Connect with us

Eveniment

Romania, in mari scandaluri interationale si scenarii limita /FILIERA DULCEATA – BORONDEL – DIACONU – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

Deși , inițial ne hotărâsem ca ,deocamdată, să nu mai publicăm despre Caratița din Penitenciarul Ploiești, în urma studierii documentelor  am hotărât ,să împărtășim cu dumneavoastră descoperirile făcute  că poate așa cei aflați în activitate , își vor  băga mințile în cap.

Vă dezvaluiam, deunazi, despre doamna Deacu Mihaela nimeni alta decât , Zâna Nașa, care a obținut locul Întâi cu coroniță cu nota 9,10 din cei 7 concurenți.

La data respectivă, pentru că Zeus încă nu era Zeus din Olimp cu atribuții depline, Zâna Nașa s-a mulțumit cu funcția, cei drept cam de Cenușăreasă, aceea de responsabil AFV unde activitatea de bază era prepararea hranei deținuților. Cam a strâmbat din nas ,, Cică nu-i place mirosul de mâncare și mai ales să facă meniurile pentru deținuți, acasă gâtind soțul. Acum înțelegem mofturile de prințesă  pe care le-a scos mai târziu .Să fim serioși ! Nu-i plăcea, mai ales  că Regina a pus-o în birou cu Rățușca cea Urâtă și era nevoită, vorba aia ,, Taci și înghiți!

Fiind  învățăcel în tainele Logisticii, ca responsabil AFV, trebuia să întocmească buletinul de alimente pentru prepararea hranei deținuților și pentru că  nu prea gătea pe acasă mai făcea greșeli, gen Meniu: Ciorbă de fasole boabe dreasă cu ou (bucuria deținuților mâncau ouă pe gratis) sau la varză punea fidea, era deliciul deținuților când citeau buletinul de alimente.  Mai că îți era milă de ea!

Păi! Ce să facă! Greu cu meseria, de la vânzătoare haine copii să ajungi să faci mâncare la adulți ! Nu era ușor!

 Dar să revenim la Oile noastre.

În data de 26.03.2020 doamna Zâna Nașa  a semnat de luare în primire, ca gestionar  Popotă și semnează Procesul verbal de primire a gestiunii Popotă, întocmit de scriitorul nostru Științifico-fantastic Polifrone, cu liste în care erau trecute numai bunurile pe care le-a dorit Caracatița.

Nu a deranjat-o la momentul respectiv, că a semnat ,, ceva,,  care nu era corect. Nu avea mustrări de conștiință  că  face rău, că a participat la înscenarea făcută de Caracatiță….mai mult, dând și declarații false atît la ANP  cât și la Poliție. Declarații care au folosit la realizarea Notei DIP privind popota și datorită acestor declarații mincinoase, Persoana prejudiciată urma să fie sancționată disciplinar.

 Toate bune și frumoase! Veselie mare! Se bate cu pumnii în piept că a devenit om de încredere al Reginei, pentru că la început, Regina și mâna ei dreaptă Rățusca, nu o înghițeau nici cu lâmâie, dar de… dacă așa a vrut Zeus!

Mulțumită, nevoie mare că  ocupă tronul de la POPOTĂ, nu a mai făcut nazuri că miroase a mâncare. Ce să mai, Era șefă! Popota frumos amenajată cu lucruri noi de la IKEA ,tablouri pe pereți, flori, ce să mai, Trai pe vătrai! Deținuții dimineața o întâmpinau cu cafeluța caldă făcută ,, La espresor Automat,,. Ce să mai  ,,Viață!,,

 Deci, ce am înțeles noi  până  aici? Noi am înțeles ….că  Zâna noastră a semnat ,la ordin, PV întocmit de Polifrone  făcut ca să acopere niște furturi și a luat în primire obiecte de inventar care nu existau faptic, decât înregistrate în Contabilitate. Mai pe limba noastră, adică Facturile au ajuns în Penitenciar , nu și bunurile.

      Când, Ce să vezi!,, Vine Poliția!,,

A venit Poliția! Directorul Brânzan, ce să facă? Cu toată dragostea pentru Caracatiță, nu are încotro și face o nouă comisie de inventariere condusă de Toma Magdalena, susținând  în adresă oficială  motivul constituirii celei de a doua comisii, citez:,, pentru falsuri evidente și nerespectarea prevederilor legale,, a inventarierii simpaticului Scriitor Polifrone Ciprian.

