Connect with us

Administrație locală

Iata cat de simplu este sa obtii fisa medicala pentru permis auto in sectorul 2!

Publicat

pe

fisa medicala permis auto sector 2

Nu conteaza daca esti la prima incercare sau mai ai experiente legate de examenul de conducere – emotiile vor fi mereu acolo. Oricat de bine stapanesti legislatia rutiera sau semnele de circulatie, in timpul examinarii esti incercat de o multitudine de stari. Nu iti face nicio grija! Totul este sub control!

Daca ai exersat suficient de mult la orele practice, dar ai aprofundat si partea teoretica, atunci esti pregatit! Fii atent sa nu uiti un document esential: fisa medicala permis auto, care se poate obtine acum in sectorul 2, chiar in centrul orasului! Vino la centrul medical Standard Med si obtine actul necesar in mai putin de o ora si jumatate!

Ce trebuie sa faci?

In primul rand, este indicat sa te programezi la consultul medical pe care doresti sa il efectuezi. Din fericire, nu este necesar sa mergi pana la sediul clinicii. Poti sa te inscrii pe lista de asteptare accesand site-ul https://www.fisamedicala.info. In sectiunea “Fise si analize medicale” vei gasi categoria “Fisa medicala permis auto”, iar in partea de jos a paginii vei identifica rubrica “Solicita o programare”.

In acest moment, iti vor fi cerute cateva date personale fara de care programarea nu poate avea loc: numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, data nasterii (si, optional, daca doresti sa transmiti un mesaj sau o observatie).

In cazul in care iti este mai usor sa iti faci o programare telefonica pentru o fisa medicala permis auto sector 2, poti contacta telefonic profesionistii de la Standard Med la numerele 0722.435.435 sau 0314.053.950. Aceste numere sunt disponibile pe site-ul fisamedicala.info.

Ce urmeaza dupa progamare?

In al doilea rand, ulterior programarii, va trebui sa te prezinti la sediul clinicii din bulevardul Carol I, nr. 45, la parter, apartamentul 5, sector 2 din Bucuresti. Cladirea se afla la doar cateva minute de mers pe jos de Piata Universitatii.

Pentru a evita aglomeratia si modificarile de program, iti este sugerat sa vii cu 15 minute inainte de ora stabilita.

Insa, inainte de a te prezenta la controlul medical, NU uita sa iei de acasa urmatoarele acte fara de care procedura medicala nu poate fi efectuata:

 • Cartea de identitate / buletin;
 • Fisa de scolarizare (pentru obtinerea permisului auto);
 • Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;
 • In cazul bolnavilor de diabet tip I, este solicitata o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea (daca solicitantul este apt pentru a conduce);

Pentru orice nelamurire referitoare la procedura prin care sa obtii fisa medicala permis auto in sectorul 2, poti trimite oricand un e-mail la adresa programari@fisamedicala.info. Mai este util sa stii ca programul cu publicul al clinicii Standard Med este luni, marti si joi intre orele 14:15 – 18:30, iar miercuri si vineri intre 09:00 – 12:30.

In ce consta examenul medical?

Odata ce te-ai asigurat ca ai toate actele necesare si te prezinti la consultatie in ziua si la ora la care esti programat, vei trece prin urmatoarele controale medicale:

 • Psihiatrie;
 • Medicina interna;
 • Ortopedie;
 • Neurologie;
 • Oftalmologie;
 • ORL;

Si gata! Atat de simplu este sa obtii fisa medicala permis auto sector 2! Mai ai inca doua hopuri de trecut si carnetul de conducere va fi la tine in buzunar.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

VTEX a fost numit „Lider” în raportul IDC MarketScape: Worldwide B2C Digital Commerce Platforms 2020 Vendor Assessment

Publicat

pe

 • VTEX a fost recunoscut pentru arhitectura sa modernă, capacitățile native de marketplace și OMS și client service
 • VTEX are clienți din eCommerce în peste 50 de țări și susține mai mult de 200 de marketplace-uri la nivel global
 • Cei mai mari clienți B2C ai VTEX procesează anual 6,6 milioane de comenzi prin platformă

VTEX, prima și singura soluție complet integrată  de comerț, marketplace și Order Management System (OMS) din lume, este poziționată ca lider, în cel mai recent clasament IDC MarketScape: Worldwide B2C Digital Commerce Platforms 2020 Vendor Assessment, ce analizează o varietate de furnizori de soluții de comerț digital și modul în care aceștia sprijină comercianții B2C.

