Connect with us

Uncategorized

Stocarea datelor: ultima linie de apărare pentru securitatea cibernetică Măsuri de prevenire a atacurilor cibernetice

Publicat

pe

București, 8 noiembrie 2022. Deoarece atacurile de tip ransomware sunt frecvente, sunt puse în aplicare diverse măsuri de protecție împotriva acestora, printre care:

Prevenirea înainte de atac: Vulnerabilitățile sunt identificate și corectate rapid, iar ransomware-ul este analizat și identificat

Interceptarea în timpul atacului: ransomware-ul cunoscut este detectat și eliminat cu precizie, iar atacurile necunoscute sunt identificate imediat

Urmărirea după atac: Căile sunt analizate pentru a fi blocate în timp util, iar caracteristicile sunt salvate pentru prevenirea viitoare

Mulți furnizori de securitate ar sfătui întreprinderile să își crească gradul de conștientizare în materie de securitate și să își salveze periodic datele importante pentru a minimiza expunerea la riscuri. Cu toate acestea, în ciuda faptului că există atât de multe măsuri, stocarea este o parte absolut esențială a protecției împotriva ransomware.

Ransomware-ul este greu de prevenit și greu de combătut

Ransomware este diferit de virușii obișnuiți de calculator. Dacă virușii obișnuiți ar fi o farsă, ransomware ar fi o conspirație bine planificată. În spatele ransomware-ului se află un infractor orientat spre profit care nu se va opri până nu-și va atinge scopul. Ransomware-ul are următoarele caracteristici:

Multe metode diferite de camuflaj: Malware-ul camuflat poate obține acces la sistem prin intermediul mediilor de stocare, e-mailurilor de phishing, troienilor de pe site-uri web, rețele sociale, vulnerabilităților de tip zero-day (vulnerabilități de securitate care nu au fost încă rezolvate și nu este posibil să se garanteze succesul interceptării).

Latență prelungită: Ransomware-ul evoluează și devine din ce în ce mai complex. Se știe că atacatorii care urmăresc profituri mari investesc mult timp și bani în cercetarea și planificarea atentă a atacurilor lor timp de săptămâni sau chiar luni, pentru a-și maximiza șansele de succes.

Sistemele de securitate tradiționale utilizează o abordare pasivă

Modelul DiD (Defense in Depth) pentru securitatea cibernetică

Conform modelului DiD (Defense in Depth) de Northrop Grumman, există cinci linii de apărare împotriva atacurilor ransomware.

Securitatea perimetrală și a rețelei sunt integrate în stratul de rețea, unde cheia pentru protecția împotriva ransomware este prevenirea și blocarea amenințărilor cunoscute și detectarea malware-ului. Securitatea endpoint-urilor și a aplicațiilor este implementată în stratul gazdă. Aceasta actualizează patch-urile de sistem și de software, îngreunând exploatarea vulnerabilităților de către infractorii cibernetici. Atât măsurile la nivel de rețea, cât și cele la nivel de gazdă sunt forme pasive de apărare, ceea ce înseamnă că firewall-urile și software-ul antivirus pot preveni doar atacurile din partea virușilor cunoscuți.

Metodele de protecție obișnuite, cum ar fi firewall-urile de rețea și software-ul antivirus, acoperă primele patru straturi, însă, de mult timp, protecția datelor la nivelul celui de-al cincilea strat, a lipsit.

Din cauza gradului ridicat de invizibilitate și camuflaj, de multe ori este prea târziu când victimele detectează ransomware-ul. Atacatorii tind să urmărească timp de luni de zile, criptând datele și cerând o răscumpărare după ce obțin privilegii mai mari și dețin cantități mari de date critice. Victimele sunt adesea nepregătite să reziste, lăsându-și datele expuse unui risc ridicat de încălcare chiar și atunci când există posibilitatea de blocare.

În acest moment, dacă primele patru niveluri de apărare au eșuat, victima va fi probabil obligată să plătească o răscumpărare uriașă. Ca ultimă linie de apărare, sistemele de stocare trebuie să formeze în mod proactiv cel de-al cincilea strat de apărare.

Cum se apără stocarea pe ultima linie

Sistemele de stocare care protejează împotriva ransomware trebuie să fie capabile să detecteze cu exactitate amenințările și să prevină temperarea.

