Connect with us

Eveniment

EPILOGUL UNEI CARIERE/GUSTUL AMAR AL UNUI SISTEM ODATA FUNCTIONAL: PENITENCIARUL

Publicat

pe

Astăzi dorim să prezentăm respectele noastre pentru oamenii buni ai sistemul penitenciar dar nu numai.

Acei oameni care sunt devotați, care fac cu drag aceasta meserie, care sunt corecți.

Acei oameni care, din păcate nu își mai găsesc locul, intr-un sistem condus de interesele infractorilor. Care sunt dați la o parte, aruncați, jigniți că nu sunt ca ei, că nu fac parte dintre cei care nu au regrete când sar linia legalității doar pentru ca pot si pentru ca așa dictează o anume atracție dolosivă.

Si acum se vede si reversul medaliei, oamenii nu mai doresc sa vină in asemenea sisteme ale statului atât de căutate înainte, atât de sigure.  Cine nu a auzit la interviuri ca motiv de intrare in sistemele de apărare ale statului : „salariul stabil si beneficiile”?

În prezent le ai, mâine poate deloc…

Acum, ba că discutam de corupție, ba de salariile prost dimensionate in realitatea economică europeană, ba de lipsa stimulentelor pe care politicienii fără experiența si minte doresc sa le retragă, toate duc la lipsa oamenilor, deci si a oamenilor de calitate.

Cei tineri trebuie educați, trebuie învățați sa lucreze pe anumite calapoade corect aplicate. Păi, cine să o facă? Cei care conduc se gândesc doar la reverențe, uitând ca progresul in societate nu este înapoi… ca atunci când nu mai ești cinstit strici atâtea cariere de sub tine… doar pentru ca momentan poți sa iți tragi partea.

Cu toții lăudam norvegienii, dar avem coruptibilitatea la niveluri mari in rândul funcționarilor publici de zeci de ani… statistica spune 6/10 funcționari sunt percepuți ca fiind corupți in 2023. Acum 10 ani erau 4/10…

Ușor, ușor lăsat mereu sub preș… mormanul de mizerie creste, iar covorul se îmbibă de toate acestea fiind din ce in ce mai greu să îl ții orizontal, darămite să îl mai cureți.

Nimeni nu mai este interesat SĂ FACĂ ceva, dar toți știu să se plângă de situație.

Este greu si neplăcut, fără îndoială. Va fi si mai greu, desigur!

Astăzi ne luăm la revedere de la un om corect si integru al sistemului penitenciar: comisarul șef Radu Mădălin, vremelnic pensionat căci nu se mai regăsea în cerințele unui sistem putred, care nu mai este interesat de oamenii proprii de ani buni.

Ofițer de cariera, absolvent al Academie de Politie Alexandru Ioan Cuza, a învățat din studenție că pentru a rămâne corect nu trebuie sa treci linia niciodată: cine fură azi un ou, mâine va fura un bou.

Și a aplicat ceea ce a învățat si s-a ținut drept.

Capabil si exigent a fost rapid avansat pe funcții de comanda, ba plătit, ba pe ochi frumoși, caci pe timpuri altele erau valorile sistemului.

Si-a sfârșit cariera de ofițer cu mândrie pentru drumul ales, motiv pentru care in ziua de azi, oricine merită aplaudat!

Pentru cei care nu îl știu de pe nume, dânsul este cel lovit pentru controlul inopinat de acum 6 șase luni  de la secția exterioara a Penitenciarului Ploiești, Movila Vulpii.

În urma acelui control „corect” a fost singurul pedepsit…de unde a înțeles ca nu mai este dorit pe funcția de director adjunct. Și-a depus hârtia de încetare a împuternicirii cu demnitate.

Acum două săptămâni tot de acolo Penitenciarul Ploiești s-a înregistrat cu o evadare. Daca in cazul unui simplu „control de rutină” a picat directorul adjunct pe pază, iată că la o evadare a picat ultimul agent.

Conducerea actuală a unității nu a fost găsită vinovată de nimic, implementaseră totul perfect, doar soarta l-a ajutat pe deținut sa evadeze.

Iar soarta nu poate fi trasa la răspundere… doar arătată cu degetul..

