pot fi găsiți crescând pe balcoane și în grădini și sunt folosiți chiar și pentru a decora prăjituri și buchete. De asemenea, sunt folosiți în diverse forme de artă, inclusiv în picturi și sculpturi.

Trandafirii Teahibrid sunt cunoscuți pentru longevitatea lor, unele exemplare supraviețuind până la 10 ani. De asemenea, au o toleranță excepțional de mare la vremea rece, ceea ce îi face potriviți pentru a fi utilizați pe tot parcursul anului în majoritatea regiunilor lumii.

Trandafirul teahibrid este o alegere excelentă atât pentru aranjamentele de interior, cât și pentru cele de exterior. Se adaptează bine la grădinăritul în containere, precum și la straturile de plantare.

Teahibridul este cel mai potrivit pentru aranjamentele formale care necesită un contrast de înălțime sau de culoare. Aceste flori frumoase sunt folosite de obicei în buchete și centre de masă, deoarece au o dimensiune mare a florilor care le face să iasă în evidență printre celelalte flori dintr-un aranjament. Trandafirul teahibrid poate fi, de asemenea, folosit ca umplutură între florile mai mici într-un aranjament fără a le copleși doar prin mărimea sa, acest lucru îl face perfect pentru spații mai mici, cum ar fi vazele de pe mese sau birouri la locul de muncă sau la birourile de acasă!

Trandafirii sunt o modalitate frumoasă de a vă înveseli casa, dar nu durează întotdeauna atât de mult pe cât ne-am dori. Dacă doriți să vă faceți trandafirii să dureze mai mult, iată câteva sfaturi:

  1. Tăiați tulpinile folosind o foarfecă ascuțită și fără să-i presați tulpina. Astfel, apa și substanțele nutritive pătrund mai ușor în tulpină și ajung la frunze.
  2. Când îi puneți în apă, asigurați-vă că aceasta este proaspătă și vaza este curată. Acest lucru le va menține proaspete mai mult timp, deoarece nu vor fi sufocate de un spațiu prea strâmt în jurul tulpinii lor.
  3. Nu puneți prea mulți trandafiri într-o vază. Vreți să existe suficient spațiu între fiecare tulpină, astfel încât să poată respira și să bea apă fără a concura cu alte flori pentru spațiul din vază.

Trandafiri faimoși

Pentru amenajarea unui spațiu de vis în grădina sau curtea dvs, Famous Roses a selectat cei mai frumoși și apreciați trandafiri teahibrizi ai săi. Aceștia sunt medaliați international, unici în România. Provin din Franța și Germania de la celebrele pepiniere Kordes, Georges Delbard și Meilland Richardier. Poți alege pentru gradina ta soiuri deosebite cu înflorire repetatată și culori spectaculoase. Veți întâlni acești trandafiri și în cunoscutele grădini din Paris, în grădinile castelelor din Franța sau în grădinile regale din Monaco.

Trandafirul este un simbol al iubirii și al frumuseții și a inspirat designeri din întreaga lume să creeze noi soiuri. La Famous Roses găsiți butași de trandafiri minunați creați de către cei mai mari creatori de trandafiri din lume.

Un trandafir cu adevărat remarcabil este trandafirul Monica Belluci, un trandafir frumos și seducător cu un pafum năucitor. Este creat de Casa Meilland Richardier și numit după frumoasa Monica Belluci, care este cunoscută ca un mare nume în lumea cinematografiei. Credem că aceasta este floarea perfectă cu o culoare spectaculoasă și neobisnuită de roz închis în interiorul petalei și alb-crem pe exterior, combinat cu un parfum intens de cuișoare și anason. Un trandafir cu flori mari care se pretează și ca floare tăiată în vază.

Un alt trandafir magnific al Famous Roses se numește Jeanne Moreau. Este un trandafir cu flori mari de 100 de petale albe-azurii, cu un parfum puternic, care a câștigat numeroase distincții și medalii. Casa Meilland Richardier a dedicat doamnei cinematografiei franceze un trandafir care credem că se potrivește perfect cu personalitatea omonimei sale.!