Anti-temperare: Chiar dacă datele sunt criptate de ransomware, sistemele de stocare le pot gestiona cu ușurință. Sistemul implementează tehnici de anti-manipulare, astfel încât copiile de rezervă sau instantaneele de date istorice să nu poată fi manipulate sau șterse. În caz de atac, datele pot fi recuperate rapid pentru a reduce pierderile.

Precizie: Sistemul de stocare trebuie să detecteze imediat intrările/ieșirile anormale cauzate de atacurile ransomware. Acuratețea sistemului de stocare Huawei în identificarea ransomware este de până la 99,9%. Protecția datelor este inițiată la detectarea ransomware pentru a minimiza rapid pierderile de date.

Soluția de stocare Huawei Ransomware Protection Storage Solution este un sistem de protecție în patru straturi care protejează datele prin detectarea ransomware, recuperarea stocării de producție, recuperarea stocării de rezervă și recuperarea stocării izolate.

Având în vedere că atacurile ransomware sunt din ce în ce mai frecvente, o prioritate absolută este de a dispune de cel mai bun sistem de apărare cuprinzător posibil, care să acopere straturile de rețea, gazda și datele. Ca ultimă linie de apărare, un sistem de stocare poate oferi o securitate a datelor care nu este oferită de sistemele de securitate tradiționale. Mecanismul de protecție pe trei niveluri de prevenire înainte de atac, de blocare în timpul atacului și de recuperare după atac poate da organizațiilor posibilitatea de a spune „nu” extragerii de date.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

IphoneZone – Service GSM de încredere pentru reparații iPhone în Cluj-Napoca

Publicat

pe

De

În era tehnologiei avansate, dispozitivele iPhone au devenit o parte indispensabilă a vieții noastre de zi cu zi. Aceste bijuterii tehnologice au revoluționat modul în care comunicăm, lucrăm și ne distram. Cu toate acestea, chiar și cele mai avansate tehnologii pot întâmpina probleme în timp, iar atunci când iPhone-ul tău are nevoie de reparații, este crucial să ai acces la un service GSM de încredere. În inima Transilvaniei, mai exact în Cluj-Napoca, IphoneZone s-a impus ca fiind un service telefoane mai ales specializat pe Iphone..

Oază de soluții pentru iPhone-uri în Cluj-Napoca
IphoneZone se remarcă drept unul dintre cele mai de încredere service-uri GSM din Cluj-Napoca, specializat în reparații iPhone. Echipa sa de tehnicieni bine pregătiți și pasionați este pregătită să facă față oricăror provocări tehnice pe care dispozitivul tău iPhone le-ar putea întâmpina. Cu o experiență vastă în diagnosticarea și repararea diverselor modele iPhone, IphoneZone s-a clădit ca un punct de referință pentru posesorii de iPhone-uri din întregul oraș.

Servicii profesioniste pentru iPhone-uri
Ce diferențiază cu adevărat IphoneZone este angajamentul său pentru calitate și profesionalism. Service-ul GSM oferă o gamă largă de servicii de reparații pentru iPhone-uri, inclusiv dar fără a se limita la:

1. Diagnosticare precisă: Echipa IphoneZone începe fiecare proces de reparații cu o diagnosticare amănunțită pentru a identifica cu precizie problema dispozitivului tău.

2. Reparații rapide: Înțelegând cât de importante sunt iPhone-urile în viața de zi cu zi, IphoneZone se străduiește să ofere reparații în cel mai scurt timp posibil, fără a face rabat de la calitate.

3. Înlocuire componente: Fie că este vorba de ecran spart, baterie descărcată sau alte componente defecte, IphoneZone folosește doar piese de înaltă calitate în procesul de înlocuire.

4. Expertiză tehnică: Tehnicienii calificați ai IphoneZone au cunoștințe profunde despre iPhone-uri și sunt la curent cu cele mai noi tehnologii și tendințe din domeniu.

5. Consultanță specializată: Echipa de la IphoneZone nu oferă doar reparații, ci și consultanță pentru întreținerea și protejarea pe termen lung a dispozitivului tău iPhone.

Localizare convenabilă în Cluj-Napoca
Situat strategic în inima orașului Cluj-Napoca, IphoneZone este ușor accesibil pentru toți posesorii de iPhone-uri din zonă. Indiferent dacă locuiești în centru sau în apropiere, acest service GSM este la o distanță scurtă pentru a-ți aduce dispozitivul pentru reparații sau întreținere.

