Connect with us

Afaceri

Trendul pieţei de construcţii în 2021 şi nevoia de a contracta o firmă de consultanţă

Publicat

pe

Brisk

Anul 2021 aduce cu sine o creşterea a nevoilor de construcţii diverse, din zone diferite. Este impotant de ştiut că oamenii cumpără din ce în ce mai multe proprietăţi şi că nevoia de extindere există permanent. Construcţiile de tipul ansamblurilor rezidenţiale sunt apreciate datorită facilităţilor oferite populaţiei. De asemenea, mall-urile, construcţiile de amploare, sunt permanent în centrul atenţiei. Dacă vrei să pui în practică un proiect de calitate, ai nevoie de o firmă de consultanţă pentru a avea succesul dorit. Brisk Romania îţi susţine planurile şi te ajută să desfăşori în deplină siguranţă toate ideile şi proiectele pe care le ai. Iată de ce poţi colabora cu Brisk pentru desfăşurarea proiectelor şi care este nevoia pentru a avea alături de tine o firmă de consultanţă:

Construcţiile sunt în continuă dezvoltare, iar preţurile sunt adeseori în creştere

Trendul construcţiilor din 2021 este în deplină creştere şi dezvoltare. Preţurile sunt şi ele în ascensiune şi poţi avea profit mare atunci când construieşti ceea ce este necesar şi dorit. Este important să faci investiţiile într-un mod corect şi să te bucuri de toate avantajele anului 2021. Contactează Brisk Group pentru a avea parte de consultanţă de specialitate şi de de ajutor în toate etapele proiectului desfăşurat.

Construcţiile au nevoie de sustenabilitate şi se pune accent pe tehnologie nouă, a viitorului

Construcţiile viitorului sunt cu adevărat importante. Ele trebuie să fie corect realizate şi folosind tehnologie de ultimă oră. Se pune accent pe sustenabilitate şi pe idei corect implementate. Brisk te ajută să ai parte de colaborări de lungă durată şi de calitate superioară. Standardele înalte de lucru şi echipele bine alese te conduc către rezultatele aşteptate.

Se ţine cont din ce în ce mai mult de mediu, care trebuie protejat pentru prezent, dar şi pentru generaţiile următoare

Trendul din prezent pune în valoare mediul înconjurător. Au existat foarte multe excese până în prezent, şi, de aceea, este cu adevărat important să ţii cont de condiţiile de mediu atunci când realizezi o construcţie. Protejarea lui este importantă atât pentru tine, cât şi pentru copii sau generaţiile care urmează. Orice construcţie trebuie să fie realizată cu atenţie îndreptată către ecologie. Brisk România te susţine în planurile tale din această sferă prin colaborări de calitate şi experienţă în domeniu.

O firmă de consultanţă poate să analizeze corect implicaţiile proiectului în mediul în care o să fie amplasat şi poate supraveghea toate etapele ce ţin de desfăşurare

 Etapele iniţiale, de desfăşurare şi cele de până la finalizarea completă a proiectului respectiv, sunt supravegheate şi dictate de Brisk Group. Ai parte de consultanţa şi supraveghere de calitate.

Firma de consultanţă o să aducă succes tuturor celor implicaţi prin maximizarea resurselor, prin colaborări foarte bune şi cu bugete bine repartizate

Firma de consultanţă este total implicată în deciziile ce urmează să fie realizate, iar consultanţa te susţine în a putea desfăşura totul conform aşteptărilor. Brisk te ajută să ai proiectul realizat la cel mai înalt standard de calitate.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Alegeti uleiul moto compatibil cu vehiculul dvs!

Publicat

pe

De

Cum sa alegi uleiul 2T?

Ce ar trebui insa sa stii atunci cand alegi uleiul de motor pentru motocicleta ta? In primul rand, ar trebui sa intelegi cu ce iti este de ajutor acesta. Destinatia principala a uleiului de motor este sa lubrifieze componentele in miscare, astfel incat sa previna aparitia unor defecte mecanice care ar deteriora anumite piese in mod iremediabil. Numai ca uleiul de motor nu face numai atat. Un ulei 2T de motor bun izoleaza aceleasi componente, impiedicand aerul si umezeala din acesta sa patrunda si sa favorizeze aparitia ruginii. Apoi, mai ajuta si la curatarea motorului, avand in compozitie un detergent special si, mai putin stiut, ajuta si la racirea motorului, un procent destul de ridicat din caldura motorului fiind indepartata cu ajutorul uleiului.

