O artistă celebră, decedată la 39 de ani. A pierdut lupta cu cancerul

Sarah Harding, una dintre membrele trupei Girls Aloud, a murit în ziua de 5 septembrie la vârsta de 39 de ani, potrivit informațiilor transmise de bbc.com

Amintim că Sarah Harding a vorbit pentru prima dată despre diagnosticul ei în august 2020, când le-a spus fanilor că luptă împotriva bolii.

Mesajul transmis de mama artistei

În urma tragicului eveniment, mama artistei a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Cu o inimă profund îndurerată, astăzi împărtășesc cu voi vestea că frumoasa mea fiică, Sarah, a murit. Mulți dintre voi știți despre lupta lui Sarah cu cancerul, de la diagnostic până în ultima ei zi”, a scris mama solistei pe Instagram.

De asemenea, regretata artistă ar fi planificat o carieră solo, înainte de a primi diagnosticul de cancer. Astfel, aceasta își perfecționase abilitățile de chitarist.

„Sarah era într-o călătorie pentru a se regăsi pe plan muzical și pentru a-și schimba brandul ca artist de blues, deoarece asta este pasiunea ei. Toată noaptea cântă la chitară până îi sângerează degetele și urmărește videoclipuri ale interpreților ei preferați pentru a-și perfecționa stilul”, a spus o persoană apropiată artistei într-o declarație oferită pentru The Sun.

Totodată, Sarah Harding a dezvăluit anterior că utilizează ulei de canabis pentru a scăpa de durere, simultan cu tratamentul pentru cancerul de sân.

Sursa foto: Dreamstime