Se spală pe mâini și Brânzan Celestin iese subit la pensie anticipat, cu spor 50% pe 6 luni, mulțumită ANP-ului , deci cu o pensie frumușică și este înscăunat cu trâmbițe și urlițe Preasfântul! Zeus din Olimp! Neprihănitul!.

Pentru că a fost cuminte și a făcut tot ce i-a cerut Regina, respectiv,  a semnat listele de inventar completate olograf cu datele pe care le-a dorit  Rățușca cea urâtă , Cristea Nicoleta, ……. a închis ochii la toate nelegiurile făcute de Caracatiță, Zâna a fost primită ca membru în Caracatiță.

 Și ca să dovedească în continuare loialitatea,  declară la Poliție,ca și la ANP de altfel,  că vezi doamne, responsabilul popotă  C.C. este ,,nebună,, când afirmă despre Vechea Gestiune  că nu există faptic în popotă . Cum se poate așa ceva! Inventarierea s-a făcut de o comisie!.

Știți vorba lor ,, Noi suntem șase, ea este una!,,

După care, când a văzut că , comisia de inventariere condusă de Toma Magdalena chiar face inventariere ,, pe bune,, nu cum era, Zâna, obișnuită să se facă inventariere doar  din ,, pană,,,  o cuprinde Frica de a nu fi pusă să plătească ea obiectele, sustrase de alții, din Vechea Gestiune Popotă, care nu erau puține  și subit începe să-i revină memoria și are niște amintiri despre cum s-a făcut inventarierea lui Polifrone……

 ,, Stai!Eu sunt Zâna și mă sucesc, cum vreau eu!,,.  Mai ales că directorul Brânzan a închis popota cu data de 30.03.2020 și doamnei nu i-a mai  convenit, fiind nevoită să se întoarcă la coșmelia de birou în care stătea cu Rățușca.

Hopa! S-a stricat petrecerea! Stai așa! Că nu mai vreau !

Zâna noastră prinde curaj și uită de înțelegerea cu Caracatița și glăsuiește, înainte să înceapă inventarierea lui Toma, în declarația de gestionar  popotă , citez:

      ,, la data de 23.03.2020 comisia de inventariere nu a inventariat și obiectele de inventar,  eu am semnat lista în necunoștință de cauză, crezând că lista de alimente e în dublu exemplar”.

Să mori tu….! Dă-ți cu reveneală! Păi  ! Ce zicea-i la Poliție…? Cine e nebun?

Vezi Zâno ține minte ,, Ce ție nu-ți place altuia nu-i face!,,

Inventarierea condusă de Toma Magdalena a durat cam 3 luni, nu 30 de minute ca a lui Polifrone.

Când vede că se îngroașă gluma…. și treabă e serioasă și că ies la iveală niscaiva lipsuri cu parfum de imputare, Că de…. când e vorba de buzunarul tău,, Doare al dracului de tare! Supărată nevoie mare doamna Zâna iar își schimbă declarația, de data și mai grav, citez :

,, precizez că la inventarierea din data de 23.03.2020 nu am fost prezentă la inventariere și nu am cunoștință de numărul de cutii plastic CXL găsite de membrii comisiei!,,

 Păi! Cum nu ai fost prezentă? Cine te mai crede?

Păi, ce facem aici! Ne jucăm de-a uite e, uite nu mai e!

Păi, când te ustură buzunarul, nu te mai joci?

Și, uite așa cu tupeu doamna, Zâna Nașa, se joacă cu gestiunile, după starea vremii! Dacă e bazată!

 

 Cu Mafia e de belea, te vinde și te cumpără pe doi covrigi!

  Dacă nu joci cum vor  ei … te scoate nebun în cel mai fericit caz, că altfel te poate  băga nevinovat la pușcărie , că doar este aproape. Ce să mai, asta e Caracatița Penitenciarului Ploiești!.

 Sper că nu ați uitat deviza ,, Noi suntem șase , ea e una! ,, Dar unu din cei șase ,,s-a spart,, au m-ai rămas cinci.

În listele de inventar ale  Procesului verbal întocmit Polifrone , figurează vechea gestiune ca fiind în folosință în incinta popotei, ceea ce conduce la faptul că, aceste bunuri erau în stare funcțională în perioada inventarierii 23.03-26.03.2020.

