Connect with us

Uncategorized

Comisia Europeană premiază Social Innovation Solutions pentru promovarea spiritului antreprenorial

Publicat

pe

Social Innovation Solutions, organizație activă în sustenabilitate și educație antreprenorială, a câștigat marele premiu pentru promovarea spiritului antreprenorial din partea Comisiei Europene în cadrul evenimentului „Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene” desfășurat cu ocazia săptămânii europene dedicată întreprinderilor mici și mijlocii, ce a avut loc la Bilbao, Spania.

Future Makers, program educațional și de incubare antreprenorială dezvoltat de Social Innovation Solutions, care sprijină anual peste 50 de start-up-uri inițiate de tineri antreprenori din șase țări din Europa Centrală și de Est, a fost desemnat cel mai bun proiect european de promovare a spiritului antreprenorial în cadrul competiției Comisiei Europene „Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene” (EEPA), ediția 2023. Future Makers a primit această recunoaștere în cadrul concursului „Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene” (EEPA), organizat de Comisia Europeană, ediția 2023.

Prin această iniţiativă, Comisia Europeană, prin DG Piață Internă, Industrie, Antreprenoriat și IMM-uri, doreşte să recunoască iniţiativele care facilitează mediul de business, în special prin recunoaşterea importanţei antreprenoriatului. Competiția identifică şi recunoaște cei mai de succes promotori ai antreprenoriatului în Europa, cele mai bune politici şi practici antreprenoriale, sporesc conştientizarea valorii adăugate de antreprenoriat, încurajează şi inspiră potenţialii antreprenori.

România primește pentru prima dată premiu în decursul celor 12 ani de competiție la nivel european. Juriul care a luat decizia de a premia anul acesta programul Future Makers din România a fost format din Thomas Wobben, Director, Committee of the Regions; Giovanna Gregori, Director, European Family Businesses; Elisabeth Backteman, SME Envoy, Suedia; Yolanda Alcalá García, SME Envoy, Spania; Gilles Vandorpe, COO, Unizo și Thomas Cooney, profesor de antreprenoriat la Technological University Dublin.

În ultimii ani, Social Innovation Solutions (SIS) a dezvoltat programe de educație antreprenorială și de sustenabilitate în mai multe țări din Europa Centrală și de Est, susținând cu know-how și finanțare peste 150 de start-ups din regiune. Pentru a dezvolta un mediu de business și civic sustenabil în România și regiune, începând cu 2024, SIS crește impactul programelor de educație de sustenabilitate pentru IMM-uri și ONG-uri cu programe dedicate în țări ca Bulgaria, Serbia sau Croația, printre care Academia de Sustenabilitate și Transformator.

Premiul primit în cadrul European Enterprise Promotion Awards din partea Comisiei Europene este o recunoaștere a relevanței programelor SIS de educație în sustenabilite și antreprenoriat dezvoltate în țară și în Europa Centrală și de Est. Reușim astfel, alături de partenerii noștri, să punem România pe harta europeană a inițiativelor care susțin soluții pentru o Europă sustenabilă, inovativă și competitivă.” Ciprian Stănescu, Președinte al Social Innovation Solutions.

Social Innovation Solutions (SIS) este o organizație ce are ca misiune să susțină indivizi și organizații să înțeleagă transformările viitorului și să dezvolte soluții sustenabile de tehnologie, politici publice și antreprenoriale. SIS organizează mai multe incubatoare și programe de educație antreprenorială în România și Europa Centrală și de Est, ca Future Makers, Transformator și Academia de Sustenabilitate. De asemenea, SIS dezvoltă mai multe platforme de conversații despre sustenabilitate, trenduri de viitor și economie circulară, ca Future Summit, Sustainable Futures sau Climate Change Summit și oferă consultanță și programe de executive education în foresight, inovație și sustenabilitate.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Sinonim cu Pionieratul

Publicat

pe

De

O Istorie prin Inovație

În peisajul dinamic al dezvoltării imobiliare comerciale, Genesis Property se distinge ca un pionier, un vizionar în crearea și administrarea spațiilor de birouri de clasă A. Fondată de Liviu Tudor, un om de afaceri cu o viziune clară și inovatoare, compania a devenit un nume de referință în industrie.

