Connect with us

Afaceri

Ce înseamnă Mentenanța unui website – pe scurt

Publicat

pe

Digital Craft Agency

Orice site modern și, în special, un magazin online sau un site corporativ, necesită mentenanță website competentă, care include costuri financiare și consum de timp și deseori considerabile. Pe scurt, ar trebui să știi ce se ascunde în spatele acestor cuvinte – mentenanță website. Ce este inclus și de ce este nevoie de asistența tehnică a site-ului. Lista lucrărilor de mentenanță website, include:

 • Dezvoltarea acelor sarcini pentru revizuirea (modernizarea) site-ului;
 • Dezvoltare website specifică clienților;
 • Proiectarea de noi secțiuni și funcționalitate (dezvoltarea prototipului);
 • Migrarea unui site către un nou sistem de management;
 • Integrarea site-ului cu sisteme și servicii terțe;
 • Transferul unui site către o nouă găzduire;
 • Configurarea serverului de e-mail;
 • Configurarea și consultarea lucrărilor pentru site;
 • Completarea automată a site-ului cu informații, analizarea datelor;
 • Accelerarea website-ului.

Conținutul site-ului

Orice site care face parte dintr-o afacere, necesită reumplere periodică cu informații noi despre subiectul site – ului – fotografii, știri și articole. Actualizarea constantă indică faptul că site-ul și compania funcționează. În plus, un site actualizat constant este mai bine vizualizat de motorul de căutare și crește din ce în ce mai mult în diverse evaluări și directoare. Scrierea de conținut unic (articole proprii și știri) este bună pentru promovarea site-ului vostru. Motoarele de căutare sunt unice și nu sunt copiate de pe site-urile altor persoane care au publicat materiale de mai multe ori. În acest sens, nu economisiți bani pentru scrierea unor astfel de texte. Aceste cheltuieli vor fi plătite  mai mult, atunci când site-ul vostru va crește în clasament, iar potențialii voștri clienți care vă vor vizita, vor fi sute și mii. Digital Marketing Agency  este pregătită să vă ofere aceste servicii mentenanță website. Sunt gata să scrie în mod independent articole sau vă pot recomanda partenerilor lor care fac acest lucru profesional și sunt specializați în promovarea site-ului. În orice caz, veți fi mulțumiți de rezultat.

Găzduire și probleme asociate cu aceasta

Se întâmplă că atunci când deschideți site-ul dimineața devreme, să nu găsiți imaginea obișnuită, în schimb vedeți un ecran alb sau un mesaj de eroare. Pot exista multe motive pentru aceasta, de la banalul „am uitat să plătesc pentru găzduire” până la problemele foarte grave din partea furnizorului. Digital Marketing Agency vă oferă servicii pentru a rezolva acest tip de „defecțiune”. Angajații Digital Marketing Agency au experiență în relația cu companiile de găzduire, știu în ce situație ce să ceară și vor putea rezolva rapid astfel de probleme. În consecință, veți obține un website, care este întotdeauna sub supravegherea specialiștilor.

Îmbunătățirea funcționalității sau a designului site-ului

Prin finalizarea site-ului, agenția care oferă servicii de mentenanță website, vă ajuta la îmbunătățirea anumitor funcții stabilite de dezvoltator, la crearea acestei resurse, la corecția erorilor care au apărut brusc și care nu au fost detectate la momentul creării site-ului sau care s-au produs din vina administratorilor site-ului. Eliminarea problemelor care apar periodic din vina furnizorului de găzduire, se poate face în orice moment. Digital Marketing Agency poate efectua orice lucrare pe server și, astfel, poate ajuta la funcționarea stabilă a site-ului. Expertul de la agenție, va verifica periodic site-ul, pentru a vedea daca există erori în cod, alte probleme sau amenințări ale apariției lor. În plus, o modificare parțială a elementelor de proiectare a site-ului poate fi inclusă în serviciul de mentenanță website, prin crearea de noi secțiuni și prin ajustarea funcționalității sarcinilor.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Cand ai nevoie de licenta si placute ADR si ce presupun acestea?

Publicat

pe

placute ADR

O mare parte din companiile care au nevoie de servicii de transport bunuri lucreaza cu materiale care pot fi identificate ca periculoase. Evident, atunci cand astfel de materiale ajung la nivelul carosabilului, ele trebuie tratate diferit fata de produsele pe care le poti cumpara dintr-un magazin online, de exemplu.

Pe scurt, atunci cand ai incarcatura formata din materiale periculoase sau cu un anumit grad de risc, ai nevoie atat de licenta, cat si de placute ADR. Acestea sunt necesare nu numai pentru a semnala celorlalti participanti la trafic si fortelor de ordine posibilitatea pericolului, dar si pentru a opera in conformitate cu legile europene ADR.