IDC poziționează VTEX ca lider la nivel mondial în rândul furnizorilor de platforme de comerț digital. Raportul IDC MarketScape oferă companiilor o vedere de ansamblu asupra competențelor competitive ale furnizorilor din domeniul IT&C pe o anumită piață și, potrivit acestuia, companiile care vor să înglobeze atât capabilități B2C, cât și B2B sau Marketplace, și care vor să se diferențieze în piață prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generație, ar trebui să ia în considerare VTEX.

Raportul IDC vine la mai puțin de o lună după ce Gartner plasa VTEX în rândul companiilor vizionare în raportul Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce, confirmând, încă o dată, că VTEX are o înțelegere complexă asupra industriei în care activează, potențial pentru a produce schimbări de impact și anticipează corect evoluția pieței, fiind soluția potrivită pentru nevoile clienților în materie de comerț, atât pe segmentul B2C, cât și B2B.

„Pandemia nu doar că a accelerat transformarea digitală, dar a și schimbat comportamentul și obiceiurile de cumpărare. Țelul nostru este să ajutăm comercianții să se adapteze rapid la aceste schimbări de piață prin echiparea acestora cu o platformă completă și modernă, ce acomodează ușor modelele de afaceri B2B și B2C. Poziționarea în rândul companiilor lider în industria de profil este o performanță importantă și o certificare a eforturilor noastre continue”, spune Cristi Movilă, Growth Leader pentru Europa Centrală și de Est la VTEX.

VTEX are clienți din domeniul comerțului digital în peste 50 de țări și susține mai mult de 200 de marketplace-uri la nivel global. Cei mai mari clienți B2C ai VTEX procesează anual 6,6 milioane de comenzi prin platformă.

Raportul IDC MarketScape scoate în evidență trei puncte forte ale VTEX:

 • Arhitectură modernă

Platforma VTEX este construită pe o arhitectură modernă, bazată pe API-uri și microservicii, ce oferă flexibilitate comercianților atunci când își construiesc magazinele online sau marketplace-urile;

 • Capacități native de marketplace și OMS

Platforma de comerț colaborativ VTEX oferă un modul de marketplace ce permite comercianților să administreze propriul marketplace online și să vândă în magazinele virtuale ale altor comercianți. Potrivit raportului, clienții intervievați de IDC au menționat că sunt interesați de oportunitățile de dezvoltare oferite de modelul de marketplace;

 • Asistență pentru clienți

Conform raportului, clienții VTEX apreciază client service-ul oferit ca fiind deasupra mediei.

„Abordarea VTEX, axată pe comerț colaborativ,  scoate în evidență compania, contribuind la poziționarea în rândul liderilor industriei obținută în cadrul raportului”, spune Jordan Jewell, Research Manager la IDC și autor al raportului. „În plus, cu funcționalitatea de marketplace, VTEX oferă comercianților șansa de a beneficia de o gamă variată de modele de afaceri pe aceeași platformă, venind astfel în sprijinul dezvoltărilor viitoare”.

Pentru mai multe informații despre VTEX, capacitățile sale de comerț și marketplace și activitatea derulată cu unele dintre cele mai mari branduri din lume, accesați www.vtex.com.

Despre VTEX

VTEX este prima și singura soluție complet integrată de comerț, marketplace și Order Management System (OMS), din lume, care unifică experiențele utilizatorilor pe toate canalele, într-o singură soluție completă, destinată companiilor medii și mari.