Care sunt calitatile unul ulei 2T bun?

Ce face insa ca un ulei de motor sa fie bun? Una dintre cele mai importante caracteristici ale unui ulei este vascozitatea. Vascozitatea trebuie sa fie destul de mica incat sa acesta sa poata circula prin motor, si in acelasi timp destul de mare astfel incat sa creeze o pelicula pe piesele acestuia. Indicii de vascozitate trecuti pe cutiile de ulei ne arata in ce plaje de temperatura se mentin optime trasaturile uleiului. Aici insa vorbim de uleiurile multi-grade, cele mai indicate si folosite la noi, deoarece uleiurile single-grade sunt destinate mai mult utilizarii in anumite conditii in care temperatura variaza mai putin.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Un cadou special – lalele în buchete și cutii

Publicat

pe

De

Livrare Flori Moldova

Laleaua a fost inițial întâlnită doar în Turcia, dar în secolul al XVI-lea, a devenit o floare importantă pe întreg continentul european. De fapt, laleaua a devenit atât de populară încât unii oameni au început să dea la schimb proprietăți și afaceri întregi pentru un singur bulb rar de lalea. Această perioadă este cunoscută sub numele de „mania lalelelor” și este considerată de mulți istorici ca fiind prima bulă economică.

Lalelele reprezintă dragostea perfectă, iar în acest anotimp al creșterii și al noilor începuturi, nu există o modalitate mai bună de a le arăta celor dragi cât de mult vă pasă decât cu un buchet superb compus din aceste flori gingașe.

Este din nou acea perioadă a anului! Toată lumea știe că primăvara, cei mai speciali oameni din viața noastră merită ceva cu adevărat special pentru a sărbători cât de mult îi iubim. Și ce mod mai bun de a arăta cuiva că vă pasă decât cu un buchet frumos de lalele proaspete?

Lalelele sunt o floare cu multă istorie, dar și cu multă personalitate. Dacă vă gândiți să oferiți cadou cuiva buchete de lalele , există o mulțime de modalități de a face gestul dvs. grijuliu și mai special.

Lalele cu livrare specială

Lalelele sunt un cadou minunat de oferit, atât pentru prieteni și familie, cât și pentru colegii de serviciu sau cunoscuți. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a lumina ziua cuiva, de a-l felicita pentru o realizare sau chiar și doar pentru a-i spune „mulțumesc” pentru o bunătate pe care a avut-o față de dumneavoastră, lalelele sunt alegerea perfectă.

Sunt, de asemenea, excelente pentru orice sărbătoare – lalelele au fost asociate de mult timp cu Paștele, dar sunt, de asemenea, un accesoriu excelent pentru un brunch de Ziua Mamei sau o petrecere de absolvire. În plus, dacă ai spațiu în casă – sau cunoști pe cineva care are -, lalelele arată minunat în orice grădină!

Dacă doriți să trimiteți lalele cuiva special, oferim multe opțiuni diferite de buchete și cutii care pot fi livrate direct la ușa acestuia. Vă puteți personaliza cadoul adăugând ciocolată, animale de pluș, baloane, bomboane și multe altele! Cele mai multe dintre pachete vin și cu o felicitare cu mesajul ales de dvs.

Lalelele sunt flori populare

Lalelele sunt flori de primăvară, dar sunt disponibile pe tot parcursul anului în majoritatea locurilor. În lunile de vară, florile provin în mare parte din Olanda și din regiunile învecinate. Le puteți obține în multe culori și combinații de culori, de la roșii și rozuri îndrăznețe până la nuanțe mai delicate, cum ar fi roz pastel și galben.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou special, luați în considerare lalelele. Nu numai că au o formă frumoasă și cele mai vibrante culori, dar au și o gamă incredibilă de simbolistică. De fapt, cuvântul „lalea” provine din cuvântul persan „tulbend”, care înseamnă „muselină” sau „tifon”. Acest lucru se datorează faptului că oamenii din secolul al XVII-lea credeau că lalelele seamănă cu turbanele, care erau adesea făcute din țesătură de muselină.