În nota de informare din procesul verbal întocmit de Toma Magdalena , Anexa 5, întocmită de Deacu Mihaela, avizat de Dănescu Izabela, Doamna Zâna declară faptul că, produsele din lista anexată (vechea gestiune) au durata de serviciu îndeplinită și chiar depășită și se află într-o stare avansată de deteriorare fizică, nemaiputând fi utilizate. (inventariere realizată în perioada 06.04-22.06.2020).

Hopa! Ce faci Zâno? E groasă la fundul tău ?   

Ca o paranteză, nu putem să nu v-o spunem și dumneavostră, pentru că noi..,, ne-am stricat de râs,,. Auziți ce spune Zâna la ANP,Zâna noastră care a luat nota 9,10 la concurs :

În Nota DIP  la pagina 4 paragraf 3 se constată, în urma declarațiilor doamnei Deacu Mihaela, că produsele achiziționate și aduse în penitenciar  de doamna Călin Cristina nu au putut fi introduse imediat în Contabilitate , deoarece facturile eliberate de magazinul de unde au fost  cumpărate sunt în limba suedeză. Și ce a făcut le-a dus la biroul de Traduceri?

Mori de râs!

Aviz amatorilor când mergeți la IKEA e bine să vă luați un cunoscător de limba ,, Suedeză,,.

 Acum am înțeles de ce a înregistrat în Contabilitate  4 buc Față de masă , deși pe Factură scria metraj , pentru că dânsa ,,a văzut,, în Suedeză.

 În data de 30.03.2020 popota unității a fost închisă prin decizia directorului unității Brânzan Celestin, așa cum reiese și din Procesul Verbal de inventariere întocmit de Toma Magdalena pagina 2 paragraf 5.

Ia! Zâno! Joac-o și pe asta !

 Cum o să explice ea la Poliție , ca responsabil AFV și responsabil popotă,(Mamă! Ești Tare ai avut două Funcții)  că într-o perioada așa scurtă, respectiv 23.03.2020- 30.03.2020  obiectele de inventar au trecut din starea de  folosință din data de 23.03.2020  în starea de casare în data 30.03.2020, ce s-a întâmplat în cele 7 zile de s-au uzat într-un timp așa de scurt și toate o dată???? 

(conform documentelor întocmite și semnate de dna Deacu.)

Acum ce o să declare la Poliție? Pe cine mai face nebun????

Și uite așa se face Casarea ( Să fim înțeleși! doar pe hârtie), se scot din funcțiune, se face totul la mica înțelegere, că doar acolo  este,, Moșia lu tacsu,,

Și toată lumea pleacă acasă, mulțumită : Hai că am scăpat și de asta…!

Ce zice Zeus din Olimp ???

De ce scumpule nu vrei să restitui bunurile persoanei prejudiciate?

De ce? Că așa vor mușchii tăi? Bine…..!

 Vezi, ANP-ule ! Dacă nu l-ați pedepsit pe Preasfântul! Zeus! Neprihănitul! atunci când a fost prins, și-a luat nasul la purtare și în continuare face aceleași greșeli, nu respectă prederile legale, art.11 din Legea 82/1991 și a permis ( ca persoană care îndrumă și controlează nemijlocit activitatea din popotă) deținerea și folosirea fără drept, neavând documente justificative , a unor  bunuri în popota unității care nu aparțin penitenciarului.

 Zeus din Olimp întreabă un slujitor Nou :

  • Ce faci în situația în care în Curtea Mea găsești niște Bani?
  • Dacă noi găsim în Curtea dumneavoatră niște Bani,  un portofel cu bani, un dosar cu acte și cu bani, ne uităm să vedem dacă e pe aproape cel care l-a pierdut, ca să nu ne vadă când îl luăm. Dacă nu, e îl luăm și fugim !
  • Nu e bine!
  • Permiteți, întreabă un slujitor  mai Vechi?
  • Poftim!
  • Noi, dacă găsim în Curtea dumneavoastră niște Bani, , un dosar cu acte și cu bani, un portofel, un portmoneu,  un portvizit, anunțăm imediat pe Zeus, la interior 100!
  • Bun! Foarte bine! Ăsta-i răspunsu! Felicitări! Îți voi oferi anul ăsta recompensă 50% pe 3 luni! E bine?
  • Da șefu, Să trăiți! Vom reveni. (Cristina T.).