Experiența clienților vorbește de la sine
Măsura în care un service GSM este cu adevărat valoros poate fi observată din experiența clienților săi. IphoneZone primește constant recenzii pozitive din partea clienților mulțumiți. Fiind cunoscut pentru atenția la detalii, serviciile rapide și rezultatele de calitate, IphoneZone rămâne o alegere preferată pentru reparațiile iPhone în Cluj-Napoca.

Concluzie
Când dispozitivul tău iPhone are nevoie de reparații sau întreținere, IphoneZone din Cluj-Napoca este alegerea evidentă. Cu o echipă dedicată, servicii profesioniste și o reputație solidă, IphoneZone oferă soluții fiabile pentru toate nevoile tale legate de iPhone-uri. Nu mai trebuie să-ți faci griji cu privire la problemele tehnice ale dispozitivului tău prețios, deoarece IphoneZone este aici pentru a-ți oferi asistența de care ai nevoie.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Lumea lui Andrei – Poate cel mai diversificat magazin pentru bebelusi din Ilfov

Publicat

pe

De

 

În inima orașului Chiajna, un magazin special dedicat bebelușilor, copiilor și mamelor a deschis porțile sub numele de „Lumea lui Andrei”. O oază a îngrijirii și dragostei, acest magazin aduce în fața clienților săi o gamă diversificată de produse pentru cei mici, cu un accent deosebit pe personalizare.

Cu sloganul „Tot ce ai nevoie pentru copilul tău poate fi și personalizat„, magazinul își propune să ofere părinților și copiilor experiențe unice și de neuitat.

O vizită în magazinul „Lumea lui Andrei” este o călătorie magică prin lumea copilăriei

O vizită în magazinul „Lumea lui Andrei” este o călătorie magică prin lumea copilăriei, unde îndrăgostiții de micuți găsesc tot ceea ce au nevoie pentru a le oferi celor mici cele mai bune și personalizate produse. De la hăinuțe drăgălașe și jucării educative până la cărucioare moderne, patuturi confortabile și scaune auto sigure, magazinul dispune de o selecție variată de articole necesare creșterii și dezvoltării copiilor.

Gamă de produse pentru îngrijirea bebelușului

„La ‘Lumea lui Andrei’, ne-am dorit să aducem totul sub același acoperiș, pentru a ușura procesul de cumpărături al proaspetelor mămici și tăticilor. Cu multă pasiune și muncă, am creat un loc special unde produsele pentru copii pot fi personalizate după preferințele fiecăruia, dându-le astfel o notă unică și specială”, a declarat fondatorul magazinului, Cristi Ivan.

Printre marile atracții ale magazinului „Lumea lui Andrei” se numără o gamă impresionantă de produse pentru îngrijirea copiilor. De la scutece premium și detergenti delicati până la seturi complete pentru îngrijire, magazinul pune accent pe siguranță și confort, oferind părinților încredere în produsele pe care le achiziționează pentru micuții lor.

Servicii de personalizare, trusouri botez, invitații

„Înțelegem că fiecare copil este unic și special, așa că ne-am asigurat că avem opțiuni de personalizare pentru majoritatea produselor noastre. De exemplu, hăinuțele și tricourile noastre pot fi personalizate cu numele micuțului sau cu mesaje amuzante, iar acestea devin un cadou minunat pentru evenimente speciale precum aniversări sau petreceri tematice”, a explicat Iulia Ivan, managerul magazinului.

Un alt aspect interesant al magazinului „Lumea lui Andrei” este gama de produse personalizate pentru evenimente importante din viața copilului. Din trusouri de botez cu broderii elegante și invitații personalizate pentru petreceri de botez, până la albume foto cartonate, fiecare detaliu este creat cu grijă pentru a crea amintiri frumoase.

În plus, magazinul dispune de o secțiune specială cu accesorii personalizate, precum brelocuri cu numele copilului sau cani cu mesaje speciale. Aceste mici gesturi fac diferența și aduc un zâmbet pe chipurile celor mici și ale părinților.

Vedete prezente la deschiderea magazinului din 29 iulie

În cadrul unui eveniment special organizat în magazin, mai multe mici vedete au vizitat „Lumea lui Andrei”, împărtășindu-și entuziasmul cu privire la produsele frumoase și variate pe care le-au descoperit acolo. Momentul a fost unul emoționant și plin de bucurie, iar părinții au avut ocazia să cunoască mai bine gama diversificată de produse oferite de magazin.