Având în vedere că lalelele au fost introduse în lumea occidentală de către Imperiul Otoman, nu este surprinzător faptul că una dintre semnificațiile lor simbolice este dragostea. Dar știați că și culoarea lor are conotații specifice? De exemplu: lalelele roșii simbolizează dragostea, cele mov simbolizează regalitatea, cele albe simbolizează iertarea, iar cele galbene sunt un semn al gândurilor vesele.

Așadar, dacă vrei să îi arăți cuiva cât de mult ții la el sau cât de mult îl apreciezi în viața ta, nimic nu o spune mai bine decât un buchet de lalele – mai ales dacă adaugi un bilet cu o semnificație mai specifică!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Uniforme de calitate pentru personalul din HORECA

Publicat

pe

De

Drinuniforma

O uniformă pentru personalul restaurantului dumneavoastră poate avea un impact pozitiv asupra întregii atmosfere a localului dumneavoastră.

Studiile arată că existența unei politici privind uniformele poate duce la un sentiment de unitate a echipei, ceea ce poate crește motivația și moralul angajaților dumneavoastră. În plus, deoarece nu este permisă îmbrăcămintea obișnuită, existența unei politici privind uniformele vă poate ajuta să promovați o imagine de marcă consecventă, asigurându-vă că toate uniformele folosesc culori și stiluri similare. În cele din urmă, dacă decideți să includeți numele companiei dvs. pe uniforme, puteți stabili o recunoaștere instantanee a mărcii în rândul clienților, permițându-le totodată să identifice cu ușurință cu cine ar trebui să vorbească dacă au nevoie de asistență sau dacă au întrebări.

Uniformele nu mai sunt doar un element de bază al forțelor armate. Întreprinderile, de la restaurante de succes la companii de facility management, au realizat că investiția în uniforme personalizate pentru membrii echipei lor nu este doar o modalitate excelentă de a proiecta profesionalism, ci și o modalitate de a facilita identificarea angajaților de către clienți și de a găsi ajutor atunci când au nevoie.

De asemenea, uniformele personalizate pot ajuta clienții să identifice mai ușor angajații restaurantului – și le oferă o modalitate ușoară de a începe conversația cu aceștia. Acest lucru nu numai că încurajează un feedback pozitiv din partea clienților, dar îi asigură pe aceștia că știu cum să interacționeze cu membrii personalului

Uniforma ar trebui să fie concepută în așa fel încât să comunice ce fel de restaurant aveți. Un restaurant de lux cu mâncare gourmet va dori, de exemplu, un echipament bucatar care să reflecte stilul și calitatea de lux a localului. Restaurantele care servesc mese casual ar trebui să aibă uniforme care să reflecte tipul de restaurant și meniul acestuia. Un restaurant italian ar putea avea angajați care să poarte cămăși în carouri, în timp ce un bar sportiv ar putea avea angajați care să poarte tricouri sau șepci de baseball.

Uniformele fac parte din cultura restaurantelor de aproape o sută de ani. Chiar dacă uniformele în sine s-au schimbat de-a lungul timpului, scopul lor a rămas constant: să facă personalul să pară mai profesionist și să le dea clienților o idee despre tipul de restaurant în care se află.

În domeniul HORECA, uniformele sunt importante.

Uniforma potrivită poate transmite clienților unul dintre mai multe lucruri: faptul că angajații dumneavoastră sunt pregătiți și calificați profesional, că sunt curați și bine întreținuți sau că sunt experți în domeniul lor.

O uniformă nepotrivită poate transmite, de asemenea, o serie de lucruri. Dacă este prea strâmtă, prea scurtă sau prea revelatoare, aceasta poate face ca angajații dvs. să pară neprofesioniști. Dacă angajații dvs. arată neprofesional, restaurantul dvs. va arăta neprofesional prin asociere.

Pe de altă parte, o uniformă prea lejeră sau prea largă poate face ca angajații dvs. să pară neglijenți – iar angajații neglijenți vor face ca și restaurantul dvs. să pară neglijent.

Uniformele nu trebuie să fie costisitoare pentru a fi eficiente. O modalitate ușoară de a economisi bani pe uniforme este de a alege o singură schemă de culori și de a rămâne la ea chiar dacă aveți diferite tipuri de locuri de muncă pentru diferite tipuri de angajați (chelneri vs. bucătari vs. îngrijitori). O altă modalitate de a economisi bani este de a alege materiale practice care rezistă bine la mai multe spălări.