Cine are nevoie de licenta si placute ADR?

Acum mult timp, doar vehiculele de peste 3.5 tone cu incarcatura periculoasa erau obligate sa fie echipate cu astfel de placute si soferul trebuia sa aiba o licenta de transport pentru acest tip de materiale.

In ziua de astazi, orice vehicul care transporta marfuri grele are nevoie de acestea, indiferent de tonaj. Pe scurt, o licenta si placute ADR sunt necesare oricarui vehicul care transporta:

 • Materiale periculoase in interiorul unei cisterne;
 • Materiale periculoase en gros;
 • Materiale periculoase de tip radioactiv;
 • Materiale periculoase in pachete.

Cat costa licenta ADR?

Pretul acestei licente variaza, in functie de modul in care marfurile periculoase sunt transportate. De exemplu, licenta de transport colete ADR costa in jur de 300 RON. Totusi, licenta pentru transportul de marfa tip ADR, inclusiv colete si cisterne si pregatire teoretica plus practica poate costa pana la 1000 RON.

Daca vrei sa fii specializat pe un singur tip de transport, costul licentei/atestatului este unul relativ mic, precum si costul de placute ADR.

Tipuri de marfuri periculoase

Mai trebuie mentionat faptul ca, in functie de tipul de marfa pe care trebuie sa il transporti, este posibil sa ai nevoie de module de instruire aditionale. De exemplu, ai putea transporta marfa, pachete si cisterne cu:

 • Gaze;
 • Lichide inflamabile;
 • Materii solide inflamabile;
 • Agenti oxidanti;
 • Substante toxice;
 • Substante corozive;
 • Alte marfuri periculoase diverse;
 • Explozibili;
 • Materiale radioactive.

Ultimele doua tipuri de marfuri periculoase pot necesita instruire aditionala, pe langa modulele de baza, din cauza gradului ridicat de risc.

Cat dureaza cursul de instruire transport marfuri ADR?

Cursul de baza dureaza, de obicei, in jur de 3-4 zile. In functie de modulele aditionale (cum ar fi transportul de marfuri periculoase in cisterna), cursul poate dura si pana la 5 zile. Acest curs presupune atat familiarizarea soferului cu tipul de placute ADR de care are nevoie, cat si modul in care acesta trebuie sa-si trateze incarcatura.

De exemplu, in cazul fumatorilor, acestia trebuie sa pastreze o distanta de cel putin 50m de vehicul atunci cand fumeaza. Pe scurt, acest curs are rol de responsabilizare si invatare a practicilor corespunzatoare, printre altele.

Esti pregatit de urmatorul transport de marfuri periculoase?

Daca tocmai ai obtinut licenta ADR si esti pregatit de primul transport, tot ce iti ramane de facut este sa cumperi placutele ADR de care ai nevoie. Dupa cum probabil deja stii, acestea trebuie sa fie la vedere si usor de identificat.

Pentru placute tip ADR de calitate si la un pret avantajos, poti accesa magazinul online Vesta – in caz de nevoie, acesta iti poate pune la dispozitie si echipamente de protectie tip ADR.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Care sunt avantajele oferite de alegerea unei tamplarii PVC?

Publicat

pe

PVC-ul este un material extrem de raspandit si popular. Un material care le permite usilor, ferestrelor sau roletelor sa reziste la diferitele tipuri de agresiuni la care sunt supuse de-a lungul timpului (intemperii, manipulari repetate, etc).

Insa, PVC-ul dispune si de numeroase alte calitati, care l-au ajutat sa se impuna in locuintele noastre, fie ca este vorba de o constructie noua, fie despre o renovare.

PVC-ul este un material recunoscut pentru izolarea termica de calitate, extrem de interesanta atunci cand vine vorba despre reducerea consumului de energie. Dispune si de performante bune pentru izolarea fonica si securitate. Rezista la cele mai grele conditii climatice si este perfect adaptat tamplariei exterioare.

Tamplaria PVC se declina in numeroase modele

Pe piata exista o gama larga de tamplarie PVC. Aceasta gama include usile de intrare, ferestrele si usile culisante. Unul din principalele avantaje oferite de acest material este data de marea sa disponibilitate si numeroasele modele existente pe piata. Regasim tamplarie PVC OnePlast in toate formele (patrate, dreptunghiulare, rotunde, etc). Este in egala masura posibil sa alegem din mai multe tipuri de deschidere (culisanta, batanta, fixa si multe altele).

Tamplaria PVC poseda o excelenta performanta de izolare termica si fonica

PVC-ul este un material deosebit de izolant. Mai izolant decat lemnul sau aluminiul, fara rupere termica. Fie ca il folosim ca material pentru o constructie noua, fie pentru o renovare, tamplaria din policlorura de vinil ne permite sa evitam pierderile termice si contribuie la economia de energie. In plus, este un material care poate fi dotat cu sticla dubla sau tripla pentru un plus de performanta.