În cuvintele lui Tudor, „Există două feluri de business: primul este execuția conceptelor deja consacrate, pe care un grup le implementează cu succes și în timp le perfecționează. Al doilea este căutarea permanentă pentru inovație, într-un mediu de afaceri globale în continuă schimbare. Noi, la Genesis Property, am ales calea pionieratului și a deschiderii de drumuri noi care anticipează permanent nevoile viitorului. Ceea ce ne menține proaspeți și relevanți este destinul nostru de pionier, care ne obligă permanent să menținem asocierea noastră cu inovația cu impact pozitiv în viața clienților noștri. Ce facem pentru asta? Continuăm să inovăm!”

Această filozofie a stat la baza tuturor proiectelor Genesis Property, împingând limitele convenționalului și stabilind noi standarde în industrie. De la primele lor proiecte, compania a demonstrat o neîntreruptă dorință de a explora noi teritorii și de a crea spații de lucru care nu doar că răspund nevoilor actuale, dar anticipează și cerințele viitoare ale pieței. În acest proces de inovație continuă, Genesis Property nu doar că a modelat peisajul imobiliar comercial, dar a și influențat modul în care oamenii interacționează cu spațiile de lucru, punând întotdeauna accent pe sustenabilitate, eficiență și confort.

Astfel, istoricul Genesis Property nu este doar o cronică a succesului în afaceri, ci și o poveste despre curajul de a inova, de a deschide noi drumuri și de a redefini permanent limitele posibilului în lumea imobiliară.

Acestea sunt câteva momente care fac Genesis Property sinonim cu Pionieratul:

2005 – Primul Business Park profesional din Romania, Novo Park

Novo Park, unul dintre cele mai mari parcuri de business din București, a devenit un punct de referință în zona de birouri Pipera. Compania HP este cel mai longeviv chiriaș cu o prezență neîntreruptă de 20 de ani.

2006 – Pionierat în „Vestul Sălbatic” al Bucureștiului, West Gate Business District

Atunci când părea o nebunie să te „aventurezi” în polul opus și consacrat al clădirilor de birouri, Pipera, West Gate Business District este primul parc profesional de afaceri care schimbă ireversibil peisajul imobiliar comercial din vestul Bucureștiului.

2009 – Inaugurarea primului campus privat din România, West Gate Studios

West Gate Studios devine cel mai mare campus privat pentru mii de studenți din 149 de țări.

Visul unui fost student, care a locuit în căminele comuniste, de a construi un campus cu standarde internaționale pentru generațiile viitoare de profesioniști. A fost implementat conceptul de co-living înainte ca termenul să fi fost inventat la nivel internațional.

2013 – Primele clădiri verzi din România

O suprafață totală de 10.000 mp au fost certificate BREEAM Very good contribuind la creșterea procentului clădirilor verzi din România, în 2013, de la 1,5% la 12% la nivel național. West Gate Business District are spații verzi adiacente clădirilor echivalente cu jumătate din suprafața Parcului Kiseleff.

2015 – West Gate Studios devine membru International Houses Worldwide

În 2015 West Gate Studios a devenit membru a prestigioasei organizații International Houses Worldwide, alături de campusuri universitare internaționale prestigioase precum Universitatea din Washington D.C., Universitatea din Sydney, Universitatea din Melbourne, Universitatea de Nord din Arizona, Universitatea din California, San Diego, Chicago sau Berkeley.

2018 – Inaugurarea Studio One, primul Hotel într-un parc de birouri din București

Studio One – Accommodation Suites, o premieră într-un parc de birouri din România, a anticipat nevoia pentru experiențele de tranzit și călătoriile de business sau vizitele pe termen lung pentru companiile chiriașe din West Gate Business District și familiilor studenților din campusul studențesc West Gate Studios.