Personalitatea trandafirului Pierre Cardin nu trebuie să lipsească din portofoliul niciunui iubitor de roze care se respectă. Într-o combinație de culori atât de îndrăzneață ca aceasta și cu un parfumputernic, trandafirul te cucerește cu cele 32 de petale roz ale sale presărate cu „praf de stele” care crează un efect aproape irizat care arată incredibil pe fondul frunzelor de culoare verde închis.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (I)

Publicat

pe

De

In data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe Langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – DNA Bucuresti ce are ca obiect fapte de coruptie si abuzuri savarsite la Prefectura Prahova ce era condusa la aceea data de Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova care este implicat în tot felul de escrocherii care mai de care mai colorate.

Plangerea penala s-a efectuat tot pentru intabularile de care Virgiliu Nanu „clameaza”, in van, ca „habar” nu are.

Plangerea este efectuata impotriva Lucianei Batrinca, in calitate de director OCPI Prahova si Nicolae Madalin Enache, in calitate de Secretar General al Instututiei Prefectului Prahova, precum si a tuturor persoanelor care vor fi identificate in urma cercetarilor si care se fac vinovate de savarsirea infractiunilor mai sus mentionate.

Din documentele intrate in posesia ziarului Incisiv de Prahova reiese, in clar, ca cel vizat este chiar Virgiliu Nanu. Vom reveni cu dezvaluiri, nu de altceva dar aceste „intabulari” seamana izbitor cu intabularile din dosarul Fermei Dacilor și escrocheria White Tower. (Cristina T.).

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Cu obraznicia și tupeul marca PSD, Andrei Volosevici se filmează pozând în salvatorul cetății

Publicat

pe

De

Consilierul local Cristian Ganea, despre comportamentul primarului Volosevici care descopera…apa calda si se lauda cu proiecte incepute în mandatul trecut:
Uitând să ducă la bun sfârșit proiecte finanțate din fonduri europene de peste 200 de milioane de euro, edilul roșu se laudă cu finalizarea Centrului de Radioterapie de la Spitalul Schuller și cu străpungerea din strada Laboratorului (legătura rapidă dintre zona de Nord si cea de Vest), uitând să spună că cele două proiecte au fost blocate ceva timp la începutul mandatului „la firu’ ierbii” tocmai pentru că erau începute de…înaintași.
Acum cu obraznicia și tupeul marca PSD, Volosevici se filmează pozând în salvatorul cetății, uitând că a sistat cele două lucrări. Ba mai mult, la Centrul de Radioterapie a fost pierdută aparatură gratuită achiziționată de Ministerul Sănătății, din cauza nefinalizării la timp a clădirii și a fost nevoie de multe drumuri la ministrul Rafila pentru a fi găsită o altă soluție.
Cât despre Laboratorului, dacă știați cât de mare nevoie are Ploieștiul de această legătură de ce nu ați demarat proiectul în primul mandat, domnule Volosevici?
Și… despre legătura dintre Vest și Sud, prin strada Libertății, se mai aude ceva? Nu de alta, dar la începutul acestui mandat aveați pe birou un proiect de finanțare semnat pentru această lucrare și doar trebuia să organizați o licitație”! (Paul D.).).

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Pseudojurnalista si „Clanul Cosma – PSD Prahova” care inseamna fake news, intoxicare, dezinformare, agresivitate fara margini si violenta gratuita – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Probabil toată lumea a văzut deja sondaje de opinie pentru alegerile locale aruncate în spațiul public de diverse partide politice, care analizează intențiile de vot ale locuitorilor din Prahova si Constanța pentru alegerile locale din 09 iunie 2024.

Pentru că am avut propriile dubii legate de situația candidaților, am contactat o companie independentă din Europa, cu care am mai colaborat și în trecut și am efectuat propriul sondaj.