N. R – Pe principiul „Joac-o și pe asta”, mentionam ca ziarul Incisiv de Prahova a sesizat Parchetul European (EPPO) cu toata aceasta „tarasenie”, cu aceasta investigatie complexa, a sesizat cu probe si documente Este inadmisibil ca cei care au acoperit aceasta caracatita sa mei ramana pe functii in sisteme de siguranta nationala, asa cum este inadmisibil ca APM Prahova sa blocheze dosarele penale efecuate de unitatile de parchet si IPJ Prahova, doar pentru ca mister Diaconu are alte interese dolosive!

Reamintim  ca, investigatia noastra a pornit de la mafia gunoaielor si cum o firma din aceasta caracatita din Prahova „beneficiaza” de detinuti/”inchiriaza” la munca pe filiera Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI, in baza proiectului lansat de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin. Punerea in dependenta a Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI de catre reprezentantii acestei societati ne-au determinat  sa incepem dezvaluirile cu derapajele de la lege ale sefului – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești, fiind o institutie esentiala a statului.

Sa reamintim povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” care este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood, nu inainte de a intreba (prietenii stiu de ce…): Florin Iosif de la TYMBARK este bine?

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/IPJ Prahova, Penitenciarul Ploiesti si Tymbark

Cat timp mai poti sa indoi legea?

În acest articol ne-am hotărât să vă arătăm, cum înclinațiile scriitoricești și infracționale s-au adunat în caracatița din Penitenciarul Ploiești/Rățușca noastră Mac!Mac!

Aroganța și lipsa de profesionalism sunt fără limite, caracterul penal te dărâmă la propriu in Penitenciarul Ploiesti

,,Fantastica Woman”Anghelache Ramona (varianta XXL)/”Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti

„Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti/Despre Doamna Dănescu Izabela, supranumită eminența cenușie și regina hoților din Penitenciarul Ploiești

Precizări privind modalitățile de furt la Penitenciarul Ploiesti si ilegalitatile savarsite de Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești

Documente si declaratii din cercetarea penala care dezvaluie un furt institutional generalizat la Penitenciarul Ploiesti

Penitenciarul Ploiesti: „La momentul preluării gestiunii, în fișele de inventar de la Serviciul Financiar figurau o mulțime de bunuri, care faptic nu existau”

Furturi, falsuri si alte infractiuni succesive la Penitenciarul Ploiesti (IV)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (III)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Eveniment

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba! – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul.

Sau cum s-au transformat cei de la IGPR-DOP in agentii coruptiei si in slugile DGF, in scopul pagubirii sefilor de post din tara!

Pana in anul 2023, fisa cadru pentru sefii de post, intocmita de DOP continea atributiile de prevenire coruptie impuse de OMAI 62/2018.

Insa, in 2022 au inceput sa apara primele sentinte definitive pe majorarea de anti-coruptie de 12,5 %.

Este foarte probabil ca cloaca de mafioti din aparatul central, condusa de DGF, s-a alarmat ca nu va dura mult si informatia va incepe sa circule, avand ca rezultat o explozie a proceselor pentru obtinerea majorarii anti-coruptie, introduse de toti sefii, inclusiv de sefii de post.

Pe cale de consecinta, s-au gandit ce sa faca sa diminueze paguba, cum sa isi pregateasca din timp, aparari pentru respingerea proceselor in instanta.

Dispozitia IGPR 14/2023 a furnizat pretextul pentru modificarea fisei cadru pentru sefii de post si, pe cale de consecinta, a fiselor de post.

Dispozitia 14/2023 nu a avut ca obiect sa reglementeze in domeniul OMAI 62/2018 si nu a dispus sa fie eliminate din fisa postului sefului de post atributiile de prevenire coruptie. Seful IGPR nu e ministru. Nu poate bloca el, ordinele ministrului. Are doar dreptul si obligatia sa le puna in executare. Si atat!

Insa, repet, Dispozitia 14 furniza pentru DOP si altii (papusarii care au avut putere sa influenteze DOP), pretextul pentru modificarea fiselor cadru de post si ulterior a fiselor de post pentru sefii de post.

DOP a primit instructiuni ( pe gura, bineinteles, ca sa nu ramana urme si la o adica sa fie doar ei trasi la raspundere disciplinara si eventual penala) sa elimine ilegal din fisele de post ale sefilor de post, atributiile de prevenire coruptie.

Pe cei de la DOP se pare ca nu ii da inteligenta afara din casa si in plus, sufera si ei, ca multi altii adusi la centru, de sindromul slugarniciei absolute. Ca nu doar nu sunt adusi pe competenta.

