Connect with us

Turism

Descoperă magia schiatului în Vâlcea: Destinații încântătoare pentru iubitorii de zăpadă

Publicat

pe

Vâlcea

Dacă ești în căutarea unei destinații de schi unică și plină de farmec iarna aceasta, ești în locul potrivit! Vâlcea este locul perfect pentru tine. În această perlă a Carpaților Meridionali, te vei bucura de peisaje spectaculoase și pârtii diverse, care îți vor satisface setea de adrenalină și distracție în zăpadă. Despre acestea vom vorbi în rândurile ce urmează. Te invităm să parcurgi acest articol până la capăt!

Stațiunea Vidra – O bijuterie a Munților Lotrului

Stațiunea Vidra este un adevărat paradis pentru iubitorii de schi. Pârtiile bine întreținute și variate oferă experiențe de neuitat pentru toate nivelele de pricepere. De la începători până la avansați, aici vei găsi mai mult ca sigur ceva pe placul tău. Cu un peisaj de poveste și facilități moderne, stațiunea Vidra și pârtiile sale te vor cuceri cu siguranță.

Stațiunea Voineasa – Schi pe Valea Lotrului

Voineasa este un loc pitoresc, situat pe Valea Lotrului, unde iubitorii de schi vor descoperi pârtii desprinse din basme. Cu un domeniu schiabil bine organizat și echipamente de închiriat disponibile, această stațiune este perfectă pentru familiile care doresc să petreacă timp de calitate în natură. Iar pe perioada iernii, lucrurile devin cu atât mai mult unele de basm.

Stațiunea Transalpina – O aventură la altitudine

Dacă ești în căutarea unei experiențe mai îndrăznețe, Transalpina este locul potrivit. Cea mai înaltă șosea din România devine o destinație de schi în sezonul rece, oferind turiștilor o panoramă uluitoare și pârtii cu grade variate de dificultate. Aici, schiatul devine cu adevărat o aventură pe munte.

Stațiunea Călimăneşti-Căciulata – Relaxare și adrenalină

Pentru cei care doresc să combine schiul cu o atmosferă relaxantă, Călimăneşti-Căciulata este locul ideal. După o zi plină de distracție pe pârtii, poți să te relaxezi într-o piscină cu apă termală sau să te bucuri de tratamentele spa pentru a-ți revigora corpul. La Călimăneşti-Căciulata vei descoperi unele dintre cele mai deosebite băi termale, perfecte pentru o bălăceală fierbinte chiar și după o zi întreagă de schiat.

Astfel, indiferent dacă ești un începător entuziast sau un schior experimentat, Vâlcea are ceva de oferit pentru fiecare. Descoperă farmecul autentic al Carpaților Meridionali și lasă-te încântat de aventura schiului în această destinație de poveste. Vei avea parte de o experiență de neuitat în mijlocul magiei zăpezii și a peisajelor uluitoare!

Recomandare de cazare în Vâlcea

Dacă îți dorești să descoperi și să te bucuri de pârtiile  pe care Vâlcea ți le pune la dispoziție, dar și de băile termale care sunt de-a dreptul minunate, în special de cele din Călimănești, ai nevoie de o cazare pe măsură!

Hotel Izvoare – Căciulata este locul perfect în care să te cazezi dacă alegi să vizitezi Vâlcea. Pe lângă serviciile premium pe care le pune la dispoziție, este amplasat în așa fel încât să ofere turiștilor acces facil la cele mai importante puncte de interes din județ.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Ce taxe de tranzit sunt aplicabile pentru transportul de marfă între România și Anglia?

Publicat

pe

Ce taxe de tranzit sunt aplicabile pentru transportul de marfă între România și Anglia

Transportul de marfă între România și Anglia implică o serie de taxe și costuri care trebuie luate în considerare pentru a asigura o tranzacție eficientă și rentabilă. Aceste taxe pot varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi tipul de marfă, ruta de transport și reglementările vamale aplicabile. În acest articol, vom explora detaliat ce taxe de tranzit sunt aplicabile pentru transportul de marfă între cele două țări, oferind informații clare și precise pentru toți cei interesați.

