Connect with us

Eveniment

Fostul sef Antitero, combinatorul SRI, a făcut milioane de euro de pe urma traficului de țigări și parfumurilor de lux care erau dosite in cala avioanelor

Publicat

pe

Cum se explică faptul că bugetul pe acest an, impus de PNL prin siluirea Constituției, nu prevede sume cât de cât semnificative destinate dezvoltării? Cum se explică în același timp că, în materie de colectare, Guvernul PNL nu țintește acolo unde se produce marea evaziune, ci întoarce pur și simplu capul în altă parte, spre cetățeanul simplu și spre micile afaceri pe care le mai pot învârti românii? În 2020 și mai ales în 2021, răspunsurile la întrebările de mai sus vor defini un stat asistat. Sau, mai bine spus, captiv.

Era până acum o trăsătură definitorie a politicilor de tip liberal accelerarea dezvoltării în domenii aducătoare de valoare adăugată. Astfel încât, într-un viitor previzibil, câștigurile realizate astfel să poată fi redistribuite în beneficiul societății. Vremurile când în laboratoarele de strategie ale PNL se elaborau politici care porneau de la această premiză au trecut de mult. Din această perspectivă și nu numai, PNL și-a pierdut atât substanța liberală cât și substanța națională. Ce se întâmplă dacă nu pompezi bani în dezvoltare și mai ales în acele domenii care îți întorc înapoi investițiile cu profit maxim? Creșterea economică stagnează pur și simplu. România a reușit câțiva ani să se situeze pe poziții fruntașe în Uniunea Europeană din perspectiva creșterii economice. O creștere despre care permanent Klaus Iohannis și consilierii săi de la Cotroceni au afirmat că nu este durabilă. Că nu este sustenabilă. Că nu este realistă. Iar acum și în acest an mai ales ei vor justifica oprirea creșterii arătând cu degetul spre greaua moștenire. Numai că bugetul le aparține. În totalitate. Iar la baza lui a stat o filozofie economică. Care este găunoasă. Cel puțin din aceasă perspectivă. Nu sunt acolo prevăzuți bani pentru investiții, nici măcar în sensul salvării aparențelor. Dacă nu investești, n-ai creștere. Și tot ce-ți mai rămâne de făcut este să te uiți înapoi cu mânie. Și să dai vina pe „ciuma roșie”. Uitând că și „ciuma roșie” a procedat, în felul ei, atipic. De fapt s-a produs o inversare de politici. În sensul că PSD a făcut eforturi mai mari pentru dezvoltarea României deși după opinia mea insuficente, dar oricum mai mari în comparație cu PNL, care merge înainte și cu frâna de picior apăsată la maximum și cu cea de mână trasă cât se poate de sus.
În același timp, uitându-ne la bugetul promovat prin asumara răspunderii și fiind atenți la declarațiile publice ale liderilor PNL, descoperim cea de-a doua hibă care transformă România în stat captiv. Încasările. Se vorbește insistent despre reformarea ANAF, în vedera creșterii gradului de încasare. Despre reformare, în sensul digitalizării la maximum a operațiilor. Dar nu se spune nimic despre vreo schimbare a filozofiei care stă la baza acestui proces de colectare. De fapt, PNL încearcă să mascheze o întreagă operațiune făcută la scală națională, care vizează protejarea la maximum a multinaționalelor. Dacă întreaga economie bazată pe capitalul autohton, reprezentând maximum jumătate, în cele mai optimiste statistici, din economia națională, pompează la buget circa 80% din totalul veniturilor, iar economia rezultând din investițiile străine doar 20%, trebuie să ai orbul găinii pentru a ajunge la concluzia stupidă că digitalizarea și perfecționarea sistemelor informatice sunt de natură să crească încasările la buget. Fără ca această modernizare să fie însoțită și de o schimbare fundamentală a strategiei de colectare.