2018 – Primul parc de birouri cu piscină în aer liber cu pistă de alergare

Cu o capacitate totală de 200 locuri, adresată chiriașilor și angajaților acestora, precum și studenților din cadrul campusului studențesc West Gate Studios.

2020 – Lansarea internațională a IMMUNE Building Standard™

Standardul global care redefinește viitorul clădirilor de birouri prin certificarea rezilienței acestora la riscuri actuale și viitoare pentru sănătate, propunând un set coerent de măsuri pe care orice proprietar de birouri din lume le poate aplica pentru asigurarea calității sănătății clădirilor deținute. Standardul a fost implementat pe două continente în Europa și Asia.

2021- Primul proprietar și dezvoltator imobiliar român care se alătură UN Global Compact

Genesis Property se alătură inițiativei UN Global Compact, cea mai amplă inițiativă globală pentru un viitor sustenabil, și devine primul proprietar și dezvoltator imobiliar din România care intră în comunitatea globală a Organizației Națiunilor Unite pentru sustenabilitate și dezvoltare durabilă.

2022 – Implementarea celui mai extins proiect de energie regenerabilă dintr-un parc de birouri din România

Implementarea celui mai extins proiect de energie regenerabilă dintr-un parc de birouri din România a constat în instalarea a peste 1.000 de panouri fotovoltaice pe o suprafață de peste 4.000 mp, în regim de pro-sumator, pe acoperișurile clădirilor de birouri din cadrul YUNITY Park (Novo Park) din nordul Bucureștiului, în urma unei investiții de 1 milion de euro.

2023 – Genesis FM devine prima companie de administrare imobiliară din România care obține Certificatul de Înregistrare în EMAS

În iulie 2023, Genesis FM, parte a grupului Genesis Property, a devenit prima companie din sectorul imobiliar românesc care a obținut Certificatul de Înregistrare în prestigiosul sistem comunitar de management de mediu Eco-Management and Audit Scheme (EMAS), marcând un moment important în inițiativele concrete de protecție a mediului.

2023 – Obține aprobarea țintei de reducere a emisiilor de CO2 pe termen scurt din partea SBTi

Genesis Property devine prima companie imobiliară din România care obține aprobarea țintei sale de reducere a emisiilor de CO2 pe termen scurt, până în 2030, din partea Science Based Targets inițiative (SBTi).

S-a angajat să-și reduce, într-o primă etapă, emisiile din Domeniile (Scopes) 1 și 2 cu cel puțin 46% până în 2030, față de anul de bază 2019. Suplimentar, compania s-a angajat să măsoare și să reducă emisiile aferente Domeniului 3, astfel încât, în cursul anului 2024, aceasta să poată obține din partea SBTi și validarea țintei Net-Zero de reducere a emisiilor de CO2 pe termen lung.

2023 – Noua Paradigmă a Spațiului de Lucru al Viitorului: YUNITY Park rescrie regulile în lumea parcurilor de birouri cu un spațiu public special construit, o extensie sustenabilă a biroului.

YUNITY Park, cu transformarea sa radicală a unei parcări într-o oază urbană de 7.500 mp, reprezintă o viziune inovatoare și progresistă în designul parcurilor de birouri ale viitorului unde spațiul public construit va juca un rol determinant în atractivitatea afacerilor și a forței de muncă.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Premieră în peisajul imobiliar românesc

Publicat

pe

De

Peste 20 milioane de Euro investite pentru Faza II a proiectului YUNITY Park: pădure urbană, promenadă etajată și energie regenerabilă

București, 23 noiembrie 2023 – Genesis Property anunță finalizarea lucrărilor la Faza II a proiectului YUNITY Park – o premieră în peisajul imobiliar românesc și unul dintre cele mai inovatoare parcuri de birouri din România.