Probabil că gustul amar lăsat de inechitatea ultimelor luni au pus capac, probabil ca a înțeles că in troaca porcilor nu se mai merita să faci curat. Probabil…

  Noi am fost căutați de niște foști colegi care au simțit ca prin noi își pot lua „la revedere”  așa cum trebuie de la un de la un adevărat ofițer, șef si coleg.

Ne face plăcere să mai avem si asemenea idei de pus pe pagina, chiar daca… într-o tristă conjunctură.

Domnul Radu mesajul colegilor dvs. este acesta:

„Ave Caesar! Morituri te salutant!”

„Pensie lungă si multă sănătate!” (Ec Adrian Radu).

Facebook Comments

Eveniment

Primăria Ploiesti ii face campanie electorală, pe bani publici, candidatului –  Andrei Volosevici (candidat PSD!)?/DNA si Curtea de Conturi fac „joc de glezne”? – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

”Nu trebuie să vină rușii să ne submineze instituțiile (statului), le subminăm noi!” este una dintre observațiile expertului în geopolitică și profesorului universitar Dan Dungaciu ca urmare a dezastrului creat de haitele USR-iste, REPER-iste, PSD-iste  și UDMR-iste în întreg sistemul de apărare și ordine publică a statului român. Furia mulțimii traumatizată și terorizată de deciziile tâmpe luate în Pandemie de o clasă politică formată eminamente din imbecili a trebuit deviată spre un nou subiect, potențat artificial la rangul de interes prioritar pe toate canalele media burdușite cu bani publici: pensiile polițiștilor și militarilor, dezvaluie Vitalie Josanu de la sindicatul Diamantul.

Subiectul a devenit dintr-odată cauza tuturor neajunsurilor din România iar beneficiarii acestora sau cei care – aflați deja în serviciu, cu toate restricțiile și condițiile unei vieți cazone -, s-au pomenit puși la zid, umiliți, căutați de mărunțiș, scuipați, fără drept la replică. Și atunci când – măcar dinspre sindicatele polițiștilor – au existat luări de poziție, vocile noastre au fost înăbușite sub tăvălugul media-politic, gata pornit să pună în aplicare ”voința populară”, pe care politicienii avuseră toată grija să o incite împotriva noastră și așa scârbiți, umiliți după excluderea de la aplicarea Legii 153/2017.

https://youtu.be/hkr7jY-JI8I

O adunătură de nenorociți cu pantaloni strâmți pe fund și eșarfe în culorile curcubeului (e cam tot ceea ce au înțeles din valorile Occidentului) și-au suflecat mânecile ca să ”reformeze” ceea ce nu au înțeles și nu au înțeles multe! Au generat astfel o întreagă degringoladă, haos social, amestecate cu imperative proletare și frustrări de puștani tomnatici, scăpați de chemarea la oaste și omiși din ”revista de front” a celor bravi și vrednici din comunitate. Tupeul fără margini al USR-iștilor a făcut din reforma pensiilor militare subiect de condiționare PNRR, fără dezbatere publică, fără deliberare parlamentară, fără o consultare cu instituțiile vizate și sindicatele din poliție. Consecința o vedem astăzi, când Armata Română se plânge de o criză de ofițeri de 43%, ceea ce înseamnă că țara noastră prezintă o vulnerabilitate pe frontul de est al NATO, tocmai într-un moment când la graniță avem un război de proporții, mai dezvaluie sursa citata!

Iar situația este cât se poate de gravă, întrucât – deși se anunța recrutarea a 8000 de militari – prima serie din 2024 marchează dezastrul, cu nici 50% admiși! https://monitorulapararii.ro/armata-a-ramas-fara-ofiteri-are-incadrate-doar-57-la-suta-din-functii-1-54638?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3wy3g9dPt1sLUCxvT8qsFVaAR6zmn8oWxmEC1kw95YAsgpQlmxbhnXwNQ_aem_AXwUfjJDDlewYb4ME_NJSab4Xttu8hx3RptlrglWNwT1H33VWD-fYnfCL0LjxxON0DkT0Jmw0xc25MBZSo25pNdW Nu mai puțin îngrijorătoare se prezintă situația în cazul recruților pentru Poliția Română, la concursul de admitere desfășurat sâmbăta trecută la Câmpina. Aici s-au scos la concurs 140 de posturi de poliție cu scopul umplerii golurilor mari de la Constanța. S-au prezentat la proba scrisă doar 90 visători iar aproape jumătate au luat note sub 7.