Din perspectiva de mai sus, nici PSD la guvernare nu a făcut prea mult. Pentru că pur și simplu s-a temut să se confrunte cu marii evazioniști. Când PSD a revenit la guvernare după „tehnocratul” Dacian Cioloș, s-a făcut mult timp că nu vede faptul că în ANAF fuseseră detașați și lucrau la greu circa 100 de ofițeri SRI. Evident că această operațiune tipică pentru un stat subteran avusese drept pretext lupta principalului serviciu secret al țării împotriva evaziunii fiscale și criminalității din domeniul economic. În realitate, SRI făcea astfel ceea ce face și acum. Protejează interesele concernelor străine. Care, la rândul lor, se află sub protecția statelor de origine. Într-un târziu, sub presiunea presei în special, pe măsura aparentei destructurări a binomului SRI-DNA, o bună parte din ofițerii SRI au fost retrași de la ANAF. Dar experiența lor a fost între timp implementată și preluată de cei care au rămas. Și nici sub guvernările PSD nu a putut fi oprită marea evaziune fiscală pe care multinaționalele o fac utilizând sofisticate inginerii financiare, prin care își externalizează profiturile. În special prin așa-zisele achiziționări de servicii la un cost mult mai mare decât cel real. Liviu Dragnea, sub presiunea opiniei publice, a avut la ultimul Congres organizat de el în PSD o tresărire de demnitate și de patriotism. Atunci când a semnalat această realitate și s-a gândit că cel mai simplu instrument pentru eficientizarea colectării ar fi impozitarea cu 1% a cifrei de afaceri. Odată încasat acest impozit, societatea evazionistă putea să facă câte jonglerii dorea cu banii câștigați în România, fără a mai afecta bugetul statului. Această declarație a echivalat cu semnarea unei sentințe la moarte. Dragnea nici măcar nu și-a mai putut duce acest plan până la capăt, pentru că între timp a fost atacat concentric și în forță de reprezentanții statelor de origine ale multinaționalelor evazioniste. Tot ce a mai putut face PSD, o nimica toată, a fost să impoziteze strict doar cifra de afaceri a societăților din domeniul energetic. A durat foarte puțin. Pentru că una dintre primele măsuri luate de Guvernul Orban, tot prin asumarea răspunderii, a fost revenirea din această perspectivă la situația anterioară.
Prin urmare, Guvernul sau Guvernele liberale, câte vor fi, nu își propun o accelerare a dezvoltării în 2020, după cum reiese clar din datele bugetului de stat, și nu își propun nici vreo strategie coerentă de creștere a veniturilor statului prin creșterea colectării. Pentru că Guvernul nu se uită unde sunt banii, ci întoarce ostentativ capul acolo unde nu mai e nimic de stors. Sau, ca să fiu mai exact, nu mai e mai nimic de stors.
Aceasta este situația din acest an. La capătul acestui an vom constata deci că ritmul de dezvoltare a încetinit iar volumul banilor colectați la buget nu a crescut. Anul viitor, în 2021, vom culege ce nu am semănat în 2020. Și, dacă așa stau lucrurile, trebuie să dăm în fine un răspuns la întrebările puse la începutul acestei analize. În folosul cui PNL adoptă cele două politici păguboase? Am văzut că în niciun caz nu în folosul României. Atunci, dat fiind faptul că ne aflăm și în interiorul Uniunii Europene și dacă ne referim la piața extraeuropeană, într-o competiție cu alte state, rezultă că de pe urma tâmpeniilor guvernamentale inițiate de oameni care încă își mai spun liberali, vor avea de câștigat companii economice din terțe state, care își desfășoară activitatea în România. Prin urmare, PNL duce o politică antinațională. Și este pentru prima dată în întreaga istorie a acestui partid când a predat total armele capitalului străin, atât în materie de investiții aducătoare de valoare adăugată, cât și în materie de colectare a veniturilor. Se mai poate numi un asemenea partid „liberal”? Se mai poate el numi și „național”? (Sorin Roșca Stănescu)

Facebook Comments

Eveniment

Restricții usturătoare pentru românii nevaccinați! Vor avea interzis pe timp de weekend. Propunerea care va provoca un scandal imens – Capital | BuzauAZI

Publicat

pe

De

Românii nevaccinați vor primi interzis pe timp de weekend. Propunerea a venit de la ministrul Sănătăţii

Totodată, Ioana Mihăilă a propus și o recompensă pentru cei care se vaccinează. Printre măsurile ce îi vizează pe românii nevaccinați se află accesul limitat în weekend în zonele neesenţiale.