Faza II a proiectului presupus o investiție de 20 de milioane de euro si dispune de o pădure urbană de 1.000 de metri pătrați ce contribuie la absorbția a peste 5 tone de CO2 anual, un amfiteatru în aer liber, cu o capacitate de 1.500 de persoane, 2.000 de metri de alei pietonale și promenadă etajată, oglinzi de apă în trepte, spații creative pentru întâlniri, arhitectură fluidă și design biofilic ce transpun nevoia omului de integrare cu natura.

Facilitățile pe care YUNITY Park le pune la dispoziție reprezintă o schimbare de paradigmă a felului în care oamenii se raportează la viața de birou, în special într-o lume post-pandemică în care calitatea vieții este extrem de importanta, iar echilibrul între viața profesională și cea personală este un factor major prin care se decide alegerea unui loc de muncă.

Liviu Tudor, președintele Genesis Property, a declarat: „YUNITY Park marchează începutul unei noi ere în designul spațiilor de lucru. Nu este vorba doar despre un birou tradițional, ci despre crearea unui spațiu public, special conceput ca o extensie sustenabilă a mediului de lucru. Vrem să rescriem felul în care muncim, să schimbăm paradigma spațiilor de lucru, iar YUNITY Park este un model pentru viitor, punând accent pe responsabilitatea ecologică, flexibilitatea aranjamentelor de lucru și eficiența de cost”.

Pe lângă aceste elemente gândite în special pentru bunăstarea oamenilor, infrastructura proiectului include și componente proiectate pentru a reduce costurile utilităților pentru zonele comune, ceea ce va aduce beneficii financiare directe companiilor chiriașe. Printre acestea, cele mai importante sunt un bazin de retenție a apelor pluviale care asigură irigarea întregului parc, sisteme inteligente și eficiente energetic LED pentru iluminatul nocturn și o rețea de peste 1.000 de panouri fotovoltaice instalate pe acoperișul clădirilor din campus. Aceste panouri produc 12% din consumul de energie al întregului parc, iar din luna februarie 2023 și până astăzi, cantitatea de CO₂ redusă este de 317 tone, au fost salvați 17.196 de copaci și a fost redusă o cantitate de cărbune de 128 tone.

„Acest parc nu este doar un spațiu verde, ci o structură complexă, echivalentă cu o investiție în două clădiri de birouri. Pe lângă pădurea urbană, am integrat 4.000 de metri pătrați de panouri fotovoltaice, care produc mai mult decât necesarul de energie pentru întreținerea spațiilor verzi. În contextul actual, _companiile caută soluții pentru a reduce costurile și suprafața birourilor închiriate, însă menținând un nivel înalt de productivitate și de calitate a spațiilor. YUNITY Park răspunde acestor nevoi, stabilind un nou standard în industria imobiliară”, adaugă Liviu Tudor.

Investiția totală în transformarea YUNITY Park va depăși 50 milioane Euro, cu termenul de livrare final în Q3, 2024.

Genesis Property este primul dezvoltator imobiliar din România care s-a alăturat alianței UN Global Compact. Clădirile din portofoliu sunt certificate BREEAM Very Good din 2013 și sunt în proces de obținere a certificării BREEAM Outstanding. YUNITY Park ajunge să îndeplinească încă din acest an criteriile nZEB. Mai mult, toate cele șapte clădiri din YUNITY Park vor avea IMMUNE Building Standard™ – Resilient, cu 5 stele din 5, reflectând angajamentul Genesis Property pentru un mediu sănătos de lucru și de viață urbană.

„La Genesis Property, ne angajăm să construim nu doar clădiri, ci comunități sustenabile și inovatoare. YUNITY Park este punctul culminant al acestei viziuni, demonstrând angajamentul nostru față de un viitor în care spațiile de lucru sunt în armonie cu mediul și nevoile umane”, a declarat Liviu Tudor.