VTEX ajută companiile din retail, producție, distribuție, vânzare cu amănuntul, supermarketuri, farma și alte piețe verticale să vândă mai mult, să opereze mai eficient, să scaleze fără probleme și să livreze clientului o experiență remarcabilă. Arhitectura modernă, pe bază de microservicii, precum și expertiza solidă de afaceri și instrumentele de dezvoltare permit companiei să asigure viitorul afacerilor clienților VTEX și să îi degreveze de actualizările software. Mărci foarte importante, inclusiv Sony, Walmart, Whirlpool, Coca-Cola, Stanley Black & Decker, Samsung, Carrefour și Nestlé, și încă peste 3.000 de clienți activi în 50 de țări, au încredere că VTEX va accelera și va asigura transformarea comerțului lor.

Pentru a afla mai multe informații, accesați www.vtex.com.

Despre IDC MarketScape

Modelul IDC Marketscape de evaluare a furnizorilor este menit să ofere o vedere de ansamblu asupra competențelor competitive ale furnizorilor din domeniul IT&C pe o anumită piață. Metodologia de cercetare utilizează un procedeu riguros de notare, bazat atât pe criterii calitative, cât și pe criterii cantitative, rezultând într-o singură ilustrație grafică a poziției fiecărui furnizor pe o anumită piață. IDC MarketScape oferă un cadru clar în care produsele și serviciile, capacitățile și strategiile, precum și factorii de succes actuali și viitori ai furnizorilor de IT și telecomunicații se pot compara într-un mod relevant. De asemenea, acest cadru oferă cumpărătorilor de tehnologie o evaluare completă a punctelor forte și a punctelor slabe ale furnizorilor actuali și viitori.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Zero risc de incendiu!

Publicat

pe

Un incediu nu trebuie sa fie intoteauna provocat, deoarece acesta poate porni singur de la o priza defecta, un sistem electric la care nu s-a mai facut mentenanta, o tigara aprinsa aruncata neglijent, sau chiar cineva il poate provoca. Datorita multiplilor factori, orice cladire, fie cu uz comercial sau rezidential, trebuie sa treaca un test pentru a obtine o autorizatie PSI.

Ce este o autorizatie PSI?

Aceasta autorizatie reprezinta actul administrativ emis, in baza legii, de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Judetean sau al Municipiului Bucuresti, prin care se certifica, in urma verificarilor in teren si a documentelor privind realizarea masurilor de aparare impotriva incendiilor, indeplinirea cerintei esentiale – securitate la incendiu – la constructii, instalatii tehnologice si alte amenajari. Autorizatia de securitate la incendiu confera persoanelor fizice sau juridice, detinatoare ale constructiilor, instalatiilor si ale altor amenajari, dreptul de a le edifica, de a le pune in functiune si de a le exploata din punctul de vedere al indeplinirii cerintei esentiale – securitate la incendiu.

De ce trebuie sa obtineti autorizatia PSI?

Administratorul institutiei raspunde civil sau penal (dupa caz) daca nu a luat toate masurile legale privind securitatea la incendiu. In cazul unui eveniment nedorit, societatea de asigurari poate sa refuze despagubirea pentru motivul lipsei autorizatiei P.S.I. Autorizatia P.S.I. certifica faptul ca institutia are implementate masurile legale privind securitatea la incendiu. Prin implementarea masurilor legale, institutia dumneavoastra va functiona cu un grad sporit de siguranta privind riscul la incendiu. Odata ce aceasta autorizatie este obtinuta, administratorul sau prorpietarul cladirii poate fi sigur ca respecta normativele legii.

SecuritatePSI.ro este o firma special conceputa pentru a instala hidranti, sprinklere si ofera servicii pentru a emite autorizatii PSI.