„O clasă politică, plină ne agramați și netoți împinge România să repete greșeli istorice neînvățate, neștiute. În pragul primului război mondial, structurile statului și – mai ales – ierarhiile structurilor de forță ale statului au fost ticsite cu nulități profesionale, bine ancorate politic, întocmai așa cum avem acum. Am plătit scump această prostie, cu ceea ce s-a numit ”dezastrul de la Turtucaia”, din 6 septembrie 1916, când galonați ai Armatei Române au fugit rușinos de pe front, părăsindu-și ostașii în voia sorții!

Dictatorul sovietic, Iosif Stalin, și-a căsăpit toți adversarii și potențialii adversari politici, printre ei și elita militară – mulți cu școli înalte și experiență călită măcar în războiul civil -, astfel încât prețul acestei nesăbuințe a trebuit să fie plătit, cu mari sacrificii, în primii ani ai celui de-al doilea Război Mondial, când armata germană a înaintat fără dificultate până la Stalingrad.

Revenim în România, în 1948, când puterea comunistă a destituit peste 10000 de polițiști și procurori, câteva mii dintre aceștia fiind închiși fără judecată în închisoarea din Cetatea Făgăraș, unde au completat numărul martirilor regimului de teroare. În consecință, nou creata Miliție a rămas fără profesioniști, numărul ofițerilor atingând cam 1% în primii ani, iar cel al milițienilor cu patru clase acoperind mai mult din jumătate din personal. De aici s-au născut bancurile cu milițieni, caracterizate prin prostie!

Evenimentele ultimelor zile arată că polițiștii și militarii sunt supuși unei campanii de epurare, cu nimic mai nobilă decât cele evocate. Epurare nu presupune musai să le curmi viața sau libertatea, e destul să-i elimini din sistem, determinându-i să plece singuri. Chemi sub arme ce se nimerește. Dacă odinioară făceai nazuri într-o selecție de 20 de inși pe un loc, acum ești bucuros de ceea ce vine și cât vine. Toate având prețul lor…

Vedeți cât de puțin se vorbește în media despre inundațiile din Rusia și Cazahstan? Câți cunoașteți că sunt afectate de inundații nu mai puțin de 18 regiuni din Rusia? În asemenea momente, criza de pompieri, jandarmi, militari, polițiști ustură rău de tot! La ruși din cauza că mulți bărbați au plecat pe front și nu are cine să le aducă apă și alimente, să-i adăpostească, să-i protejeze cu diguri ori să le păzească bruma de avere rămasă în apă din cauza numeroșilor hoți și profitori de necazul altora…

Faceau din ochi ”privilegiile” militarilor și polițiștilor, acum politicienii USR-REPER-PSD-PNL-UDMR le-au majorat vârsta de pensionare și crapă de satisfacție că de-acum aceștia vor alerga cu arma în spate tot atât de mult cât vor avea ei timp să se scobească în nas, din spatele birourilor… Dacă nu cumva, într-o criză ce se tot adâncește va trebui să ne protejăm cu voluntari de strânsură… ca pe vremuri, fără stăpân.

Vedem deja că minți lucide, precum aceea a lui Dan Dungaciu, încep să spună exact ceea ce avertizam cu vreo doi ani în urmă, doar că atunci nu a fost nimeni dispus să ne bage în seamă!

Vin alegerile… ce vom face noi, polițiștii și militarii? Mai sunteți dispuși să repetăm greșelile din fața urnelor?”,mai precizeaza sursa citata. (Cerasela N.).

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Amenajarea unui living modern cu influențe tradiționale românești – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare susțin ca nu a mai existat un asemenea caz complex. (aici)

Modul cum pseudo-ziaritul narcoman, santajist si spagar, locotenentul procurorului „Portocala” a incercat sa il pacaleasca pe procurorul de caz, dupa ce primise MITA mai multe apartamente, prin sotia si mama sa:

La data de 11.01.2024, pentru a scapa de raspunderea penala care il incumba si cu speranta ca il va pacali pe procuror si organele de cercetare penala, pseudo-jurnalistul narcoman, santajist, spagar si denigrator s-a prezentat la Parchet pentru a il „denunta” pe Lupu Mihai, prietenul sau de unde luase spaga si pentru care intervenise la „Volosevici”!