Taxele vamale

Transportul de marfă între România și Anglia este supus reglementărilor vamale specifice fiecărei țări. După Brexit, regimul vamal între Uniunea Europeană și Marea Britanie s-a schimbat semnificativ. Astfel, toate mărfurile care intră sau ies din Anglia trebuie să fie declarate la vamă, iar în funcție de natura mărfii, pot fi aplicate taxe vamale. Aceste taxe sunt calculate pe baza valorii mărfii, a codului tarifar și a originii acesteia.

De exemplu, mărfurile care sunt considerate de proveniență europeană beneficiază, în unele cazuri, de taxe vamale reduse sau chiar zero, datorită acordurilor comerciale. Cu toate acestea, este esențial ca exportatorii și importatorii să verifice codul tarifar al produselor lor și să se informeze despre regimul vamal specific pentru a evita surprize neplăcute.

Taxele de transport

Pe lângă taxele vamale, costurile de transport constituie o parte semnificativă din cheltuielile totale. Acestea includ:

 1. Tarifele de transport rutier: Acestea variază în funcție de distanță, greutatea și volumul mărfii, dar și de tipul de vehicul utilizat. De exemplu, un camion de mare capacitate va avea un cost mai ridicat comparativ cu un vehicul de capacitate mai mică.
 2. Tarifele de transport maritim: În cazul în care marfa este transportată pe cale maritimă, tarifele vor include costul transportului containerelor, taxele portuare și alte costuri asociate.
 3. Taxele de tranzit: Aceste taxe sunt aplicabile în cazul în care transportul traversează mai multe țări. Fiecare țară tranzitată poate percepe o taxă specifică pentru utilizarea infrastructurii rutiere sau feroviare.

TVA și accize

Un alt aspect important de luat în considerare sunt taxele pe valoare adăugată (TVA) și accizele. În România, TVA-ul standard este de 19%, în timp ce în Anglia este de 20%. Exportatorii din România trebuie să fie conștienți de faptul că, la exportul mărfurilor către Anglia, TVA-ul se poate aplica diferit în funcție de reglementările fiscale din fiecare țară.

Accizele sunt aplicabile pentru anumite categorii de produse, cum ar fi alcoolul, tutunul și produsele energetice. Este esențial ca transportatorii și comercianții să cunoască reglementările specifice pentru aceste produse, pentru a asigura conformitatea și a evita sancțiunile.

Documentația necesară

Pentru a asigura un transport eficient și fără probleme, este vital să aveți toată documentația necesară. Aceasta include:

 1. Declarația vamală: Aceasta trebuie completată corect și depusă la autoritățile vamale.
 2. Factura comercială: Trebuie să conțină toate informațiile necesare despre marfă, inclusiv valoarea acesteia, codul tarifar și originea.
 3. Certificat de origine: Acest document poate fi necesar pentru a beneficia de taxe vamale reduse sau zero, în baza acordurilor comerciale.
 4. Documente de transport: Cum ar fi CMR pentru transportul rutier sau documente de transport maritim (B/L).

Alegerea unui transportator de încredere

Alegerea unui transportator de încredere este esențială pentru a asigura că mărfurile ajung la destinație în siguranță și la timp. Este important să verificați experiența transportatorului, să citiți recenziile altor clienți și să solicitați un transport Anglia Romania pret clar și detaliat înainte de a încheia un contract.

Un transportator de încredere va oferi transparență în ceea ce privește costurile și va asigura o bună comunicare pe tot parcursul transportului. De asemenea, va fi capabil să gestioneze eficient toate aspectele legate de documentație și reglementări vamale, reducând astfel riscul de întârzieri sau probleme legale.