Pe lângă experiența de cumpărături unică și produsele de calitate, magazinul „Lumea lui Andrei”se remarcă și prin angajamentul său față de comunitate. Echipa magazinului organizează periodic evenimente drăguțe și acțiuni de responsabilitate socială, sprijinind astfel copiii și familiile aflate în nevoie.

Lumea lui Andrei – un partener de încredere pentru părinți

În concluzie, „Lumea lui Andrei” reprezintă mult mai mult decât un magazin pentru copii și mamici – este o destinație specială, unde dragostea și atenția se întâlnesc cu personalizarea și bucuria copilăriei. 

Prin diversitatea și calitatea produselor sale, magazinul își propune să fie un partener de încredere pentru părinți, oferindu-le tot suportul necesar în creșterea micuților și creând amintiri de neuitat pentru întreaga familie. 

Așadar, dacă vă aflați în Chiajna sau împrejurimi, nu ratați o vizită la „Lumea lui Andrei” pentru a descoperi o lume de poveste pentru copilul dumneavoastră!

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Kingston anunţă seria IronKey Keypad 200 cu USB C

Publicat

pe

De

 

Certificare FIPS 140-3 nivel 3 (pending) cu criptare hardware XTS-AES pe 256 de biți

 

București, România  – 14 august, 2023 – Kingston Digital Europe Co LLP, filiala de memorii flash a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în produse de memorie și soluții tehnologice, a lansat astăzi Kingston IronKey Keypad 200C, o unitate cu interfață USB Type-C®1 și criptare hardware care asigură atât securitate, cât și confort. Acum, utilizatorii pot avea o protecție și mai bună a datelor, dar și o compatibilitate mai mare, fără a utiliza adaptoare atunci când folosesc dispozitive echipate cu port USB-C.

 

KP200C oferă securitate de nivel militar cu certificare FIPS 140-3 Level 3 (în curs de certificare) şi o  tastatură alfanumerică independentă de sistemul de operare, pentru acces ușor cu PIN. Acesta încorporează criptarea hardware XTS-AES pe 256 biți cu protecție împotriva atacurilor Brute Force și protecție BadUSB cu firmware semnat digital, asigurând un nivel de protecție de neegalat pentru datele utilizatorilor. Cu opțiunea Multi-PIN (Admin/Utilizator), tastatura poate fi utilizată pentru a configura un PIN alfanumeric ușor de reținut pentru conturile de administrator sau de utilizator. În cazul în care PIN-ul de utilizator este uitat, admin-ul poate restabili un PIN de utilizator pentru a oferi acces la unitate.

 

 Nevoia de protecție a datelor creşte pe măsură ce breșele de securitate datorate penetrării în Cloud, criptării software compromise sau a pierderii de unități USB devin tot mai frecvente. Datele sensibile necesită o protecție de nivel militar disponibilă pe unități criptate hardware care pot fi securizate fizic în afara internetului, protejând în același timp datele în tranzit și în repaus”, a declarat Oscar Escayola Kaloudis, EMEA Flash Business Manager și Sales Manager DACH, Orientul Mijlociu și Africa, Grecia și Israel. „Odată cu adăugarea lui KP200C, a doua unitate USB Type-C în gama IronKey, alături de Vault Privacy 50C, oferim acum și mai multă flexibilitate pe diverse platforme și sisteme de operare, permițând utilizatorilor să acceseze datele fără efort, indiferent de dispozitiv sau sistem.”

Kingston IronKey Keypad 200C este disponibil în capacități de până la 256GB, fiind oferit cu o garanție de 3 ani şi suport tehnic gratuit.

 

Pentru mai multe informații, vizitați kingston.com.