Acesta, cu tupeul sau de interpop a explicat organelor de cercetare penala ca s-a prezntat singur, nesilit de nimeni (poate doar la auzul zanganitului catuselor) pentru a „sifona” ca la asa zisa redatie de santaje, spagi si denigari s-a prezentat Lupu Mihai (10.01.2024) care a oferit un interviu in care a vorbit despre construirea blocului White Tower, cat si despre presupuse nedreptati la care a fost supus de catre autoritatile statului.

A declarat ca NU STIE daca sa mai aiba incredere in Lupu Mihai si daca sa publice acest interviu.

Tupeu de interpop in contextul in care o instanta a constatat ca acesta a primit spaga apartamentele prin sotia si mama sa, eliminate de la masa credeala.

Pseudo -ziaristul narcoman, spagar si santajist Stavri Catalin a declarat sub juramant ca este prieten cu avocatul Nichita Vlad si fara sa precizeze motivul „vizitei” la organele de cercetare penala (probabil considerand ca ii va mai merge ca pe vremea procurorului „Portocala” , fiind vizibil incosevent in cele relatate celor de la urmarire penala a declarat ca si el se considera inselat de Lupu MIhai, dar nu doreste sa faca o plangere penala. Deci, sa recapitulam: saracutul interpop se simte inselat dar nu depune plangere penala. mai mult, il denunta doar…. De râsu-plânsu, va dezvaluiam in articolele anterioare!

IPJ Prahova prin politistii corupti au acoperit adevaratii faptuitori

Pe data de 28 octombrie 2022, publicam articolul: Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (I) (aici).

Intre timp, edilul Mihai Chirica și numeroși funcționari din Primăria Iași, trimiși în judecată de DIICOT, în prag de alegeri.

În comunicatele emise anterior de DIICOT, acuzaţiile din dosar sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu, uzurparea funcţiei, delapidare, spălarea banilor, folosirea cu rea-credinţă a bunurilor sau creditului societăţii într-un scop contrar intereselor acesteia, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

 

La noi, in Republica Ploiesti, adevaratii faptuitori inca se bucura de protectie!

“Lupu Mihai m-a asigurat ca pana la data de 31.12.2022 se va rezolva acest lucru, fiind un demers simplu, pe care el l-a mai facut anterior”

Iata ce lucruri intereseante a declarat persoana vatamata L.R.A.:

Atentie la date, ca sa putem face legatura cu politistii corupti care protejeaza si au protejat aceasta caracatita. Date care corespund cu publicarea articolului sus mentionat, in sensul ca noi am publicat articolul pe 28 octombrie 2022, pe 21.10.2022 cei de la SIC ne-au trimis la „plimbare”, iar actiunea se petrecea in septembrie 2022.

“ La data de 09.09.2022, s-a incheiat, in fata notarului public Tudose George – Radu, promisiunea de vanzare-cumparare autentificata sub nr 4320, prin care PFA Lupu Marioara Dominica, reprezentata legal de titularul Lupu Marioara, se oblige sa-I vanda lui L.R.D apartamentul tip 10, situate in Muncipiul Ploiesti, Bdul Bucuresti, nr 28K, sc A, et 9!!!!, compus din doua camera de locuit si dependinte…La momentul incheierii acestei promisiuni de vanzare-cumparare, promitentul-cumparator a achitat integral pretul convenit de 173.998 ron (36.000 euro).

La aproximativ 2 luni dupa ce a inceiat promisiunea de vanzare-cumparare, L.R.A s-a deplasat la blocul White Tower pentru a vedea care este  stadiul finisajelor, ocazie cu care ar fi aflat de la locatari ca etajul 9 ar fi construit illegal.

Atunci a luat legatura cu Lupu Mihai care i-a zis sa stea linistit, ca exista o problema doar cu faptul ca apartamentele de la etajul 9 ar fi fost construite cu destinatia birouri sau spatii comerciale, iar ele au fost vandute ca apartamente de locuit. Lupu Mihai l-a asigurat ca pana la 31.12.2022 se va rezolva acest lucru, fiind un demers simplu, pe care el l-a mai facut anterior (sa declare birouri sau spatii tehnice, iar apoi sa le vanda ca apartamente), motivandu-I ca in felul acesta plateste mai putin impozit”.