Rezultatele vi le oferim astăzi în exclusivitate:

Sondajul a fost realizat în perioada 30 aprilie – 8 mai 2024 pe un eșantion de 2.165 respondenți, prin metoda recrutare digitală aleatorie pe rețele sociale și are o marjă de eroare de +-3.65 %, la un grad de încredere de 95%.

Universul de eșantionare: populaţia adultă rezidentă din județele Prahova si Constanta.

Intenția de vot pentru funcția de PRIMAR al orașului Ploiești

Andrei Volosevici – 8,11%

Alegerile pentru Primăria reședinței de județ ar urma să fie câștigate de lupta dintre  candidatul PRA, SIMONA DOLNICEANU, care are 31.55% si candidatul PNL, BOGDAN NICA care are 31,13%!

MIHAI POLIȚEANU (Mișcarea Noi Ploieștenii) 24,87%, Alexandru Sararu – candidatul AUR (2.08%), și  RĂZVAN ENESCU, candidatul Alianței Dreapta Unită (1,06%).

Intenția de vot pentru funcția de PREȘEDINTE al Consiliului Județean Prahova

IULIAN DUMITRESCU (PNL) – 64,25%

La conducerea Consiliului Județean Prahova, 64,25% dintre respondenți l-ar vota pe IULIAN DUMITRESCU (PNL), DANIEL NANU (Alianța PSD-PPUSL) ar obține doar 18,28%.

Pe locul trei este GABRIEL MUȘUROIA (PRA) cu 12,27%, urmat de GEORGE IONESCU (ADU) cu 4,84%.

Rezultatele acestui sondaj ilustrează complexitatea gândirii electoratului român și necesitatea pentru partidele politice să-și adapteze strategiile pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor cetățenilor.

Intenția de vot pentru funcția de PRIMAR al orașului Constanța

Cifrele ne arată că primarul în funcție VERGIL CHIȚAC (PNL) este pe primul loc cu 26.24%, urmat de reprezentantul Alianței Dreapta Unită STELIAN ION cu 25,63%, iar pe locul trei se poziționează HORIA CONSTANTINESCU, candidatul PSD, cu 13,17%.

O apariție aproape spectaculoasă la aceste alegeri este CEZARA POPESCU (candidata partidului ALTERNATIVA DREAPTĂ) care recuperează și se plasează pe locul patru în preferințele constănțenilor, cu 12,72%, urmată la foarte mică distanță de OVIDIU CUPȘA (AUR) cu 12,26%.

Intenția de vot pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța

La conducerea Consiliului Județean Constanța, 34,17% dintre respondenți l-ar vota pe FLORIN MITROI (PNL), CĂTĂLIN GRASA (PSD) ar obține doar 27,82% situându-se pe locaulal doilea în cursa electorală. Pe locul trei este MOHAMMAD MURAD (AUR) cu 18,75%, urmat de MIHAI LUPU (PPUSL) cu 8,12%.

 

La întrebarea ”La alegerile din 9 iunie 2024 veți vota sau nu un candidat de la un partid mic, neparlamentar?” respondenții din Constanța au răspuns DA într-un procent de 64,9%.

Întrebarea referitoare la votul pentru un candidat de la un partid mic, neparlamentar, în alegerile din 9 iunie 2024, scoate în evidență atât nivelul de încredere în partidele tradiționale, cât și deschiderea către alternative noi în peisajul politic.

Rezultatele sondajului pot reflecta și un sentiment de frustrare față de partidele tradiționale și sistemul politic actual.

Revenim în curând și cu alte date foarte interesante din acest sondaj electoral.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Evenimento oră inainte

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (I)

In data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe Langa Inalta Curte de...

Administrație locală3 ore inainte

Platforma de audiobook-uri și e-book-uri Voxa se lansează în Italia

București, 15 mai 2024 – Voxa, aplicația de streaming pentru audiobook-uri și e-book-uri, începe expansiunea internațională și își extinde operațiunile...