Kingston IronKey Keypad 200C
Număr identificare Capacitate
IKKP200C/8GB 8GB IronKey Keypad 200C
IKKP200C/16GB 16GB IronKey Keypad 200C
IKKP200C/32GB 32GB IronKey Keypad 200C
IKKP200C/64GB 64GB IronKey Keypad 200C
IKKP200C/128GB 128GB IronKey Keypad 200C
IKKP200C/256GB 256GB IronKey Keypad 200C

 

Kingston IronKey Keypad 200C caracteristici și specificații:

 

 • Certificare FIPS 140-3 nivel 3 (în curs de certificare): KP200 îndeplinește acum noile specificații de securitate de nivel militar FIPS 140-3 Level 3 publicate de NIST; au fost finalizat testele de certificare în laborator și se află în ciclul de revizuire pentru aprobarea finală de către NIST. Aceasta este o versiune îmbunătățită a specificațiilor FIPS 140-2 Nivel 3, care sporește și mai mult capacitățile de securitate. Aceasta include criptarea XTS-AES pe 256 de biți împreună cu protecția împotriva atacurilor Brute Force și BadUSB cu firmware semnat digital. Circuitele sale sunt acoperite de un strat de răşină epoxidică special care face practic imposibilă îndepărtarea componentelor fără a le deteriora; această răşină rezistentă oprește atacurile împotriva componentelor semiconductoare.
 • Independent de sistemul de operare și de dispozitiv: Deoarece KP200 utilizează o baterie reîncărcabilă, tastatura poate fi utilizată pentru a debloca unitatea fără a utiliza un software, iar apoi poate fi conectată la orice sistem care acceptă un dispozitiv de stocare în masă USB Type-C. Acest lucru oferă utilizatorilor o mai mare flexibilitate pe diferite tipuri de platforme și sisteme de operare.
 • Opțiunea Multi-PIN: Utilizatorii au posibilitatea de a configura un mod utilizator sau un mod administrator/utilizator. Modul Admin poate fi utilizat pentru a restabili un PIN de utilizator și pentru a oferi acces la unitate în cazul în care PIN-ul de utilizator este uitat sau dacă unitatea este blocată după atingerea numărului maxim de 10 încercări de conectare a utilizatorului.
 • Modurile Global și Session Read-Only (Protecție la scriere): Atât administratorul, cât și utilizatorul pot seta un mod Read-Only (numai citire) bazat pe sesiune pentru a proteja unitatea de malware pe sistemele nesigure. Administratorul poate, de asemenea, să seteze un mod global de read only care setează unitatea în acest mod până la resetare.
 • Interfață: USB 3.2 Gen 1
 • Capacități2 : 8GB, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB, 256GB, 256GB
 • Conector: Tip-C
  • Viteză3 :
   USB 3.2 Gen 1
   8GB – 32GB: 145MB/s la citire, 115MB/s la scriere

64GB – 256GB: 280MB/s la citire, 200MB/s la scriere

USB 2.0

8GB: 30MB/s la citire, 12MB/s la scriere

16GB – 256GB: 30MB/s la citire, 20MB/s la scriere

 • Dimensiuni (unitate cu manșon): 80mm x 20mm x 11mm
 • Dimensiuni (unitate fără manșon): 74mm x 18mm x 8mm
 • Certificări de securitate: FIPS 140-3 nivel 3 (în curs de examinare)
 • Rezistent la apă / rezistent la praf4 : Certificată conform standardului IP57
 • Temperatura de funcționare: 0°C până la 50°C
 • Temperatura de depozitare: -20°C până la 60°C
 • Compatibilitate: USB 3.0/USB 3.1/USB 3.2 Gen 1
 • Cerințe minime de sistem: Compatibil cu USB 3.0 și 2.0
 • Garanție/Suport: Garanție limitată de 3 ani, suport tehnic gratuit
 • Compatibil cu: Independent de sistemul de operare: Microsoft Windows® , macOS® , Linux® , ChromeOS™, Android™5 sau orice sistem care acceptă un dispozitiv de stocare în masă USB.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment9 ore inainte

Varsta medie la care decedeaza pensionarii militari ar fi in jur de 77 ani, potrivit Casei de Pensii a MAI. – Ziarul Incisiv de Prahova

Înalta Curte de Casație și Justiție a constatat prin Decizia nr. 59 că Ministerul Afacerilor Interne a îngrădit practic accesul...

călătorie călătorie
TurismO zi inainte

Cum să planifici o călătorie cu un buget redus chiar la noi în țară

Când ai bugetul strâmt, pare că dorința de a explora frumusețea țării noastre e și mai aprigă. Iar în acest...