Cu toate ca cei de la SIC din IPJ PRAHOVA detineau aceste informatii si declaratii cu construirea ilegala, in timp ce rasopundea mincinos ziarului Incisiv de Prahova, cu o abnegatie si obedienta greu de imaginat a propus, la toate dosarele penale si sesizarile primite, doar inceperea urmaririi penale pentru inselaciune acoperind adevaratii faptasi (aici). Dezvaluim de cativa ani de zile ca serviciul SIC din IPJ Prahova a fost utilizat de procurorul Portocala pentru santajarea unor oameni de afaceri si/sau pentru protejarea unor infractori (aici) Mai mult, va dezvaluiam ca interpopul „locotenent” -Catalin Muresan, cel cu „Bomba ecologica de la Pleasa”, este protejat in afara de celebrul „dansator” Marcel Balan si de nasi si fini de la BCCO si…surpriza, chiar SIC din IPJ Prahova (aici). Parca se leaga…

Si daca ne uitam cine semneaza….exact sifonul mafiei care acorda protectia

 

 

 

Etc, etc, etc….

In aceeasi perioada cei de la SIC din cadrul IPJ Prahova se facea ca nu stie de construirea ilegala, cu toate ca aveau declaratii:

 

Si cu toate „verificarile” si declaratiile pagubitilor cei de la SIC din IPJ Prahova au suferit brusc de „orbul gainilor” si au dispus doar inceperea urmaririi penale pentru inselaciune acoperind adevaratii faptasi.

Sub protectia politistilor corupti acesti infactori isi vad linistiti de alte infractiuni, de denigrari, santaje si spagi (aici).Vom reveni. (Cristina T.).

 

 

N.R-

Canabis pe toate strazile

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

WHITE TOWER (XXXII)/Vinovatii reali sunt inca protejati – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, prin evadarile de la penitenciarele Rahova, Codlea, Timisoara si Ploiesti.

MESZAROS ZSOMBOR, in varsta de 34 ani, condamnat definitiv la 18 ani pentru savarsirea infractiunii de omor, clasificat in regim de maxima siguranta, se afla in custodia Penitenciarului-Spital Bucuresti Rahova . Profitand de neatentia membrilor escortei, constituita de altfel defectuos, detinutul a fugit din ambulanta cu care era prezentat la o clinica din Bucuresti.

Numai printr-un noroc, nu s-a intampat o nenorocire, deoarece individul  prins in aproximativ  15 ore, ar fi putut sa reactioneze destul de agresiv, tinand cont de fapta oribila comisa, politia facand apel ca cetatenii sa nu incerce sa intervina singuri in cazul in care il vad, ci sa sune imediat la politie. Barbatul a fost condamnat pentru crima la 18 ani de inchisoare dupa ce si-a ucis in mod crud iubita.

Directorul  Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, cms sef de politie penitenciara Ilie Marian are competente de paza, escortarea si supravegherea persoanelor private de libertate, siguranta penitenciarelor  si aplicarea regimului penitenciar, insa acesta se ascude de fiecare data in spatele responsabilitatilor.

Pe surse, in cursul acestei saptamani, domnul comisar sef Ilie Marian, dovedeste ca este  rupt de realitatea din unitatile penitenciare, prin deciziile si masurile dispuse pe grupurile de whatsApp, catre unitatile penitenciare .

Dumnealui solicita, verificarea si controlul tuturor instantelor, punctelor de lucru, misiunilor de escortare de la spitalele din Ministerul Sanatatii, chiar si integritatea mijloacelor de transport, de catre seful serviciului Siguranta Detineri si Regim Penitenciar si ofiterii din cadrul sigurantei, iar la sfarsitul zilei acestia vor informa.

Ceea ce nu intelege dumnealui, este faptul  ca nu-si poate acoperii spatele cu un mesaj, aruncat la repezeala pe  grupul de WhatsApp.

Bate vantul prin penitenciarele tarii din cauza lipsei de personal, lipsa de experienta atarna greu de gatul multor angajati , iar dumnealui incarca cu fel de fel de activitati personalul din paza, care este suprasolicitat de sarcini si sumedeniile de machete solicitate, practic ofiterii sunt blocati in birouri.