„Am participat la şedinţa coaliţiei cu scopul de a propune partenerilor de coaliţie o serie de măsuri legate de accelerarea campaniei de vaccinare. Este vorba atât de măsuri de recompensă pentru cei care s-au vaccinat sau se vor vaccina de acum înainte, precum şi de măsuri restrictive pentru persoanele vaccinate. Trebuie să menţionez că a fost o discuţie de principiu, urmând ca, ulterior, pentru aplicabilitatea acestor măsuri să cerem acordul partenerilor din Guvern, al premierului şi al membrilor Comitetului Naţional pentru Coordonarea activităţilor de vaccinare. Este vorba de anumite măsuri de recompensă pentru cei care se vaccinează de acum înainte de tipul bonurilor valorice, rămâne să vedem cum le operaţionalizăm, dar şi anumite loterii, cu premii pentru toţi cei care s-au vaccinat de la începutul campaniei şi până acum”, a afirmat Ioana Mihăilă după şedinţa coaliţiei.

Partea tehnică urmează să fie stabilită în Guvern

De asemenea, aceasta a completat că partea tehnică urmează să fie stabilită în Guvern după ce va fi obţinut şi acordul premierului.

„Vorbim de două ipoteze de lucru legate de restricţii. Sunt, pe de o parte: o propunere legislativă pentru personalul medico-sanitar, propunere care a mai fost discutată anterior, şi anume obligativitatea testării pentru personalul medico-sanitar nevaccinat şi va merge ca propunere de lege în funcţie de decizia şi ce recomandări ne vin de la Institutul Naţional de Sănătate Publică şi, de asemenea, în funcţie de nivelul de incidenţă. Costurile nu sunt suportate de sistemul public. A doua măsură restrictivă este legată de accesul persoanelor nevaccinate în weekend în spaţiile publice neesenţiale”, a completat Ioana Mihăilă.

Mai mult, ministrul a spus că modul de operaţionalizare urmează să fie detaliat.

„Unele vor intra în vigoare în funcţie de incidenţa de la nivelul unei localităţi şi o să discutăm şi cu CNSU, DSU şi INSP pentru a stabili aceste praguri de incidenţă, unele, cum sunt aceste măsuri care se adresează personalului medico-sanitar, trebuie adoptate în Parlament”, a mai spus Mihăilă.

Dan Barna, anunț pentru românii nevaccinați

Trebuie menționat și că vicepremierul USR, Dan Barna, a propus noi restricţii pentru persoanelor nevaccinate. Măsurile se vor lua doar în localitățile acolo unde incindența va depăși peste 2 la mia de locuitori.

„Vor fi luate măsuri în funcție de nivelele de incidență, adică toate aceste măsuri despre am vorbit și eu în spațiul public, despre care a vorbit și ministrul Sănătății, se referă la situații în care incidența depășește 2 la mie, sau 3 la mie și atunci și relaxările pe care le-am văzut aseară, ele sunt active în momentul acesta. Dacă însă, într-o localitate se va ajunge la o incidență peste 2 la mie, se va reveni la sistemul de reglementare din iulie.

Dacă va depăși 3 la mie, se va reveni la sistemul de reglementare care era la 1 iunie. În felul acesta, măsurile despre care am vorbit se vor aplica doar în acele localități vom avea o creștere a incidenței.

Ori, tocmai, pentru a nu ajunge în localitățile României să trebuiască să discutăm despre aceste măsuri de prevenție, e important să ne vaccinăm.

Vaccinându-ne, ne asigurăm că localitățile noastre rămân cu o incidență redus, sub 1 la mie, astfel încât să nu existe discuțiile legate de limitări de acces în spații neesențiale.(…) În momentul de faţă, mesajul e foarte clar. Perspectiva de măsuri de prevenţie e una foarte reală şi ea va fi necesară dacă nu creştem impactul vacinării şi dacă nu ne vaccinăm mai mulţi, astfel încât, cotele la nivelul localităţii să rămână scăzute. Despre asta e vorba”, a declarat Dan Barna.