genesisproperty.net Despre Genesis Property

Genesis Property, cu o experiență de peste 20 de ani în industria imobiliară românească, este unul dintre cei mai importanți proprietari, dezvoltatori și operatori de clădiri de birouri clasa A. Deține și administrează YUNITY Park și West Gate Business District cu peste 150.000 mp GLA de spații de birouri ocupate de companii precum HP, Accenture, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens și Alpha Bank, unde lucrează peste 15.000 de angajați. Genesis Property a inițiat și IMMUNE Building Standard™, un standard global care certifică reziliența clădirilor la amenințări pentru sănătate cum este pandemia de Covid-19. Genesis Property este dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios. Pentru mai multe informații, accesați GenesisProperty.net / YunityPark.com

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Iluminatul public al unui oraș din Maramureș va folosi energia verde produsă de centrala fotovoltaică construită de Allview și Waldevar Joint Venture

Publicat

pe

De

Brașov, 14 noiembrie 2023 – Asocierea de tip Joint Venture dintre Visual Fan S.A. și Waldevar Energy S.R.L., a fost desemnată câștigătoare de către comisia de licitație, a contractului de proiectare și execuție al viitorului parc fotovoltaic din orașul maramureșan Seini, care va acoperi consumul sistemului de iluminat public.

Proiectul, având termen de implementare data de 31 decembrie 2023, primește finanțare europeană nerambursabilă prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare, program dedicat investițiilor în capacități de producere de energie din surse regenerabile pentru consum propriu. Capacitatea totală a proiectului este de 305,9 kW, parcul fotovoltaic având în componență 540 de panouri fotovoltaice Allview de 550 W și trei invertoare trifazate cu putere de 100 kW fiecare. Structura de susținere a panourilor fotovoltaice, fabricată din oțel zincat, are un unghi de înclinare de 30 de grade și permite montarea a câte două panouri în mod portret. Sistemul va conține și un post de transformare tip PTAB de 400 kVA care se va conecta la rețeaua de medie tensiune, acesta fiind deja livrat.

Prin această inițiativă, în următorii 20 de ani, se estimează o producție de ~5.600.000 kW, o economie de peste 1.000.000 euro și o reducere de ~2.200 de tone de CO2. Acest proiect promovează, de asemenea, creșterea competitivității, eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile la nivel național, contribuind la îmbunătățirea calității vieții prin beneficiile economice și ecologice oferite.

Lucian Peticilă, CEO Visual Fan S.A., a declarat: „Proiectul din Seini marchează un pas semnificativ în direcția atingerii și chiar depășirii obiectivului nostru de anul acesta, de a finaliza proiecte fotovoltaice cu o capacitate totală de 20 MW. Această realizare reprezintă dovada angajamentului nostru ferm față de dezvoltarea și promovarea energiei solare, consolidându-ne poziția în domeniul surselor regenerabile de energie. Ne îndreaptă cu hotărâre către un viitor în care vom continua să oferim soluții durabile și inovatoare pentru clienții noștri, alături de parteneri la fel de puternici, contribuind astfel la atingerea obiectivelor de sustenabilitate și independență energetică.

Nicolae Constantin, COO WALDEVAR Energy S.R.L.: „Cu un progres impresionant în domeniul energiei solare, Waldevar Energy S.R.L. a reușit să construiască peste 200 MW în ultimul an și, în prezent, are șantiere deschise ce însumează peste 300 MW în diverse parcuri fotovoltaice pe teritoriul României. Această reușită nu doar că ne întărește statutul de lideri în sectorul energiei regenerabile, dar subliniază și rolul nostru crucial în transformarea peisajului energetic al țării. Angajamentul nostru față de un mediu mai curat și independența energetică a României este evident prin proiectul nostru din Seini, care marchează un nou punct de referință în misiunea noastră continuă de inovare și excelență.”

Proiectul Orașului Seini se aliniază eforturilor guvernului României de a implementa Planul Național de Energie Regenerabilă, care vizează alimentarea a minim 25% din corpurile de iluminat public din țară din surse regenerabile până în 2030.

Pentru mai multe informații despre soluțiile oferite de Visual Fan prin divizia Allview Industry-IMM, puteți vizita website-ul companiei la adresa www.allview.ro/solarenergy/industry-imm.