Asigurarea mărfurilor

Asigurarea mărfurilor este un alt aspect crucial care nu trebuie neglijat. În cazul unui accident, furt sau alte incidente neprevăzute, o asigurare adecvată poate acoperi pierderile și poate proteja interesele comerciale. Costul asigurării variază în funcție de valoarea mărfii, tipul de transport și riscurile implicate.

Asigurarea poate fi aranjată fie de către transportator, fie de către expeditor, și este recomandat să verificați detaliile poliței de asigurare pentru a vă asigura că acoperă toate riscurile relevante.

Vize și reglementări specifice

După Brexit, reglementările privind vizele și permisele de muncă pentru șoferii de camioane care transportă mărfuri între România și Anglia s-au schimbat. Este esențial ca transportatorii să se asigure că șoferii lor au toate documentele necesare pentru a opera legal în ambele țări. Acestea includ:

 1. Vize și permise de muncă: Pentru șoferii care nu sunt cetățeni ai Uniunii Europene, este posibil să fie necesare vize sau permise de muncă specifice pentru a putea lucra în Anglia. Cetățenii UE pot avea nevoie doar de pașaport valabil pentru a intra și a lucra temporar în Regatul Unit.
 2. Permise de conducere: Șoferii trebuie să aibă permise de conducere internaționale sau permise care sunt recunoscute reciproc de autoritățile din România și Anglia.
 3. Certificate de formare profesională: Este posibil ca șoferii să fie obligați să prezinte dovezi ale formării lor profesionale, mai ales dacă transportă mărfuri periculoase.

Reglementările de siguranță

Siguranța pe drumuri este o prioritate pentru transportul de marfă, iar respectarea reglementărilor de siguranță este esențială pentru a evita accidentele și sancțiunile. Printre aceste reglementări se numără:

 1. Timpul de conducere și odihnă: Există reguli stricte privind numărul de ore pe care un șofer le poate conduce fără pauză și timpul necesar pentru odihnă. Aceste reglementări sunt menite să prevină oboseala șoferilor și să reducă riscul de accidente.
 2. Inspecția vehiculelor: Vehiculele trebuie să fie inspectate periodic pentru a se asigura că sunt în stare bună de funcționare și că respectă toate normele de siguranță.
 3. Echipamente de siguranță: Toate vehiculele trebuie să fie echipate cu echipamente de siguranță adecvate, inclusiv truse de prim ajutor, triunghiuri reflectorizante și stingătoare de incendiu.

Costurile suplimentare și planificarea bugetului

În afară de taxele vamale și de transport, există și alte costuri suplimentare care trebuie luate în considerare. Acestea includ:

 1. Taxele de drum: Multe țări europene percep taxe de drum pentru utilizarea infrastructurii lor rutiere. Aceste taxe pot fi calculate pe baza distanței parcurse, a greutății vehiculului și a tipului de drum utilizat.
 2. Costurile de alimentare: Prețurile combustibililor pot varia semnificativ între România și Anglia, iar transportatorii trebuie să planifice aceste costuri în bugetul lor.
 3. Costurile de cazare și alimentație pentru șoferi: În funcție de durata și distanța transportului, poate fi necesar să se ia în considerare costurile de cazare și alimentație pentru șoferi.

Impactul schimbărilor legislative

Legislația referitoare la transportul de marfă este în continuă schimbare, iar transportatorii trebuie să fie la curent cu toate modificările pentru a evita problemele legale. După Brexit, au fost introduse noi reglementări care afectează transportul de mărfuri între Marea Britanie și țările UE, inclusiv România.

Transportatorii trebuie să monitorizeze în mod regulat schimbările legislative și să se adapteze în consecință. Aceasta poate include actualizarea documentației, formarea șoferilor cu privire la noile reglementări și ajustarea rutelor de transport pentru a respecta noile norme.