EvenimentO zi inainte

Recrutăm candidați pentru Școlile de Agenți de Poliție de Frontieră: se oferă salariu atractiv de aproximativ 0,3% din șpaga

Pe fundalul acestui zgomot, de drone kamikaze, lucrează polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă la granița cu Ucraina. Îi...

Eveniment2 zile inainte

TikTok investește în lupta împotriva dezinformării

București, 26 septembrie 2023 – TikTok publică al doilea raport al platformei sub Codul UE de Bune Practici privind Dezinformarea,...

Exclusiv2 zile inainte

Samsung Romania da startul celei de-a treia editii a competitiei Solve for Tomorrow pentru tineri inovatori

Competiția se va desfășura în perioada septembrie 2023 – februarie 2024. Tinerii se pot înscrie, individual sau în echipe formate...

ferestrele ferestrele
Social3 zile inainte

Când trebuie să înlocuiești ferestrele casei tale? Iată cele mai comune semne

Durata de viață a unei ferestre dintr-un cămin obișnuit poate varia între 10 și 20 de ani, în funcție de...

Eveniment3 zile inainte

Comisarul-șef FLORIN POENARI a preluat vechile metehne ale unora din predecesorii săi, dispunând discreționar cercetarea prealabilă a polițiștilor din subordine – Ziarul Incisiv de Prahova

Aflăm că niște sindicaliști ce nici nu au inceput un protest serios anunță deja că renunță la protest pentru că...

Eveniment4 zile inainte

Care sunt cadourile personalizate atunci cand faci cererea nasilor de botez – Ziarul Incisiv de Prahova

Pe adresa redactiei ne-au parvenit zeci de declaratii audio de la clienti care s-au imbolnavit in aceasta taverna mizerabila si...

Eveniment5 zile inainte

peste cinci milioane de lei anul trecut, din alimente expirate, rugină și lipsă de igienă la fițe în Herăstrău – Ziarul Incisiv de Prahova

Pe adresa redactiei ne-au parvenit zeci de declaratii audio de la clienti care s-au imbolnavit in aceasta taverna mizerabila si...

Eveniment6 zile inainte

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P – Ziarul Incisiv de Prahova

Pe adresa redactiei ne-au parvenit zeci de declaratii audio de la clienti care s-au imbolnavit in aceasta taverna mizerabila si...

EvenimentO săptămână inainte

Cat costa ascunderea unei hotarari de guvern care reglementa diurna pentru politistii si jandarmii trimisi in misiuni internationale? – Ziarul Incisiv de Prahova

– tăierea sporului pentru munca prestată în weekend și în sărbători legale (minus 300 -1000 lei); – eliminarea plății pentru...

ExclusivO săptămână inainte

Aqurate depășește 1.600.000 de comenzi procesate prin magazinele online ce folosesc algoritmul său AI și anunță integrarea cu Teamshare

Primele magazine online care beneficiază de integrarea nativă cu Teamshare sunt eOrion.ro și eacum.ro Teamshare are peste 500 de magazine...

EvenimentO săptămână inainte

Cam atata se poate face, cand te confrunti cu rechini in roba de magistrat

Ce concluzii se pot trage din lectura acestui articol luju? .luju.ro/tentativa-de-compromitere-a-judecatorului-nicolescu-ij-a-finalizat-verificarile-in-cazul-politistului-dga-care-acuza-ca-ar-fi-fost-jignit-si-intimidat-de-judecatorul-iccj-alin-nicolescu-la-un-examen-atitudinea-necorespunzatoare-a-studentului-care-pentru-a?fbclid=IwAR0rNx0rRy2YsCSLC1z1PWvzCVdyGUXAliNodW-Z2l20htuTAS4kofJxVKg Pai una evidenta ar fi ca Inspectia Judiciara este...

EvenimentO săptămână inainte

Ce impact vor avea măsurile de austeritate asupra polițiștilor? – Ziarul Incisiv de Prahova

Debandada din Penitenciarul Spital Rahova După ce tolerează tratamentele inumane și degradante, furturile, absențele de la serviciu și întârzierile repetate...

EvenimentO săptămână inainte

Un nou scandal in IPJ Prahova a izbucnit si a ajuns pe masa ministrului si a organelor de cercetare penala – Ziarul Incisiv de Prahova

Debandada din Penitenciarul Spital Rahova După ce tolerează tratamentele inumane și degradante, furturile, absențele de la serviciu și întârzierile repetate...

Știrile Săptămânii