Sursă foto: Dreamstime

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Curs valutar 27 iulie. Anunțul BNR pentru marți. Ce se întâmplă cu leul românesc în contrast cu euro – Capital | BuzauAZI

Publicat

pe

De

Curs valutar 27 iulie. Anunțul BNR pentru marți. Ce se întâmplă cu leul românesc în contrast cu euro

Banca Națională a României zilnic valorile pentru principalele monede, în comparație cu leul românesc. Aceste cursuri oficiale sunt folosite atât de oamenii de rând, care au chirii sau rate în valută, cât și de instituțiile bancare din România în cursurile inter-bancare. În ultima ședință BNR de marți au fost stabilite valorile pentru toate valutele importante, printre care euro, dolar sau liră sterlină ori franc elvețian.

Curs valutar BNR de marți, 27 iulie

Banca Națională a României (BNR) a transmis marți valorile pentru cele mai importante monede internaționale pentru ziua de 27 iulie.

Astfel, moneda Euro s-a mai depreciat cu -0.0014 și a ajuns marți la valoarea de 4.9194 lei, după ce săptămâna trecută ajunsese la 4.928 și 4.9278.

Dolarul american a ajuns să valoreze marți 4.1766 lei, având o creștere importantă de +0.0050, după ce ieri a scăzut cu 1.07 bani.

De asemenea, și Francul elveţian s-a apreciat față de leul românesc cu +0.0030, ajungând la valoarea de 4.5481 lei.

Lira sterlină a rămas aproximativ la valoarea înregistrat luni, având parte de o creștere mică, de doar +0.0007 până la valoarea de 5.7550 lei.

De asemenea, gramul de aur s-a ieftinit după ce înregistrase o scumpire luni, până la 241.2482 după ce marți a scăzut cu 1.3137 lei.

Care a fost cursul valutar de luni, 26 iulie

BNR pare că a reușit, cel puțin pentru o vreme, să îndepărteze cursul valutar de pragul de 5 lei pentru un euro, după vârfurile care au culminat cu valori de 4,9283 și 4,9278.  Leul a încheiat săptămâna trecută cu un curs afișat vineri de BNR de 4,9219 lei pentru un euro, păstrând tendința de ușoară apreciere, ce s-a manifestat practic pe tot cursul săptămânii. Luni BNR a publicat un curs de 4,9208  de lei pentru un euro, în scădere cu 0,11 bani, față de vineri.

În ceea ce privește dolarul american, a cărui paritate cu moneda națională este stabilită în mod indirect, prin raportarea la euro, evoluția de săptămâna trecută nu a fost la fel de liniară. Luni BNR a publicat un curs de 4,1716 de lei pentru un dolar american , în scădere cu 1,07 bani, față de vineri.

Leul s-a depreciat în faţa francului elveţian, cotat de Banca Naţională la 4,5451, faţă de 4,5428 lei lei în ultima şedinţă. Leul s-a depreciat și faţă de lira sterlină, cotată de BNR la 5,7543 lei, faţă de 5,7455 lei în şedinţa precedentă.

Gramul de aur s-a scumpit luni până la valoarea de 242,5619, de la 242,4279 lei cât valora în şedinţa precedentă.

Una din principalele atribuţiile ale Băncii Naţionale a României este cea de elaborare şi aplicare a politicii monetare şi a politicii de curs de schimb. Regimul actual al cursului de schimb al leului este cel de flotare controlată, acesta fiind în concordanţă cu utilizarea ţintelor de inflaţie ca ancoră nominală a politicii monetare şi permiţând un răspuns flexibil al acestei politici la şocurile neprevăzute ce pot afecta economia.

Curs valutar 27 iulie. Anunțul BNR pentru marți. Ce se întâmplă cu leul românesc în contrast cu euro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

„Se utilizeaza si functii de politie abrogate!/Pentru analfabetii functionali din aparatul central nu e nicio problema” – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

De ce un oraș pitoresc precum București, trebuie să găzduiască pramatii ținute în brațe de alți golani îmbogățiți din politică? De ce?