Importanța colaborării cu un expert în logistică

Colaborarea cu un expert în logistică poate simplifica semnificativ procesul de transport al mărfurilor între România și Anglia. Un expert în logistică poate oferi consultanță cu privire la cele mai eficiente rute, poate gestiona documentația necesară și poate oferi suport în caz de probleme neprevăzute.

Un specialist în logistică poate, de asemenea, să ajute la optimizarea costurilor, să negocieze tarife mai bune cu transportatorii și să asigure respectarea tuturor reglementărilor vamale și de siguranță. Alegerea unui partener de logistică de încredere poate face diferența între un transport reușit și unul plin de obstacole.

Taxele de tranzit pentru transportul de marfă între România și Anglia pot părea complexe la prima vedere, dar cu o planificare atentă și o bună cunoaștere a reglementărilor și costurilor implicate, aceste provocări pot fi gestionate eficient. Este esențial ca transportatorii să fie bine informați și să colaboreze cu parteneri de încredere pentru a asigura un transport sigur și rentabil.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Turism

Trasee montane din Parcul Național Cozia, judeţul Vâlcea

Publicat

pe

De

Parcul Național Cozia, situat în inima Carpaților Meridionali, este o bijuterie naturală ce se întinde pe o suprafață de 17.100 de hectare, în județul Vâlcea. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de natură, aici vei găsi un adevărat paradis montan, unde poți explora peisaje spectaculoase, păduri de fag și poieni înverzite presărate cu flori de munte. Parcul este locul ideal pentru drumeții, plimbări în natură, sporturi în aer liber, expediții și tabere, dar și pentru vizitarea unor lăcașuri de cult și monumente istorice de mare importanță. Ți-am captat atenția? Dacă da, rămâi până la final, ți-am pregătit în randurile ce urmează câteva idei de trasee montane pe care cu siguranță le vei îndrăgi și tu! Hai în drumeție!

Trasee montane în Parcul Național Cozia

În ceea ce privește drumețiile, Parcul Național Cozia oferă numeroase trasee turistice marcate, ce pot fi parcurse cu ușurință. Iată câteva dintre cele mai populare:

1. Gara Turnu – Curmătura de la Troița – Muntele Scorțaru – Muchia Turneanu – Cabana Cozia (1573 m altitudine)

Acest traseu de aproximativ 5 ore până la 5 ore și jumătate este marcat cu bandă roșie și începe de la Gara Turnu. Pe drum, veți trece prin Curmătura de la Troița și veți urca pe Muntele Scorțaru, traversând Muchia Turneanu, pentru a ajunge în cele din urmă la Cabana Cozia, situată la o altitudine de 1573 de metri. Pe parcurs, veți fi răsplătiți cu peisaje impresionante și o liniște profundă, specifică muntelui.

2. Mănăstirea Stănișoara – Muchia Vlădesei-Durduc – Vârful Cozia (1668 m altitudine)

Acest traseu, marcat cu bandă albastră, durează între 4 și 5 ore și pornește de la Mănăstirea Stănișoara. Urcușul vă va duce prin Muchia Vlădesei-Durduc, ajungând la Vârful Cozia, la o altitudine de 1668 de metri. Drumul este o adevărată provocare pentru cei pasionați de munte, oferind panorame spectaculoase și o conexiune profundă cu natura.

3. Brezoi – Valea Dăneasa – Poiana Tarsa (1280 m)

Pentru cei care preferă o drumeție mai scurtă, acest traseu marcat cu punct roșu durează între 3 și 4 ore și vă conduce din Brezoi, prin Valea Dăneasa, până la Poiana Tarsa, la o altitudine de 1280 de metri. Acesta este un traseu mai accesibil, potrivit pentru o excursie de o zi, oferind totodată priveliști uimitoare și oportunități de relaxare în mijlocul naturii.