Despre Visual Fan S.A.

Visual Fan S.A., deținătoarea brandului Allview (simbol bursier ALW), este o companie românească cu o vastă experiență în producția de dispozitive mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. Fondată în 2002 în Brașov, Visual Fan a devenit cunoscută drept un vizionar și pionier în domeniul tehnologic, lansând produse inovatoare care aduc tehnologia la îndemâna utilizatorilor. Compania este recunoscută pentru lansarea celui mai complex sistem Smart Home din România în 2016, pentru crearea primului asistent vocal în limba română – AVI, în 2017, și pentru încheierea unui parteneriat direct cu Google Android TV™ în 2019. Allview a fost, de asemenea, primul brand românesc care a adoptat tehnologia QLED în 2020. În continuarea demersurilor sale de inovare, în 2022, compania a lansat conceptul Green by Allview, ce integrează noi domenii de activitate cu un obiectiv clar: construirea unui viitor sustenabil pentru creșterea calitații vieții în ansamblu și a grijii pentru generațiile viitoare. În 2023, aplicația Allview AVI ChatGPT a primit un update important prin adăugarea unui model de limbaj natural antrenat de inteligența artificială (AI). Allview continuă să investească în cercetare și dezvoltare și își propune să creeze un robot inteligent – asistent personal în viitor.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment3 ore inainte

TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI – Ziarul Incisiv de Prahova

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Vâlcea Vâlcea
Turism21 de ore inainte

Descoperă magia schiatului în Vâlcea: Destinații încântătoare pentru iubitorii de zăpadă

Dacă ești în căutarea unei destinații de schi unică și plină de farmec iarna aceasta, ești în locul potrivit! Vâlcea...

EvenimentO zi inainte

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite – Ziarul Incisiv de Prahova

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Eveniment2 zile inainte

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului – Ziarul Incisiv de Prahova

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Eveniment3 zile inainte

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București – Ziarul Incisiv de Prahova

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Eveniment4 zile inainte

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie – Ziarul Incisiv de Prahova

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Eveniment5 zile inainte

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta – Ziarul Incisiv de Prahova

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Eveniment6 zile inainte

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III) – Ziarul Incisiv de Prahova

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Afaceri6 zile inainte

Avantajele utilizării serviciilor SEO pentru afacerea ta

Într-o lume digitală în continuă evoluție, prezența online a devenit esențială pentru succesul oricărei afaceri. Apare o întrebare inevitabilă: „De...

Uncategorized6 zile inainte

Sinonim cu Pionieratul

O Istorie prin Inovație În peisajul dinamic al dezvoltării imobiliare comerciale, Genesis Property se distinge ca un pionier, un vizionar...

Uncategorized6 zile inainte

Premieră în peisajul imobiliar românesc

Peste 20 milioane de Euro investite pentru Faza II a proiectului YUNITY Park: pădure urbană, promenadă etajată și energie regenerabilă...

Eveniment7 zile inainte

„Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II) – Ziarul Incisiv de Prahova

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

EvenimentO săptămână inainte

NAVITEL RE 5 DUAL: Inovația ce transformă fiecare călătorie într-o experiență de navigație și supraveghere deosebită

NAVITEL®, liderul incontestabil în tehnologia dispozitivelor auto, anunță cu mândrie lansarea celei mai recente inovații din portofoliul său de produse, NAVITEL...

EvenimentO săptămână inainte

Plângere penală la DIICOT. Grup infracțional care abuzează viitorii ofițeri – Ziarul Incisiv de Prahova

In mai multe materiale-sinteza anterioare, a fost descrisă o structură de crimă organizată din interiorul Poliției Române, operând în județul...

EvenimentO săptămână inainte

Black Friday cu TCL: Explorează divertismentul care te captivează și îți îmbunătățește viața de zi cu zi

România, 21 noiembrie 2023: Fiind un brand de top în domeniul electronicelor, TCL înțelege importanța unui mediu de acasă confortabil...

Știrile Săptămânii