Si au executat obedienti ce li s-a cerrut, chiar daca era ilegal (adica se incalca OMAI 62/2018 care obliga imperativ ca orice fisa de post de sef, orice sef, sa contina atributii de prevenire coruptie).

Concret, in vara lui 2023, in iulie, a aparut noua fisa cadru pentru sefi de post care surprinzator nu mai continea atributiile impuse de OMAI 62/2018.

Deci cea veche continea, cea noua nu mai continea.

Intentia DOP de frauda a ordinului 62/2018 e clara pentru ca fisa veche cadru continea atributii de prevenire coruptie. Deci ei clar au cunoscut existenta si continutul OMAI 62/2018, cand au facut fisa cadru veche.

Trebuie evidentiat si ca OMAI 62/2018 era o norma publicata in Monitorul Oficial.

Deci tot prostul, si daca este grajdar la o ferma de tara si nu are treaba cu MAI, este prezumat de lege ca are cunostinta de continutul OMAI 62/2018.

DOP a fost doar primul instrument folosit ca agent al raului, in slujba DGF, in scopul pagubirii sefilor de post.

Dupa emiterea fisei cadru ilegale, au fost atrasi si implicati in conduita ilegala, alti functionari, respectiv cei de la IPJ-uri, membri in comisiile care redactau efectiv fisele pentru sefii de post, pe baza fisei cadru emise de DOP.

E foarte interesant ( si dubios in acelasi timp) ca, potrivit OMAI 140/2016, clocit de DGMRU, o alta structura matraguna) intr-o comisie de analiza postului fac parte tot felul de „specialisti”, mai putin specialistul in lege, in drept, adica consilierul juridic.

Astfel, potrivit ordinului, Membrii comisiei de analiză a postului sunt:

a) psihologul de unitate,

b) un reprezentant al structurii de resurse umane,

c) lucrătorul desemnat cu securitatea şi sănătatea în muncă sau, în lipsa acestuia, o persoană desemnată din cadrul structurii competente cu atribuţii în domeniul inspecţiei muncii;

d) şeful nemijlocit al titularului postului.

Niciuna dintre functiile de mai sus, nu presupune pentru ocupare, licenta in drept. Deci in comisie pot fi de la licentiati in psihologie, pana la absolventi de mecanica, arte frumoase, horticultura sau teologie.

De ce lipseste dintr-o astfel de comisie, specialistul in lege, consilierul juridic, platit de fiecare ipj ca sa verifice si sa certifice ca este legala, conduita IPJ? Cel mai probabil era nevoie de ” spatiu” pentru momentele in care se face o manevra la fisa de post si era mai sigur sa nu fie prin zona, un consilier juridic.

Consilierii, stim cu totii, sunt alesi pe spraceana sa fie tot neam de sclavi, insa nu se stie cand vreodata se trezeste simtul legalitii in vreunul si incepe sa pune piedici ” de legalitate”, conducerii.

A doua chestie care te izbeste efectiv in ochi cat de mizerabila, cat de ordinara este! Cica daca exista o fisa cadru, membrii comisiei de analiza a postului sunt scutiti sa mai verifice si ei, actele normative aplicabile! ( art. 6 (3) din anexa 1 la ordinul 140/2016)

Aici este clar o lucratura, o strategie impotriva sefilor de post, pusa la cale de un grup organizat. Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba!

Cam asta e concluzia mea, la acest moment, pe baza informatiilor primite neoficial din diferite surse si puse cap la cap.

Cine stie mai multe sau stie ca altul este adevarul, il invit sa dezvaluie!

 Stiti cand o sa va dati seama ca s-a pregatit cu DOP , terenul pentru aparare? Cand veti primi intampinare si in ea va scrie ca reclamantul sef de post (asa se va invoca si la sef financiar, logistica, cazier, etc) nu are in fisa postului atributii anti-coruptie, mai dezvaluie Emil Pascut. (cerasela N.).

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Publicat

pe

De

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a primit recunoașterea prestigiosului premiu iF Design Award. M10 oferă o experiență audiovizuală cinematografică într-un design compact care împinge limitele proiecției portabile. Adoptând tehnologia avansată cu laser RGB, acesta oferă un spectru larg de culori de 100% din gama BT.2020, asigurând culori vii și luminozitate sporită la rezoluția Full HD. M10 dispune de un difuzor Harman Kardon, oferind o calitate audio excepțională.

