Doliu uriaș în România! Un expert în energetica românească s-a stins din viață. Suferea de o boală cruntă

Reprezentanții Grupului Servicii Petroliere (GSP) informează că directoru general al companiei GSP Power, Carmen Neagu, s-a stins din viață din cauza cancerului, informează profit.ro.

Reprezentanții mai spun că aceasta a fost o personalitate deosebită și un om unic și bun, subliniind că va rămâne întotdeauna în amintirea lor.

„Gabriel Comănescu și echipa GSP au primit cu deosebit regret și îndurerare vestea trecerii la cele veșnice a doamnei Carmen Neagu. O personalitate deosebită, un om unic și bun, o profesionistă apreciată de toți cei care au cunoscut-o, va fi întotdeauna păstrată în amintirea noastră.”, transmit aceștia.

I-a învățat pe alții ce înseamnă să fii expert în energie

Grupul Servicii Petroliere mai spune că regretata Carmen Neagu i-a învățat și pe alții ”tot ceea ce înseamnă să fii cu adevărat un bun expert în energie”. Potrivit reprezentanților GSP, Carmen Neagu a contribuit la dezvoltarea strategică a sistemului energetic din România în cadrul Companiei Naționale de Electricitate, Termoelectrica și ELCEN. Aceasta a deținut mai multe poziții importante în sectorul energetic din România.

”Carmen și-a dedicat maturitatea profesională în a-i învăța pe alții tot ceea ce înseamnă să fii cu adevărat un expert în energie, cu deschidere, cu metodă, cu răbdare și bunătate. Carmen Neagu a contribuit la dezvoltarea strategică a sistemului energetic din România în cadrul Companiei Naționale de Electricitate, Termoelectrica și ELCEN și a deținut o serie de poziții de top management în domeniile legate de strategie și afaceri internaționale în sectorul energetic din România. Am avut onoarea să o avem pe Carmen în echipa GSP, în calitate de CEO al GSP Power. Îi vom rămâne veșnic îndatorați pentru tot ceea ce a însemnat”, au transmis reprezentanții GSP.

Sursă foto: Dreamstime