Administrație locală3 ore inainte

Gaming pentru toți: AGON by AOC își extinde gama de monitoare G4 cu două noi modele accesibile

București, 15 mai 2024 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming și accesorii IT...

Administrație locală5 ore inainte

Avantajele concilierii cu banca față de „darea în plată” și „falimentul personal”

15 mai, București. Contractele dintre consumatori și bănci ar trebui să fie simplificate, iar acest lucru poate veni odată cu...

Administrație locală6 ore inainte

realme anunță noile modele 12 și 12 Plus

București, România, 14 mai 2024 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță noile telefoane...

Eveniment7 ore inainte

RetuRO deschide în Otopeni cel de-al patrulea centru pentru colectarea și procesarea ambalajelor SGR

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulară din România, deschide în Otopeni, județul Ilfov, cel...

EvenimentO zi inainte

Cu obraznicia și tupeul marca PSD, Andrei Volosevici se filmează pozând în salvatorul cetății

Consilierul local Cristian Ganea, despre comportamentul primarului Volosevici care descopera…apa calda si se lauda cu proiecte incepute în mandatul trecut:...

EvenimentO zi inainte

Incursiune în training-ul medicilor, într-o tehnologie a viitorului. Interviu cu Eliza Gârbea, coordonator si manager clinic în „Chirurgie Robotică”

«Ceea ce poți demonstra tu însuți este mai de încredere decât ți-ar prezenta oricine altcineva » ne spune Eliza Gârbea, coordonator...

Eveniment2 zile inainte

Pseudojurnalista si „Clanul Cosma – PSD Prahova” care inseamna fake news, intoxicare, dezinformare, agresivitate fara margini si violenta gratuita – Ziarul Incisiv de Prahova

Probabil toată lumea a văzut deja sondaje de opinie pentru alegerile locale aruncate în spațiul public de diverse partide politice,...

Eveniment2 zile inainte

„Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui”?, competiția de briefuri creative dedicată companiilor și ONG-urilor

La 18 ani de activitate, pastel dă volumul mai tare proiectelor creative care aduc schimbări pozitive în societate și trimite...

Eveniment2 zile inainte

Puma Lansează Campania De Brand „see The Game Like We Do: Forever. Faster.” Pentru A-și Consolida Poziționarea În Performanța Sportivă

Compania globală de sport PUMA a lansat prima sa campanie de brand la nivel mondial din ultimii 10 ani „FOREVER....

Eveniment3 zile inainte

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor ( FSANP) a participat la protestul rezerviștilor militari, fiind singura federație din sistemul penitenciar care s-a alăturat protestului – Ziarul Incisiv de Prahova

Idila primarului Andrei Volosevici cu fiica unui SRI-ist, tânăra Andrada Necșulescu, era cunoscuta de mult timp dar, era doar imorala.Si...

Eveniment4 zile inainte

Nu e banc, dar asa s-au nascut bancurile cu militieni! – Ziarul Incisiv de Prahova

Idila primarului Andrei Volosevici cu fiica unui SRI-ist, tânăra Andrada Necșulescu, era cunoscuta de mult timp dar, era doar imorala.Si...

Eveniment5 zile inainte

Lumea s-a saturat de atatea „suzete” conectate de Andrei Volosevici la prejudicierea bugetului – Ziarul Incisiv de Prahova

Idila primarului Andrei Volosevici cu fiica unui SRI-ist, tânăra Andrada Necșulescu, era cunoscuta de mult timp dar, era doar imorala.Si...

Eveniment6 zile inainte

Pentru calvarul de pe străzile din Ploiesti – PSD-istul Andrei Volosevici – a fost agresat verbal si fizic de catre un cetatean al urbei lui Caragiale – Ziarul Incisiv de Prahova

Va dezvaluiam ca, intr-un moment de sinceritate, Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD...

Știrile Săptămânii