„Primirea premiului iF Design Award subliniază încă o dată dedicarea noastră pentru excelență în design și inovație tehnologică”, a declarat Dean Tsai, director general al segmentului de business pentru proiectoare și ecrane LED ViewSonic. „M10 este creat pentru a te bucura de experiența de cinematograf în confortul casei tale. Performanța sa coloristică stabilește un nou punct de referință pentru ceea ce utilizatorii se pot aștepta de la proiectoarele portabile. Ne menținem angajamentul de a dezvolta produse care să transforme viața modernă cu un amestec perfect de funcționalitate și estetică.”

Designul modelului M10 îmbină eleganța cu funcționalitatea, având un finisaj metalic elegant, cu dimensiuni compacte pentru o mobilitate ușoară. Capacitatea sa de a proiecta direct pe tavan, fără a fi nevoie de un trepied suplimentar, oferă eficiență în personalizarea mediului de vizionare. De asemenea, M10 include funcții precum corecția automată a proiecției pe orizontală/verticală și focalizarea automată instantanee prin tehnologia Time-of-Flight (ToF) pentru o configurare fără rapidă. Aceste atribute fac din M10 o alegere remarcabilă pentru oricine dorește să își îmbunătățească seriile de film acasă.

M10 este cel mai recent din gama de proiectoare ViewSonic care a primit recunoașterea iF Design Award. Anterior, compania a primit distincții pentru proiectorul LED Smart X1000-4K Ultra Short Throw, proiectorul LED Smart Pocket Cinema M1 mini Plusvv, proiectorul LED portabil Smart X11-4K Short Throw și proiectorul LED portabil M1.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

In 2018 și 2019 numărul pensionărilor în Poliție, Jandarmerie, ISU este vădit insignifiant în raport cu creșterile bruște din anii următori, 2020, 2021, 2022, 2023! – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

In 27.11.2023, Marcel Ciolacu declara la o conferinta ca el, ca prim-ministru, nu are informatiile atat de repede, ca sa poate sa fie eficient si sa ia deciziile care se impun, in timp real, pentru ca nu are digitalizare la ANAF, în sanatate. Iar recent joi 04.04.2023, Ciolacu spunea ca atunci “ cand vine la mine (propunerea – n.n) nu stau să verific CV-ul. M-am uitat pe CV și nu are profilul”.

Deci se poate observa ca premierul Marcel Ciolacu se victimizeaza dand vina pe altii, dar, sunt multe alte aspecte pe care le cunoaste dar cand sunt in interesul sau si al apropiatiilor acestuia, se face ca uita, mimand o “paralizie” sau o “ciolaceala” a memoriei sale.

Astfel, Marcel Ciolacu nu isi mai aminteste cum a fost actionar in firma D & G INDUSTRIE SRL din Buzau, infiintata in anul 2004, cu obiect de activitatea  comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, radiata in 2018 pentru inactivitate, alaturi de Ionel Tescaru, baronul buzoian al PSD si afaceristul buzoian controversat Gheorghe Doloiu, cu psd in suflet, intrucat in CV- ul[1] premierului nu regasim printre multiplele sale experiente profesionale, din perioada 2004 -2018, si cea capatata in cadrul firmei sus mentionata.

Ca atare a acestei amnezii temporare Marcel Ciolacu si fara sa citesca pesemne CV-ul[2] lui Ionel Tescaru, in data 20 februarie 2024, il numeste in functia de presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice pentru un mandat de 5 ani.

https://lege5.ro/gratuit/ge2donryg42dg/decizia-nr-58-2024-privind-numirea-domnului-ionel-tescaru-in-functia-de-presedinte-al-autoritatii-nationale-de-reglementare-pentru-serviciile-comunitare-de-utilitati-publice

Daca ar fi citit Cv–ul in cauza ar fi remarcat unele omisiuni cu privire la experienta profesionala a amicului sau din perioada 2004 – 2018, la firma D&G Industrie srl, dar si din perioada 2005 – 2007, cand Ionel Tescaru din anul 2005 pana in anul 2007, a fost ales, alaturi de afaceristul Doloiu Gheorghe, celalalt partener de afeceri al lui Marcel Ciolacu din accea vreme, membru in consiliul de administratie al SC “Legume Fructe Buzau” SA, firma la care intamplator Doloiu Gheorghe detinea 70% din actiuni prin SC “Pico Do Prodcom” SRL.