Atracții turistice în Parcul Național Cozia

Pe lângă frumusețile naturale, Parcul Național Cozia și împrejurimile sale oferă numeroase atracții istorice și culturale. Printre acestea se numără:

 • Castrul Arutela. O veche fortificație romană, situată pe malul Oltului.
 • Masa lui Traian. Un loc încărcat de istorie și legende.
 • Castrul Pretorium. Un alt exemplu de arhitectură romană bine conservată.
 • Mănăstirea Cozia. O mănăstire ortodoxă de o importanță deosebită, datând din secolul al XIV-lea.
 • Bolnița Mănăstirii Cozia. Un vechi spital mănăstiresc.
 • Mănăstirea Turnu și Schitul Ostrov. Două locașuri de cult deosebite, situate în orașul Călimănești.
 • Mănăstirea Stânișoara. O mănăstire ctitorită în secolul al XVII-lea, care oferă liniște și reculegere.
 • Mănăstirea Frasinei. Un loc de pelerinaj cunoscut pentru regimul său auster și liniștea desăvârșită.

Alte activități și locuri de vizitat + recomandare de cazare în Vâlcea

Parcul Național Cozia nu este doar despre drumeții și explorări istorice. Aici puteți practica diverse sporturi, organiza tabere și concursuri în aer liber, și bucurați-vă de peisaje deosebite precum Defileul Oltului, Cheile Lotrișorului, Cascada Gardului și Bulzul. Aceste locuri oferă oportunități excelente pentru fotografii spectaculoase și momente de relaxare în natură.

Pentru cei care doresc să își încarce bateriile într-un cadru natural, Vâlcea este presărată cu adevărate oaze de liniște. Dacă aveți o mașină sau închiriați una, puteți realiza excursii de o zi în locuri spectaculoase din zonă. La finalul zilei, Hotel Izvoare vă va primi cu brațele deschise, oferindu-vă un sejur relaxant și confortabil.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Turism

Complexul Turistic Simared Baia Mare: Destinația de vis pentru relaxare și aventură în Maramureș

Publicat

pe

De

Complexul Turistic Simared, situat în inima pitorească a Maramureșului, în orașul Baia Mare, își deschide porțile pentru toți cei care caută relaxare, aventură și experiențe unice. Cu facilități de top și activități diverse, Simared este locul ideal pentru o evadare de neuitat, fie că este vorba de un sejur romantic, o vacanță în familie, un eveniment special sau o escapadă corporate.

Cazare premium pentru confort maxim

Acest Complex Turistic Simared oferă o varietate de opțiuni de cazare Maramureș, de la camere duble matrimoniale și twin, modern decorate și echipate cu facilități de ultimă generație, până la apartamente de lux ideale pentru familii sau grupuri mai mari. Toate camerele sunt dotate cu Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat, minibar și baie privată, asigurând un sejur confortabil și relaxant.

Restaurant de excepție cu bucătărie rafinată

Restaurantul Simared, sub conducerea renumitului Chef Michael Pascale, oferă o experiență culinară deosebită, combinând tradiția locală cu influențe internaționale. Meniul variat include preparate din ingrediente proaspete și de calitate, precum antreuri delicioase, supe și ciorbe savuroase, feluri principale apetisante și deserturi irezistibile. De asemenea, terasa restaurantului oferă o vedere spectaculoasă spre apă, creând un cadru perfect pentru a savura mesele delicioase. Barul nostru oferă o selecție variată de băuturi alcoolice și non-alcoolice, cocktailuri și vinuri fine, completate de renumita cafea de specialitate livrată de prăjitorul local PRESSCO, poziționându-ne ca un renumit restaurant Baia Mare.

Activități outdoor și facilități pentru toate gusturile

Complex Turistic Simared pune la dispoziția oaspeților o gamă largă de activități outdoor și facilități pentru toate vârstele și preferințele:

Vaporaș electric: Bucurați-vă de o plimbare liniștită și eco-friendly pe apă cu vaporașul nostru electric. Acest mod de transport nu doar că protejează mediul înconjurător, dar oferă și o experiență de neuitat pe lacul din apropierea complexului. Perfect pentru familii, cupluri sau grupuri de prieteni, vaporașul nostru electric vă permite să explorați frumusețile naturale ale Maramureșului într-o manieră relaxantă și sustenabilă.