Fiind o firma autorizata montaj hidranti, securitatepsi.ro are un portofoliu plin de clienti din Romania cu care au colaborat. Printre acesti clienti se numara firme importante si institutii de stat. Cei care vor sa opteze pentru un grup pompare sprinklere, se pot astepta sa obtina doar cele mai bune rezultate daca folosesc grupul securitatepsi.ro!

Aceste unitati numite grupui de pompare pentru sprinklere sunt potrivite pentru alimentarea cu apa si cresterea presiunii in sistemele automate de sprinklere, hidranti de incendiu sau furtunuri de incendiu. Aceste unitati de alimentare cu apa pentru sistemele de stingere a incendiilor sunt construite in conformitate cu standardul EN 12845. Sunt alcatuite din 1 – 3 pompe de baza orizontale (EN 733), cuplate impreuna printr-o articulatie elastica cu capac comun asociat. Pompele au motor electric/diesel si pompa pilot.

Sprinklerele au o retea de conducte umplute cu apa sub presiune, care sunt instalate in spatele peretilor si tavanelor, iar aspersoarele individuale sunt plasate de-a lungul tevilor, pentru a proteja zona de sub ele. Deoarece apa este intotdeauna in conducte, stropitoarele sunt intotdeauna pregatite sa porneasca. In cazul in care izbucneste un foc, temperatura aerului se ridica, iar sprinklerele se activeaza cand temperatura aerului devine suficient de mare.

Nimeni nu isi doreste un incediu in cladire. Din fericire aceste incidente sunt rare in Romania, datorita firmelor precum SecuritatePSI.ro care asigura cele mai bune servicii de instalare si mentenata a sprinklerelor si a hidrantilor.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Atu Tech: Incidența defecțiunilor la sistemele de supraveghere crește cu 30% pe timpul iernii. Cele mai multe defecțiuni sunt cauzate de instalări necorespunzătoare

Publicat

pe

Incidența defecțiunilor la sistemele de supraveghere crește cu aproximativ 30% pe timpul iernii. Temperaturile foarte scăzute, umezeala ridicată, condensul, precipitațiile și depunerile de gheață și zăpadă pe camerele de supraveghere și pe cablurile acestora și, mai ales, instalările necorespunzătoare sunt cele mai frecvente cauze pentru defectarea sistemelor de supraveghere video în sezonul rece, potrivit Atu Tech (a2t.ro), cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, conform cifrei de afaceri.

Cel mai des întâlnite probleme apar la accesorii. Umezeala specifică sezonului rece poate oxida mufele de conexiune video sau de alimentare. O altă problemă specifică sezonului rece este condensul pe obiectivul camerei, care face ca imaginile redate să nu mai fie clare și care cauzează, în cele din urmă, deteriorarea camerelor. Folosirea surselor de alimentare necorespunzătoare și DVR-urile montate în încăperi cu temperaturi care scad sub 5 grade Celsius iarna reprezintă alte cauze care pot compromite integritatea sistemului de supraveghere video.

„De la alimentare, la mufele folosite și procesul de cablare, micile detalii fac diferența în performanța produsului și nu sunt puține cazurile în care am primit plângeri de la clienți despre calitatea unui produs, când, de fapt, acesta nu funcționa la parametri normali din cauză că nu a fost utilizată o sursă de alimentare corespunzătoare, sau cablul potrivit, sau pur și simplu nu s-au respectat recomandările de bază despre locul și modul în care ar trebui sa fie montate camerele”, spune Sorin Felea, director Atu Tech (a2t.ro).

În acest context, specialiștii Atu Tech (a2t.ro) au pregătit un ghid pentru întreținerea echipamentelor sistemelor de supraveghere video în sezonul rece.

Sfaturi utile:

 • Apelați întotdeauna la echipe de instalatori autorizați

Este foarte important ca specialiștii să se ocupe de partea de instalare și programare a unui sistem de supraveghere video. Instalarea echipamentelor trebuie făcută conform specificațiilor furnizate de producător. În caz contrar, nu doar că șansele ca echipamentele să se defecteze sunt mai mari, însă nu poate fi oferită nici garanția, în caz de defecțiuni.