Tamplaria PVC nu necesita o intretinere speciala

La fel ca si tamplaria din aluminiu, tamplaria PVC nu este sensibila la intemperii. Este vorba despre un material imputrescibil. In plus, datorita noilor tehnici de fabricare, unele modele sunt rezistente si la razele UV. Cu tamplaria PVC OnePlast, nu este necesar sa realizam lucrari regulate de intretinere deoarece, o laveta umeda si o solutie de curatare sunt mai mult decat suficiente pentru a-i reda stralucirea.

Tamplaria PVC este extrem de abordabila ca pret

Unul din principalele avantaje oferite de tamplaria PVC este pretul abordabil, unul din cele mai scazute de pe piata, comparativ cu lemnul spre exemplu. Este de altfel principalul motiv pentru care acest material se bucura in ziua de azi de un astfel de succes. Raportul calitate/pret se pliaza de minune pe asteptarile si bugetul a numeroase persoane. Bineinteles, pretul depinde in special de calitatea produsului si de furnizori.

Tamplaria PVC este ecologica

Policlorura de vinil participa si la protejarea mediului inconjurator. PVC-ul nu polueaza deloc si nu aduce niciun fel de pagube atmosferei. In plus, este un material perfect reciclabil. Astfel, daca optam pentru tamplariePVC OnePlastvom contribui si noi la protejarea mediului inconjurator. Un criteriu care nu este deloc de neglijat in ziua de azi. Mizand pe aceasta tamplarie, vei avea parte doar de beneficii.

Ferestrele PVC sunt mai rezistente in timp

Ferestrele PVC sunt durabile si nu putrezesc. Asta spre deosebire de lemn. In timp, lemnul poate suferi modificari, se poate dezintegra sau deforma sau se poate descompune pur si simplu. Ferestrele din PVC au o durata mai lunga de viata, prezinta o rezistenta crescuta la distorsiuni. Pot fi fabricate dintr-o mare varietate de culori. Ferestrele din lemn, spre exemplu, necesita o revopsire odata la cinci ani. PVC-ul de ultima generatie rezista la conditiile meteorologice si nu isi schimba deloc culoarea de-a lungul anilor. Este un material foarte usor de intretinut. Granulele din PVC sunt rezistente la razele UV si la conditiile meteorologice.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Ferestrele cu profile PVC Klass asigura protectie suplimentara impotriva capriciilor iernii

Publicat

pe

Intr-o tara cu anotimpuri diverse precum Romania, proprietarii de case si constructorii trebuie sa ia in considerare toate aspectele anotimpurilor si sa le abordeze pe fiecare in parte in mod corect. Fiecare anotimp are necesitatile sale unice pentru imobilul construit si este nevoie sa ne asiguram ca totul este pregatit corespunzator. Cand vine vorba despre iarna, unul dintre cele mai importante lucruri la o casa este izolatia. O casa bine izolata mentine caldura in interior si impiedica gerul de afara sa strice confortul casei, ajutand in acelasi timp si la reducerea costurilor pentru energia termica.

De obicei, cele mai „vulnerabile” parti ale casei atunci cand vine vorba despre mentinerea unei temperaturi constante in interiorul unui imobil il reprezinta usile si ferestrele. De-a lungul timpului au fost mai multe variante de materiale pentru construirea tamplariei, insa nici aluminiul si nici traditionalul lemn nu au reusit sa faca fata suficient de bine cerintelor in materie de confort termic. Lumea moderna avea nevoie de noi solutii pentru usile si ferestrele caselor. Astfel a aparut pe piata poate cel mai bun material posibil pentru construirea de tamplarie: PVC-ul.

PVC-ul a schimbat modul in care ne raportam la usile si ferestrele caselor noastre, fiind acum o alegere aproape naturala atunci cand vine vorba despre tamplarie. Deoarece este cu mult mai rezistent decat lemnul si mult mai versatil si cu calitati de izolare superioare fata de aluminiu, usile si ferestrele cu tamplarie PVC reprezinta solutia optima indiferent de anotimp, dar mai ales iarna.

Daca fereastra nu asigura o etanseitatecorecta pe timpul iernii acest lucru se simte imediat, tocmai de aceea trebuie acordata o atentie sporita acestui loc al casei. Instaland usi si ferestre ce folosesc profile din PVC Klass imobilul va avea parte de o protectie suplimentara impotriva gerului din timpul iernii, astfel se asigura un confort sporit in interior fara a depune mari eforturi in ceea ce priveste costul energiei termice. Ferestrele cu tamplarie PVC reprezinta cea mai buna alegere pentru protectia casei atunci cand iarna isi face de cap.