De ceva vreme numele unui june de Dorobanți este fredonat pe buzele multor persoane din diferite sfere ale puterii foste și actuale. Numele lui este Sebastian Moise (fost Deju, băiatul bulibașei din Dămbovița) Se spune că este omul care le rezolvă pe toate. Cum așa? Simplu. Îmbogățit din ANRP de unde s-a ales cu un dosar penal (așa a relatat presa vremii), pe când juca fotbal cu Alin Cocoș, șmecherașul a început cu banii făcuți pe spatele contribuabililor ca toți nemernicii care au cumpărat drepturi litigioase pe doi lei si le-au vândut statului pe milioane de euro, să investească în politică

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.ziare.com/dorin-cocos/cum-este-implicat-un-membru-pmp-in-dosarul-retrocedarilor-ilegale-1357641&ved=2ahUKEwjjwbGAs4DyAhVPLewKHSNUAYIQFjACegQICxAC&usg=AOvVaw0jSnPJ-wqsxDiiJ3U56TP3

. A luat-o pe unde avea intrare și ceva ,,prieteni’’ de afaceri. În partidul lui Udrea. În Partidul Mișcarea Populară. Cu bani, ușor, ușor a cumpărat tot ce se putea să-și atingă scopul. De la mese și cazări în țară și afară pentru conducerea partidulețului până la împrumuturi, acest Trahanache pe model nou a ajuns să conducă cea mai importantă organizație, cea din București. Probabil, mărinimia lui nu se ca opri aici! Cine știe? Președinte de partid l-ar coafa mai bine! Un singur lucru il mai reține: lipsa de scoală sau de carte.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.realitatea.net/amp/stiri/politica/100-tu-decizi-sebastian-moise-deputatul-intermediar-de-terenuri-de-la-pmp_5fa939eaac555f381470e822&ved=2ahUKEwjtmcrLsYDyAhXK4IUKHQmTBG44ChAWMA16BAgGEAI&usg=AOvVaw1UGOTDEnhgBp38_dLTfXsR

Anul 2016 a fost pentru Moise Deju Sebastian începutul ascensiunii sale. Locul cinci pe lista PMP la Camera Deputaților si interfața lui Eugen Tomac, fost președinte al PMP, la Primăria Generală. Gurile rele spun că este puțin ruda cu Gabriela Firea pe linie de etnie. Și cum acesteia îi trebuia majoritate în Consiliul General a oferit un contract prin omul pus de ea director la aeroport unei firme nou nouțe deschisă în anul 2016. Obiect de activitate: curățenia. Cui? Mamei șefului PMP București, Moise Deju Sebastian. Unde? Pe cel mai mare aeroport din Romania, Henri Coandă. Parcă revedem situația actuală din sectorul 1 (alt sector unde Moise Sebastian are adânc tentaculele băgate), cu cea de atunci de la aeroportul Otopeni. Declarată stare de alertă și încredințat contractul fără licitație. Termen un an. Atât a fost înțelegerea!  Cu asta! Dar au urmat altele în cei patru ani de mandat ai firidei de Voluntari. Vizitele în familie erau la ordinea zilei. Vom reveni…

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://jurnalul.ro/amp/mama-unui-lider-pmp-da-cu-matura-pe-henri-coanda-772168.html&ved=2ahUKEwjjwbGAs4DyAhVPLewKHSNUAYIQFjAGegQIBhAC&usg=AOvVaw0_iXpk1-5XkhvvWNtIegNp&ampcf=1

Din om de bază pe Dorobanți, individul a ajuns să comande conducerea centrală a PMP-ului. Anul 2019 i-a adus titlu de Deputat după ce Eugen Tomac, prietenul sau de îmbogățire l-a ,,executat’’ din partid pe cel care era pe locul trei, președinte COTAR, Vasile Ștefănescu. Cu locul patru a fost ceva mai ușor. Acolo se afla un alt interlop Stefan Florescu, omul de casă a lui Piedone si ,,amic’’ cu clanul sportivilor. Tot gurile rele spun că Moise Deju Sebastian i-a facilitat prin rețeaua AFI – Gabriela Firea, un spațiu de 1000 m2 pe o arteră importanta din sectorul 6. Mai mult i s-au dat bani la pungă să îl renoveze. Scopul: retragerea lui Florescu de pe lista de Camera Deputaților. Realitatea a făcut că așa s-a și întâmplat! Moise Deju Sebastian din cumpărător de drepturi litigioase s-a trezit deputat in Parlamentul României.