Bărcuțe de închiriat: Complexul Turistic Simared oferă o varietate de ambarcațiuni de închiriat, inclusiv bărcuțe, caiace și SUP-uri (stand-up paddleboarding). Acestea sunt perfecte pentru o plimbare relaxantă pe apă, oferind oaspeților noștri oportunitatea de a se bucura de peisajele pitorești și de a se conecta cu natura. Indiferent dacă preferați o sesiune de paddleboarding activă sau o plimbare calmă cu barca, opțiunile noastre de închiriat vă vor oferi o experiență memorabilă.

BBQ & Grill: Zona noastră de BBQ & Grill este locul ideal pentru a petrece timp de calitate cu prietenii și familia. Echipată cu grătare moderne și mese de picnic, această zonă este perfectă pentru a organiza un prânz sau o cină în aer liber. Fie că doriți să gătiți carne la grătar, legume proaspete sau alte delicii, facilitățile noastre vă asigură tot ce aveți nevoie pentru un festin savuros în mijlocul naturii.

Organizare evenimente: Complex Turistic Simared este locul perfect pentru organizarea evenimentelor speciale, oferind o gamă largă de opțiuni și facilități. Pentru nunți, botezuri și petreceri de logodnă, vă punem la dispoziție un cadru romantic și elegant. Pentru evenimente corporate, cum ar fi team building-uri, lansări de produs, prezentări și petreceri de Crăciun, complexul nostru oferă spații versatile și servicii de top. De asemenea, suntem pregătiți să organizăm petreceri aniversare, asigurându-ne că fiecare detaliu este perfect pentru a sărbători momentele importante din viață într-un cadru festiv și primitor.

Activități ghidate Maramureș: În parteneriat cu Activități în Maramureș, Complexul Turistic Simared oferă o gamă variată de activități ghidate pentru a explora frumusețile naturale și culturale ale regiunii. De la drumeții și excursii în peisajele pitorești ale Maramureșului, până la activități de aventură precum escaladă și ciclism montan, ghizii noștri experimentați vă vor asigura o experiență sigură și captivantă.

Ponton: Pontonul nostru oferă un loc perfect pentru relaxare, plajă și organizarea de evenimente speciale în aer liber. Fie că doriți să vă relaxați la soare, să faceți o baie răcoritoare sau să începeți o aventură pe apă, pontonul nostru este locul ideal. De asemenea, acesta poate fi transformat într-un spațiu elegant pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți sau petreceri private, oferind un cadru unic și memorabil.

Complexul Turistic Simared din Baia Mare este destinația perfectă pentru o vacanță de neuitat, oferind facilități moderne, activități variate și un cadru natural deosebit. Fie că ești în căutarea unei escapade romantice, a unei vacanțe în familie sau a unui loc pentru un eveniment special, Simared are tot ce ai nevoie pentru a te bucura de o experiență memorabilă în Maramureș.

Contact și rezervări

Pentru mai multe informații și rezervări, vizitați www.simared.ro sau contactați-ne direct la:

Telefon: +40 730 779 923

 Email: info@simared.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized18 ore inainte

Review Zyxel NWA50AX

Zyxel NWA50AX este un punct de acces (AP) Wi-Fi 6 robust și accesibil, destinat micilor afaceri și birourilor de acasă....

Uncategorized23 de ore inainte

Succesul Antreprenorial în Era Digitală: Sfaturi și Strategii pentru Femei de Afaceri

Femeile antreprenor au oportunități vaste pentru a-și dezvolta afacerile și a-și extinde influența. La SecurMeNow, suntem dedicați succesului femeilor antreprenor,...

echipamente horeca echipamente horeca
Uncategorized2 zile inainte

Ce echipamente HoReCa va asigura ca nu ramaneti niciodata fara gheata?