 • Alegeți produse de calitate

Recomandarea specialiștilor este alegerea de camere de supraveghere de calitate, rezistente la intemperii și care să fie cotate cu un index de protecție de minim IP66. Acest tip de camere sunt închise ermetic în carcase metalice rezistente la intemperii, care protejează camerele împotriva vremii extreme.

 • Amplasați corespunzător componentele sistemului de supraveghere

Camerele de supraveghere să aibă un index de protecție mare și să fie amplasate corespunzător – sub streașina unui acoperiș, ferite de ploaie și ninsoare pe cât posibil. De asemenea, în unele situații, este util de luat în considerare construirea unei incinte dedicate pentru a limita expunerea la condițiile extreme.

DVR-ul trebuie montat numai în interior, iar temperatura minimă nu trebuie să scadă sub 5 grade Celsius. Aceeași recomandare se aplică și pentru sursa de alimentare a sistemului de supraveghere video.

 • Protejați cablurile camerelor de supraveghere

Cea mai bună modalitate de a proteja cablurile camerelor de supraveghere de expunerea la soare și de condițiile meteorologice din sezonul rece este utilizarea unui pat de cablu pentru interior sau a unor cabluri speciale de exterior.

 • Utilizați dozele pentru protecția tuturor conexiunilor

Accesoriile sunt cele care dau bătăi de cap cel mai des: este neapărat necesar ca izolarea mufelor să fie făcută corespunzător, iar conexiunile cablurilor (video și de alimentare) trebuie făcute într-o doză de legături, în așa fel încât apa/zăpada să nu pătrundă.

 • Faceți o lucrare de mentenanță a sistemului de supraveghere înainte de sezonul rece

Este recomandat ca înainte de sezonul rece să fie efectuată o lucrare de mentenanță care să urmărească dacă mufele sunt oxidate sau dacă conexiunile sunt în continuare funcționale, daca dozele se închid etanș si apa nu poate pătrunde înăuntru (datorită căldurii de pe timpul verii este posibil ca plasticul să devină casant sau să apară fisuri).

 • Luați în calcul o sursă alternativă de energie

Este recomandată reducerea dependenței de sursele de energie tradiționale, care pot să nu facă față cu ușurință în timpul lunilor de iarnă. Pot fi utilizate soluții de energie solară, spre exemplu, ca sursă de rezervă pentru a asigura funcționarea continuă.

Pentru a preveni sau a rezolva problemele care pot apărea în sezonul rece la sistemele de supraveghere video, specialiștii în sisteme de securitate Atu Tech (a2t.ro) oferă prin telefon consiliere și suport tehnic post-achiziție, iar atunci când e necesară prezența unei echipe în locație, pot pune la dispoziție rețeaua de instalatori parteneri care pot prelua astfel de lucrări. AtuTech dispune de o rețea de peste 600 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel național, fiind compania cu una dintre cele mai mari rețele de instalatori din România. Fie că vorbim de instalare sau mentenanță, oricare din aceste servicii poate fi solicitat printr-o simplă completare a unui formular pe site-ul www.a2t.ro.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment14 ore inainte

PROMO/In data de 02.12.2020, inregistrari audio/stenograme senzationale cu un sef de institutie de forta

La data de 20.06.2020 Incisiv de Prahova publica articolul „Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie Marian IORGA –...

Eveniment2 zile inainte

PROMO/In curand, inregistrari audio/stenograme senzationale cu un sef de institutie de forta

In curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a mafiei locale. Inregistrari audio/stenograme care va arunca in “aer” o institutie...

Eveniment3 zile inainte

Sotia procurorului Negulescu Mircea confirma: in „Justitia din Prahova” dosarele sunt repartizate „dupa sufletul omului” si „cine poate, oase roade”

In prezentul articol ne vom referi strict la judecătoarea Zamfirescu Anca Corina si la zidul de protecție creat in jurul...