Interesant este ca in aceea perioada Ionel Tescaru  era director general al Regiei Autonome Municipale Buzau, cea care asigura apa calda si caldura in intreg municipiu Buzau, societate aflata in subordinea Primariei Buzau, actualmente in insolventa, existand suspiciunea posibilitatii unui conflict de interese la aceea data.

Poate, totusi, Marcel Ciolacu isi reaminteste cine este Doloiu Gheorghe, personaj activ in municipiul Buzau in acapararea de terenuri litigioase in interes propriu si speculativ, peroana care se lauda prin urbea natala a primului ministru, cu relatiile sale personale si de afaceri cu Ionel Tescaru, Marcel Ciolacu, Victor Mocanu (fost sef C.J.Buzau si fost cuscru), Constantin Toma (actual primar Buzau), Gheorghe Nicusor (fost cuscru), Razvan Gheorghe avocat din siajul PSD local, si multi altii.

Astfel, Gheorghe Doloiu prin diversi interpusi locali, afla de existenta unor terenuri cu caracter litigioas, cu suprafete mari si potential de dezvoltarea ulterioara, apoi intra in contact cu proprietarii de drept ai acestor terenuri, de regula, prin intermediul consilierului juridic Bogdan Mocanu, omului sau de incredere si angajat al SC “Legume Fructe Buzau” SA, sau alte persoane aflate in cercul sau relatii, incheie acte simulate de promisiune de vanzare – cumparare la preturi mult subevaluate sau chiar fictive.

In acest sens putem exemplifica cu o situatiile mediatizate si care se pot prelua ca referinte publice cu privire la actiunile lui Doloiu Gheorghe.

In data de 17.12.2008 pe site-ul IMOPEDIA, a aparut un articol cu un titlu sugestiv referitor la “Mafia imobiliara din Buzau vinde la bucata terenurile Ministerului Agriculturii”, prin care se releva o situtie de fapt ilicita infaptuita de catre Doloiu Gheorghe, persoana care “a reusit prin mai multe manevre iscusite sa se instituie stapan pe un teren de 50 de hectare apartinand Ministerului Agriculturii. (…). Bogdan Mocanu, juristul lui Doloiu, s-a infiintat intr-o buna zi la usa batranului cu propunerea directa a sefului sau de a-i cumpara drepturile succesorale. A rezultat o procura prin care Mocanu era investit sa se ocupe de la punerea in posesie, obtinerea unui titlu de proprietate pe numele lui Mihail George Partheniu si pana la vanzarea celor 50 de hectare, in alb, lui Doloiu, fara a se stipula un pret. Ulterior se intocmeste si o promisiune de vanzare-cumparare, la un pret mult subevaluat grilei impuse notarilor publici, 50 de hectare de teren fiind vandute pentru 200.000 de lei, adica 4.000 de lei hectarul.”.

https://www.imopedia.ro/stiri-imobiliare/mafia-imobiliara-din-buzau-vinde-la-bucata-terenurile-ministerului-agriculturii-6779

In data de 16.07.2015 prin comunicatul oficial al DNA aflam ca “procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a inculpatului Doloiu Gheorghe, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea infracțiunii de spălarea banilor (…). Urmare a acestor „intervenții”, în perioada 2007 – 2008, cu ocazia discuţiilor purtate de către denunțător cu inculpatul Bîgiu Marian Cristinel, acesta din urmă i l-a prezentat pe inculpatul Doloiu Gheorghe ca fiind persoana de contact pentru rezolvarea tuturor aspectelor referitoare la terenurile de pe raza municipiului Buzău.(…) Pentru “sprijinul oferit”, cu prilejul unei alte întâlniri, inculpatul Bîgiu Marian Cristinel a pretins de la denunțător suma de 1.000.000 euro, primind într-un final 700.000 euro, solicitare motivată de „locaţia terenurilor şi existenţa mai multor persoane decidente”, dispunând totodată ca transferul sumelor de bani, ce urmau a fi remise, să se realizeze prin intermediul conturilor persoanele ale inculpatului Doloiu Gheorghe. Acest lucru s-a și întâmplat ulterior, după ce Comisia judeţeană pentru stabilirea dreptului de proprietate a emis titlul de proprietate asupra terenurilor în suprafață de 15 ha. Totodată, pentru a masca originea sumelor primite cu titlu de mită şi pentru a evita tragerea la răspundere penală, au fost încheiate mai multe contracte de vânzare – cumpărare, având ca obiect tranzacţii imobiliare fictive între persoanele implicate în săvârşirea infracţiunilor de corupţie.” (Cerasela N.).