Daca ar merge prin unitatile subordonate sa vada realitatea si modul greoi in care oamenii isi desfasoara activitatile, ar fi mai conectat la problematica penitenciara.

O alta evadare, care a pus pe jar autoritatile s-a petrecut anul trecut la Penitenciarul Ploiesti. Un recidivist, de 34 ani, condamnat la 12 ani inchisoare pentru talharie calificata a parasit prin escaladarea gardului imprejmuitor sectia exterioara Movila Vulpii a Penitenciarului Ploiesti.

Tot anul trecut, potrivit News.ro, a avut loc o misiune fulger a politistilor din Brasov, dupa ce un detinut a evadat din Penitenciarul Codlea . Detinutul a fost prins dupa 9 minute intr-un cimitir.

Penitenciarul Timisoara- in luna iunie 2023 a avut loc o evadare de la punctul de lucru exterior Dietrich Honold. Detinutul condamnat la 2 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, clasificat in regim semideschis a parasit punctul de lucru.

CONTROALE “COMANDATE “ PENTRU MAZILIREA CELOR INCOMOZI, AU LOC LA NIVELUL SISTEMULUI PENITENCIAR !

Domnul director cms sef  de politie penitenciara Marian Ilie, este  preocupat de “comandarea “ unor controale mai putin “curate “, cu scop subiectiv,  prin care  incearca indepartarea unor persoane considerate incomode si cu siguranta mai istete, cu potential profesional, lucruri dovedite prin rezultatele avute in anii anteriori.

Din dorinta crancena de a-si indeplinii obiectivele malefice, cei trimisi in astfel de misiuni au ajuns sa verifice, daca documentele operative inregistrate, formate din foi perforate, sunt lipite la cotor, obligatia de a asigura logistica fiind a angajatorului.

Toate misiunile de control au ca obiectiv verificarea  documentelor la cotor, domnule director de directie ?

Administratia Nationala a Penitenciarelor a devenit o institutie pe persoana fizica, care nu actioneaza cu aceesi unitate de masura in toate situatiile.

Modul discriminatoriu aplicat intareste convingerile noastre, ca misiunile de control sunt in functie de simpatiile avute, unele avand rolul de a ascunde unele evenimente negative in cazul celor agreati si mazilirea altora in cazurile celor neagreati (in urmatorul articol vom prezenta exemple concrete).

Celor care  efectueaza  astfel de controale ar trebui sa le fie rusine de” profesionalismul “ de care dau dovada, in situatia in care personalul se confrunta cu foarte multe  probleme, cum ar fi orele suplimentare nerecuperate, zilele de concediu restant chiar si din 2022,  numarul de misiuni efectuate in afara penitenciarelor,  in crestere de la an la an (aici).

Controalele” comandate “ de catre directorul sectorului siguranta si regim din cadrul ANP au la baza ranchiuna, falsuri grosolane si denaturarea informatiilor.

Redam cateva aspecte prinse in rapoartele de control “masluite”:

-declaratii de la persoane private de libertate, care sunt in evidenta cu boli psihice, folosite impotriva angajatilor;

-amplificarea situatiilor de fapt, cu sensul de a crea impresia, prin declaratii trunchiate, ca o speta oarecum banala, a fost de o gravitate extrema, realitatea fiind cu totul alta;

-cu un simplu joc de cuvinte se produce efectul psihologic, inlocuind fase textile sau pansamente cu mijloace de imobilizare, exemplu: “persoana privata de libertate si-a desfacut mijloacele de imobilizare aplicate, in fapt, asa cum reiese din declaratii, erau niste fase textile;

-realizarile nu sunt prinse in materialele de control, pentru a da impresia unei imagini negative si a ascunde progresul.

Cele aratate mai sus, sunt doar o mica parte din mizeriile la care recurg cei veniti in control.

Aducem in atentia ministrului justitiei, doamnei ALINA GORGHIU, ca astfel de practici ce presupun fals in declaratii, sunt abuzuri prevazute de legea penala.

Domnul director al Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar are si competente de instruire si indrumare a celor din subordine.

Cate astfel de misiuni a indeplinit aceasta directie in contextul social actual, cand penitenciarele inregistreaza o lipsa acuta de personal si multi dintre angajati neavand  experienta necesara.

La o prima vedere, analizand un astfel de material, este posibil sa se creeze impresia ca lucrurile sunt scapate de sub control, in zona respectiva, insa  realitatea este cu totul alta.