Eveniment3 zile inainte

Institutii publice din Ploiesti afectate de Covid – 19/Noi focare de infectie printre angajatii din sectorul public/Administratia liberala in „silenzio stampa” si inexistenta

România s-a evidențiat în ultimii ani prin distrugerea de vieți omenești în împrejurări pe care nici un om matur nu...

Turism4 zile inainte

Care sunt avantajele închirierii unui microbuz în București?

În București, există diferite mijloace de transport care îți permit să călătorești pe întreg teritoriul. Pentru a vizita orașul, închirierea...

Eveniment4 zile inainte

Ce ati facut timp de 8 luni si pret de 14 miliarde de Euro?

In prezentul articol ne vom referi strict la judecătoarea Zamfirescu Anca Corina si la zidul de protecție creat in jurul...

Eveniment5 zile inainte

Să îți fie RUȘINE Nelu Tătaru – ministrul sănătății din România!

Să îți fie rușine pentru că în loc să îți ceri iertare familiilor victimelor celor pe care i-ați omorât în...

Eveniment6 zile inainte

Evadare ca-n filme la Penitenciarul Giurgiu.

La data de 30.10.2020, Incisiv de Prahova publica articolul „Protejatul Ministrului Justitiei de la conducerea Penitenciarului Giurgiu se da în...

EvenimentO săptămână inainte

Paiata Manole a dat unda verde unei marionete de la BNR sa imprastie frica in populatia si economia Romaniei, amenintand, in plina criza economica si in recesiune deplina cu represiune financiara la adresa economiei din Romania

Nu pot decat sa constat ca turnatorul securitatii Petrov nu poate decat sa rabufneasca la adresa Presedintelui SUA, Donald Trump,...

EvenimentO săptămână inainte

Exact ca foștii informatori ai Securității comuniste cocoțați încă în poziții cheie în statul român, a ales să rămână cocoțat

,,Îmi este RUȘINE pentru că m-am alăturat celor vinovați și responsabili de faptul că în anul 2020 pacienți încuiați la...

EvenimentO săptămână inainte

România este într-adevăr lider european, inevitabil!/Se împrumută la cele mai mari dobânzi din Uniunea Europeană

In prezentul articol ne vom referi strict la judecătoarea Zamfirescu Anca Corina si la zidul de protecție creat in jurul...

EvenimentO săptămână inainte

Legăturilor subterane între fosta „elită” DNA ST. Ploiești și judecătoarea Zamfirescu Anca Corina/Zidul de protecție creat in jurul „elitelor” de la DNA ST. Ploiești ce actioneaza ca un grup de crimă organizată

Nu ne vom referi in acest articol despre „calitatea” martorilor acoperiti si (ne)acoperiti din dosarul intstrumentat ilegal de procurorul Negulescu...

Eveniment2 săptămâni inainte

Reamintim ca – ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc/Ne respectam pentru ca va respectam!

Generalul Ben Hodges vrea ca Armata Română să mărșăluiască spre Crimeea! Gata, partenerii strategici i-au găsit slăbiciunea lui Klaus Iohannis...

Eveniment2 săptămâni inainte

Atenție, urmează poze care vă pot afecta emoțional- in articol!/”Ati pierdut ocazia sa taceti!/ Bagati-va dracu cuvintele’ n dos ! Macar astazi!”

Pierre Auguste Renoir, înainte de a muri, a spus: „Cred că am început să înţeleg anumite lucruri” Ziarul Incisiv de...

Eveniment2 săptămâni inainte

Prevedere ce restrange/afecteaza in mod grav libertatea individuala in esenta, precum si alte drepturi si libertati fundamentale aparate constitutional

Revin cu alte detalii fata de punerea in aplicare a prevederilor HG nr.935/2020, act normativ infralegal prin care s-a instituit...

Știrile Săptămânii