Pentru a lua legatura cu reprezentantii Klass Coating System accesati site-ul klassprofile.ro.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment6 zile inainte

Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte! Un cunoscut actor l-a lăsat mască. Ce întrebare i-a pus în direct – Capital | BuzauAZI

Actorul Andrei Aradits a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a făcut declarații surprinzătoare. Actorul a declarat în...

Eveniment6 zile inainte

A 13-a pensie pentru pensionari! Super mulți bani pentru români. Cine îi va primi din 2022 – Capital | BuzauAZI

PSD anunţă că s-ar putea acorda şi a 13-a pensie. Când se va introduce și mai ales care vor fi...

Eveniment6 zile inainte

Legea a fost adoptată în Senat. Primăriile se pot împrumuta pentru a asigura căldura pe timp de iarnă – Capital | BuzauAZI

Senatul a adoptat luni proiectul de lege care lasă primăriile să se împrumute pentru a asigura apa caldă şi căldura...

Eveniment7 zile inainte

Florin Cîțu, numirea momentului în România. Decizia a apărut deja în Monitorul Oficial – Capital | BuzauAZI

Florin Cîțu a decis! Vicepreşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Alexandru Nicolae Bociu, a fost desemnat...

Eveniment7 zile inainte

Acord de ultimă oră între Australia, SUA și Marea Britanie. Ce au decis cele trei mari puteri – Capital | BuzauAZI

Potrivit AFP, în cursul zilei de luni, un acord strategic a fost semnat. Mai exact, Australia s-a angajat în mod...

Eveniment7 zile inainte

Pandemia se agravează în Rusia! Vladimir Putin a primit deja o a treia doză de vaccin anti-covid – Capital | BuzauAZI

Pe fondul epidemiei din Rusia, Vladimir Putin, președintele statului, și-a completat schema de vaccinare din dorința de a se proteja...

EvenimentO săptămână inainte

Cea mai cruntă veste pentru România. Va lovi la începutul anului viitor. A anunțat duminică, 21 noiembrie – Capital | BuzauAZI

Creșterea semnificativă a numărului de persoane infectate cu Sars-Cov-2 la nivel european și a pierderilor umane provocate de Covid-19 au...

EvenimentO săptămână inainte

Bulgarii și-au ales președintele! Actualul lider de stat, Rumen Radev, a câștigat alegerile cu peste 60% din voturi – Capital | BuzauAZI

S-au încheiat alegerile prezindențiale din Bulgaria. În acest moment, vecinii României au același lider de stat. Exit-pollurile celui de-al doilea...

Știri din județO săptămână inainte

Cizme îmblănite și cizme sport la modă în acest sezon

Niciun sezon de toamnă-iarnă nu este complet fără o pereche de cizme îmblănite la modă. După  pantofi și botine, fashionistele își dotează garderoba...

EvenimentO săptămână inainte

Viktor Orban trimite o undă de șoc către UE. Ungaria lansează ofensiva la adresa Uniunii Europene – Capital | BuzauAZI

Viktor Orbán lansează un atac fără precedent la adresa UE. El a susținut că „birocraţia de la Bruxelles vomită sânge...

EvenimentO săptămână inainte

Multe locuri de muncă vor dispărea din România! Piața muncii este amenințată – Capital | BuzauAZI

Digitalizarea este un proces cu ajutorul căruia viețile oamenilor s-au îmbunătățit în majoritatea domeniilor de activitate. Din acest motiv, aparatele...

EvenimentO săptămână inainte

Lovitura care a paralizat Europa! Undă de șoc pe tot continentul. Criză fără precedent – Capital | BuzauAZI

Președintele rus Vladimir Putin a promis că va livra gaze în depozitele europene în luna noiembrie, pe măsură ce prețurile...

EvenimentO săptămână inainte

Pregătiți-vă pentru ce e mai rau! Vine marea criza economică. S-a anunțat acum – Capital | BuzauAZI

O analiză publicată de Desmond Lachman pe site-ul The Hill. În condițiile în care inflația din SUA se află acum la...

EvenimentO săptămână inainte

Avertisment îngrijorător! A apărut o nouă tulpină în România! Va constitui valul cinci – Capital | BuzauAZI

Epidemiologul Octavian Jurma a avertizat că ultimele studii, realizate la nivel naţional pe probele recoltate recent de la bolnavii de...

EvenimentO săptămână inainte

Doliu imens România! Tragedia zilei! Un nume cunoscut din presă a murit subit – Capital | BuzauAZI

O cunoscută jurnalistă din Alba Iulia a murit la vârsta de 52 de ani. Din păcate, aceasta suferea de o...

Știrile Săptămânii