Credeti ca sunteti un exemplu bun de urmat, domnule director de directie, de catre colegii noi, incadrati in sistem, cand tocmai dumneavoastra, cand faceati naveta Ploiesti-Bucuresti cu mai multi colegi intr-o  singura masina,  Va DECONTATI fiecare transportul? (Cristina T.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment12 ore inainte

Primăria Ploiesti ii face campanie electorală, pe bani publici, candidatului –  Andrei Volosevici (candidat PSD!)?/DNA si Curtea de Conturi fac „joc de glezne”? – Ziarul Incisiv de Prahova

”Nu trebuie să vină rușii să ne submineze instituțiile (statului), le subminăm noi!” este una dintre observațiile expertului în geopolitică...

Uncategorized16 ore inainte

Înainte de executarea silită băncile trebuie să-și ajute clienții să depășească situațiile care au generat neplata. Rolul CSALB va crește

24 aprilie, București. Băncile sunt obligate pentru toate tipurile de credite să demonstreze că au încercat restructurarea datoriilor care înregistrează...

dulap metalic dulap metalic
Uncategorized17 ore inainte

Esti arhitect? Iata de ce ai nevoie de un dulap metalic pentru desene si harti!

In calitate de arhitect sau student la Arhitectura, esti familiarizat cu nevoia de a fi organizat si metodic in munca...

UncategorizedO zi inainte

TikTok sărbătorește Ziua Internațională a Cărții alături de comunitatea #BookTok din România

Cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, TikTok lansează un efect AR disponibil în aplicație, care să aducă împreună iubitorii de...

UncategorizedO zi inainte

Studiu Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România despre comportamentul alimentar al românilor: 7 din 10 români intenționează să arunce mai puțină mâncare la gunoi

Cel mai recent studiu derulat de Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România și-a propus să identifice atitudinile și comportamentele...

EvenimentO zi inainte

Amenajarea unui living modern cu influențe tradiționale românești – Ziarul Incisiv de Prahova

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Eveniment2 zile inainte

WHITE TOWER (XXXII)/Vinovatii reali sunt inca protejati – Ziarul Incisiv de Prahova

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor,...

Eveniment3 zile inainte

Pensionarii militari, foste cadre militare, au sanse in perioada asta, sa dezghete, insa doar pentru ei, actualizarea „soldei de grad”/Pensionarii militari, fosti politisti, spera sa li se aplice si lor/Nicio sansa – Ziarul Incisiv de Prahova

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor,...

Eveniment4 zile inainte

Solicitare de a-i înceta calitatea de „desemnat” a ofițerului de nota 4,09/Cms. șef  Mititelu Daniel este împuternicit de fostul împuternicit inspector șef Terciu Ciprian – Ioan succesiv, timp de 12 luni pe această funcție – Ziarul Incisiv de Prahova

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor,...

Eveniment5 zile inainte

Consilierii de integritate din unitati nu sunt mai degraba un fel de „nulitati recompensate”? – Ziarul Incisiv de Prahova

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor,...

Uncategorized6 zile inainte

Agenția de creație DDB România semnează prima campanie de imagine a grupului de companii PPC din România

București, 15 aprilie 2023 – Agenția de creație DDB România anunță semnarea primei campanii de imagine a Grupului Public Power...

Administrație locală6 zile inainte

Mașini noi, cu livrare rapidă, direct de pe Autovit.ro.

Peste 1200 de oferte, 30 de mărci cu garanție de până la 7 ani și motorizări eligibile pentru Programul Rabla...

Eveniment6 zile inainte

EVADARILE DIN PENITENCIARELE ROMANESTI, INSTITUTII IN SUBORDINEA MINISTERULUI JUSTITIEI, O AMENINTARE LA ADRESA SIGURANTEI NATIONALE !? – Ziarul Incisiv de Prahova

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor,...

Eveniment6 zile inainte

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

D.G. Import a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 milioane lei Compania estimează că veniturile generate de...

AfaceriO săptămână inainte

Experiență Profesională în Montarea Tiglei la Dachbaumeister

Dachbaumeister oferă servicii de montare a tiglei de cea mai înaltă calitate în Austria. Cu o echipă specializată și experți...

Știrile Săptămânii