Prietenul Eugen Tomac a avut grijă de sponsorul său. S-a ținut de cuvânt! L-a făcut deputat. Doar e frumoasă casa primită pe numele soacrei de la ANRP-istul de Dâmbovița!

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.g4media.ro/eugen-tomac-a-imprumutat-pmp-cu-1-000-000-de-lei-la-alegerile-europarlamentare-pentru-o-parte-din-bani-s-a-indatorat-la-tatal-candidatului-care-i-a-luat-locul-in-camera-deputatilor.html&ved=2ahUKEwjtmcrLsYDyAhXK4IUKHQmTBG44ChAWMAl6BAgFEAI&usg=AOvVaw39XdhwaPVlRzFzuoDTtgV3

Micuțul parvenit, cu cucul în piept are cale liberă la orice. Cu PMP la guvernare   și ultimul turnuleț al castelului s-a realizat. Oameni dubioși și de nicăieri, numiți pe funcții guvernamentale sub stiloul premierului de atunci Orban, la recomandarea starului belgian Moise Deju Sebastian. Încă nu s-a răsuflat cât a fost staborul. Dar lumea vorbește! Vom reveni…

Revoltător este faptul că acest individ a fost în delegația PMP la întâlnirile de la Cotroceni cu Președintele Klaus Iohanis. Evident, propus de ,,tovarășul’’ Tomac Eugen. Suntem siguri că subiectul nu a fost Parcul Verdi

https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-24276698-investigatie-rise-project-primaria-capitalei-condusa-gabriela-firea-platit-dublu-pentru-rascumpararea-parcului-verdi-legaturi-primarul-gabriela-firea-cei-care-primit-banii.htmși

nici contractul mamei de la aeroport. Suntem siguri că s-au discutat probleme importante de stat la care trebuia musai să asiste deputatul Moise Deju Sebastian.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.agerpres.ro/politica/2020/02/06/consultari-la-cotroceni-au-inceput-discutiile-presedintelui-klaus-iohannis-cu-delegatia-pmp–444671&ved=2ahUKEwiogr6WtIDyAhUWgf0HHcwNA48QFjAEegQICxAC&usg=AOvVaw3rwNWtT-op7njvRYR5L0SU

Azi il vedem pe acest obraznic cum penetrează cercurile de putere de la stânga la dreapta fără nici o jenă și rușine. Cei drept a întâlnit și personaje slabe și fără experiență de viață pe care le-a jucat ca în jurul cortului. Alaltăieri era omul de casă si afaceri al Gabrielei Firea , ieri se ,,iubea’’ pe viată cu Violeta Alexandru pentru niște funcții și câteva PUZ-uri iar azi în sfârșit și-a găsit jumătatea politică în Nicușor Dan. Vor face împreună o capitală pe modelul Strehaia.

Mâine, obiectivul este Ciprian Ciucu, uns președinte PNL București. Moise are nevoie de el ca de aer să-și țină ,,haremul’’ politic pe linia de plutire. Va fi interesant deoarece CIucu nu uită cei patru ani ai lui Firea, când Moise punea PMP-ul să voteze cu PSD in Consiliul General. Dar, cine știe! Întortocheate sunt cheile banului!

Despre acest personaj, Moise Deju Sebastian se va mai auzi cu siguranță.

Uite asa  usor revenim la „Programul marul, laptele si cornul” castigat de familia unui reprezentant al PMP Prahova care si-a tras partidul pe persoana fizica…(Cristina T.).

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment4 ore inainte

Restricții usturătoare pentru românii nevaccinați! Vor avea interzis pe timp de weekend. Propunerea care va provoca un scandal imens – Capital | BuzauAZI

Românii nevaccinați vor primi interzis pe timp de weekend. Propunerea a venit de la ministrul Sănătăţii Totodată, Ioana Mihăilă a...

Eveniment9 ore inainte

Curs valutar 27 iulie. Anunțul BNR pentru marți. Ce se întâmplă cu leul românesc în contrast cu euro – Capital | BuzauAZI

Curs valutar 27 iulie. Anunțul BNR pentru marți. Ce se întâmplă cu leul românesc în contrast cu euro Banca Națională...