Industria HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Catering) depinde de multe detalii pentru a asigura satisfactia clientilor. Unul dintre aceste detalii este asigurarea...

Ce tipuri de lemn sunt cele mai potrivite pentru construcții? Ce tipuri de lemn sunt cele mai potrivite pentru construcții?
Afaceri3 zile inainte

Ce tipuri de lemn sunt cele mai potrivite pentru construcții?

Lemnul a fost folosit de mii de ani ca material de construcție datorită durabilității, esteticii și versatilității sale. Alegerea tipului...

Uncategorized3 zile inainte

Noile Samsung Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring vin cu soluții inteligente pentru bunăstarea utilizatorilor

Cele mai recente produse de tip Wearables de la Samsung le oferă oamenilor noi experiențe inteligente conectate și contribuie la...

Uncategorized4 zile inainte

Tehnologii de Digitalizare Esențiale pentru Antreprenori în 2024: Găsește-ți Avantajul Competitiv

În 2024, digitalizarea nu mai este doar o opțiune, ci o necesitate pentru orice antreprenor care dorește să rămână competitiv...

Afaceri6 zile inainte

Serviciul de rent a car este o solutie de mobilitate

In contextul actual al calatoriilor, fie ca sunt realizate in scop turistic sau de afaceri, mobilitatea devine un element esential....

UncategorizedO săptămână inainte

Philips lansează patru monitoare noi din seria E1 dedicată productivității

București,  3 iulie 2024 – Philips Monitors extinde seria E1 cu patru noi modele dedicate profesioniștilor din mediile de lucru dinamice....

UncategorizedO săptămână inainte

Raportul Anual de Sustenabilitate al MetLife a fost publicat: Construim un viitor mai încrezător

București, 4 iulie 2024: Grupul MetLife, în cadrul căruia este afiliat unul dintre principalii jucători din piața asigurărilor de viață...

Ce taxe de tranzit sunt aplicabile pentru transportul de marfă între România și Anglia Ce taxe de tranzit sunt aplicabile pentru transportul de marfă între România și Anglia
AfaceriO săptămână inainte

Ce taxe de tranzit sunt aplicabile pentru transportul de marfă între România și Anglia?

Transportul de marfă între România și Anglia implică o serie de taxe și costuri care trebuie luate în considerare pentru...

UncategorizedO săptămână inainte

SOLE lansează: Pop-Up Store SOLE 2024 – Discover. Shop. Shine.

România – 3 iulie 2024 – SOLE.ro , retailerul de top în produse cosmetice de înaltă calitate, are plăcerea de a...

UncategorizedO săptămână inainte

Transformă-ți Afacerea cu Fonduri Europene: Cum Digitalizarea Îți Poate Crește Succesul în Startup Nation 2024

Transformarea afacerilor prin digitalizare nu este doar un trend, ci o necesitate. Programul Start-Up Nation 2024 oferă o oportunitate excelentă pentru...

UncategorizedO săptămână inainte

Pregătește-te pentru sezonul de construcții 2024 cu Somfy

Odată cu venirea verii și a zilelor mai calde, începe sezonul de construcții. Cum va fi acesta și ce provocări...

Uncategorized2 săptămâni inainte

11 motive pentru care să îți instalezi un sistem de panouri fotovoltaice la tine acasă

Instalarea panourilor fotovoltaice aduce o mulțime de avantaje și este considerată o investiție importantă pe termen lung. Iată care sunt...

Uncategorized2 săptămâni inainte

11 motive pentru care să îți instalezi un sistem de climatizare și ventilație

Sănătatea ta și a familiei tale este influențată de mediul în care trăiți, iar sistemele de climatizare și ventilație pot...

Știrile Săptămânii