http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=6543

Un alt exemplu elocvent se desprinde cu usurinta si din investigatia jurnalistica postata pe https://www.incisivdeprahova.ro/2024/03/13/grup-organizat-de-interese-aflat-in-proximitatea-premierului-marcel-ciolacul-partea-a-ii-a/

[1] https://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=70&cam=2&leg=2012&pag=0

[2] https://www.anrsc.ro/wp-content/uploads/2021/11/CV_Ionel_Tescaru.pdf

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment7 ore inainte

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba! – Ziarul Incisiv de Prahova

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. Sau cum s-au transformat...

Uncategorized19 ore inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Eveniment23 de ore inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

EvenimentO zi inainte

In 2018 și 2019 numărul pensionărilor în Poliție, Jandarmerie, ISU este vădit insignifiant în raport cu creșterile bruște din anii următori, 2020, 2021, 2022, 2023! – Ziarul Incisiv de Prahova

In 27.11.2023, Marcel Ciolacu declara la o conferinta ca el, ca prim-ministru, nu are informatiile atat de repede, ca sa...

Eveniment2 zile inainte

WHITE TOWER 30/Primele „victime” din IPJ Prahova incep sa apara in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

Va dezvaluiam cum primarul și viceprimarul din Comarnic au anunțat intenția de a renunța la PSD și de a candida...

Eveniment3 zile inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Uncategorized3 zile inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Eveniment3 zile inainte

Unele  perle sunt generate la mari adancimi, in cazul de fata „in putul gandirii”/Viceprimarul Mihai Savu – fost Presedinte PSD Comarnic -raspunde presiunilor la care este supus – Ziarul Incisiv de Prahova

De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției Române prin subordonarea ei neaveniților care conduc țara, prin subfinanțarea ei,...

Eveniment4 zile inainte

WHITE TOWER (XXVIV)/Realitățile scandalului WHITE TOWER scoate la iveala infioratoarea mafie de la IPJ Prahova/SE SPARGE BUBA?/Politisti corupti utilizati pentru protejarea „TEPARILOR” – Ziarul Incisiv de Prahova

Conform legislației interne în vigoare polițiștii au dreptul la decontarea/asigurarea de către angajator a unor dispozitive de corecție a vederii,...

Uncategorized5 zile inainte

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până...

Social5 zile inainte

Top 5 erori de evitat atunci când folosești cupoane de reducere pentru economii maxime

Pentru a maximiza economiile utilizând cupoane de reducere, evitați aceste erori: 1. Verificați datele de expirare pentru a nu rata....

dulap metalic dulap metalic
Social5 zile inainte

Elemente care intra in constructia unui dulap metalic pentru medicamente

Dulapurile pentru medicamente sunt elemente esentiale in contextul asigurarii unei stocari eficiente si sigure a medicamentelor si instrumentelor medicale. Pe...

Eveniment5 zile inainte

Polițiștii au dreptul la decontarea/asigurarea de către angajator a unor dispozitive de corecție a vederii – Ziarul Incisiv de Prahova

Revenim cu noi informatii, ce ne-au parvenit la redactie, despre vrajelile lui Doloiu Gheorghe in piata imobiliara buzoiana, uzand de...

Eveniment6 zile inainte

Ce ciolaceli mai face Doloiu/Curtea de Apel Ploiesti nu a tinut cont de autoritatea lucrului judecat de cea mai inalta instanta de judecata din Romania, Inalta Curte de Casatie si Justitie – ICJJ, instanta superiora ierarhic CA Ploiesti – Ziarul Incisiv de Prahova

Revenim cu noi informatii, ce ne-au parvenit la redactie, despre vrajelile lui Doloiu Gheorghe in piata imobiliara buzoiana, uzand de...

EvenimentO săptămână inainte

DEBANDADĂ TOTALA LA PENITENCIARUL PLOIESTI DIN PRAHOVA!/Spectacolul continua la pușcăria din urbea lui Caragiale. – Ziarul Incisiv de Prahova

Revenim cu noi informatii, ce ne-au parvenit la redactie, despre vrajelile lui Doloiu Gheorghe in piata imobiliara buzoiana, uzand de...

Știrile Săptămânii