Eveniment13 ore inainte

„Se utilizeaza si functii de politie abrogate!/Pentru analfabetii functionali din aparatul central nu e nicio problema” – Ziarul Incisiv de Prahova

De ce un oraș pitoresc precum București, trebuie să găzduiască pramatii ținute în brațe de alți golani îmbogățiți din politică?...

Eveniment14 ore inainte

Fiica duciilor de Sussex, adăugată în linia de succesiune. Pe ce loc se află Lilibet? – Capital | BuzauAZI

Fiica duciilor de Sussex, adăugată în linia de succesiune. Pe ce loc se află Lilibet? Site-ul oficial al Casei Regale...

Eveniment19 ore inainte

Tragedie în fotbalul românesc. Un mare jucător s-a stins din viață. Anunțul a venit ca un trăznet – Capital | BuzauAZI

Doliu în lumea fotbalului românesc după ce fostul fundaş Dumitru Romilă, cunoscut drept Romilă I s-a stins din viață. Anunțul...

Eveniment24 de ore inainte

Dispar testele RT-PCR! SUA le retrag la sfârșitul anului. Cu ce vor fi înlocuite – Capital | BuzauAZI

SUA vor retrage testele RT-PCR la sfârșitul anului. Ce alternative au laboratoarele de analize? Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor...

SportO zi inainte

“Fotbal pentru Prietenie”, programul celor nouă valori umane

Fotbal pentru Prietenie este un program international pentru copii implementat de compania Gazprom – partener oficial al FIFA și al Cupei...

EvenimentO zi inainte

Cum se simte Oana Mizil după ce a fost bătută de Marian Vanghelie? Serghei Mizil a dezvăluit tot – Capital | BuzauAZI

Cum se simte Oana Mizil după ce a fost bătută de Marian Vanghelie? Serghei Mizil a dezvăluit tot Jurnaliștii de...

EvenimentO zi inainte

Explozia numărului de cazuri de contact din Marea Britanie amenință să paralizeze economia. Tensiuni mari la Londra – Capital | BuzauAZI

Explozia numărului de cazuri de contact din Marea Britanie amenință să paralizeze economia. Marea Britanie a ridicat aproape toate restricțiile,...

Eveniment2 zile inainte

Au inceput sa apara tot mai multe reactii pertinente la declaratiile primarului Andrei Volosevici/Reactii pe banda video – Ziarul Incisiv de Prahova

Cand este consecvent Andrei Volosevici? „Mai multi cititori ne-au semnalat pe adresa redactiei faptul ca aerul este irespirabil in mai...

Eveniment2 zile inainte

Dezvăluirea momentului despre Toni Iuruc! S-a aflat adevarul despre trecutul său. Puţină lume ştia – Capital | BuzauAZI

Simona Halep s-a decis să îşi unească destinele cu Toni Iuruc, alesul inimii sportivei. Cei doi au făcut pasul cel...

Eveniment2 zile inainte

Soarele va aduce sfârșitul vieții pe Pământ. În cât timp estimează oamenii de știință că se va întâmpla asta – Capital | BuzauAZI

Soarele va aduce sfârșitul vieții pe Pământ. Adulată de oamenii de mii de ani pentru lumina și căldura pe care...

Eveniment2 zile inainte

Gigi Becali, aproape de o nouă lovitură! E dezvăluirea anului. Îi intră milioane de euro în conturi – Capital | BuzauAZI

Gigi Becali este pe cale de a da o nouă mare lovitură pe piaţa transferurilor. Turcii de la Galatasaray sunt...

Eveniment2 zile inainte

Dragnea e terminat! Ajunge din nou în puşcărie? A fost chemat la DNA – Capital | BuzauAZI

Nici nu a ieşit bine din spatele gratiilor că Liviu Dragnea este chemat din nou la vorbitor. Chiar un apropiat...

Eveniment2 zile inainte

Aici am venit cel mai des de când sunt membru PNL – Capital | BuzauAZI

Înfrângere usturătoare pentru Florin Cîţu şi Alina Gorghiu la Argeş! Adrian Miuţescu, nou mandat în fruntea organizaţiei judeţene PNL Argeş...

Știrile Săptămânii