Uniformele reprezintă o oportunitate pentru angajați de a se simți confortabil în ceea ce poartă, fiind în același timp prezentabili, și elimină stresul de a alege o ținută pentru muncă în fiecare zi. Ele oferă, de asemenea, o oportunitate pentru o anumită creativitate – dacă îi lăsați pe angajați să aleagă între câteva opțiuni diferite pentru uniforme, veți avea în final un personal care este mult mai fericit să vină la serviciu în fiecare zi.

Cum folosiți uniformele pentru a crea o experiență mai bună în restaurant?

Atunci când conduceți un restaurant, este util să vă amintiți că cerințele privind uniformele pentru personal ar trebui să vă ajute atât pe dumneavoastră, cât și pe angajații dumneavoastră. În acest scop, avem câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont atunci când creați sau modificați politica de uniforme a restaurantului dumneavoastră.

În primul rând, asigurați-vă că cerințele sunt clare. Dacă conduceți o pizzerie, doriți ca pe tricoul tuturor să scrie același lucru, cu același font și aceeași mărime, fără excepții. Acest lucru este important pentru branding, dar și pentru a asigura un mediu de lucru sigur.

În al doilea rând, asigurați-vă că uniformele dvs. sunt durabile! Nu vreți ca tricourile angajaților dvs. să se destrame după o singură spălare – ceea ce înseamnă că trebuie să investiți în materiale de înaltă calitate încă de la început. Este mult mai puțin costisitor să cumpărați mai multe cămăși dintr-un singur tip de cămașă decât să înlocuiți acele cămăși la fiecare câteva luni din cauza calității slabe.

În al treilea rând, asigurați-vă că uniformele sunt ușor de purtat de către angajați! Angajații dvs. ar trebui să se simtă confortabil purtându-și uniformele pe tot parcursul zilei. Asta înseamnă că ar trebui să își poată face treaba fără să se simtă constrânși sau supraîncălziți.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment18 ore inainte

Belgia introduce carantina de 21 de zile pentru cei infectati cu variola maimutei!/Hai ca o luam de la capat!

Autoritățile din Belgia au decis vineri să introducă o carantină obligatorie de 21 de zile pentru persoanele diagnosticate cu variola...

SportO zi inainte

Românii au câștigat toate finalele Dr. Oetker Junior Trophy

Românii au câștigat toate finalele Dr. Oetker Junior Trophy, atât la simplu, cât și la dublu, la feminin și la...

EvenimentO zi inainte

EXCLUSIV.Un elev din Ploieşti va alerga în scopuri caritabile, la HOPE RUN for Charity

Duminică, 22 mai a.c., începând cu ora 7.00, în Parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle va avea loc...

Eveniment2 zile inainte

Cineva are simtul umorului la magazinul din colt/A alaturat-o pe Veorica de Manole

La fix un an dupa ce ,,a spart stirile” faptul ca Veorica a devenit consilierul turnatorului, pentru ca deschidea usi...

Social2 zile inainte

Ce sa luati in considerare cand cumparati o usa de intrare

Usa de intrare poate fi adesea neglijata atunci cand este vorba despre stilul, eficienta si securitatea casei, dar in realitate...

Social2 zile inainte

Tot ce trebuie sa ştii despre un motocultor

Alegerea unui motocultor potrivit poate fi una dificilă, asta deoarece trebuie să cumpăraţi motocultorul care se potriveşte cel mai bine...

Eveniment3 zile inainte

„Sper sa nu apuc vremurile când, la gura sobei, voi povesti nepotilor mei că au fost cândva judecători în România…”

Toţi cei care lucrează în Ministerul Afacerilor Interne au simţit cel puţin o dată, pe pielea lor, că oricât de...

Eveniment4 zile inainte

Pe lângă legislaţia cunoscută, aflată la vedere și publicată în Monitorul Oficial, mai există acte normative nepublicate

Toţi cei care lucrează în Ministerul Afacerilor Interne au simţit cel puţin o dată, pe pielea lor, că oricât de...

Social4 zile inainte

Cornuleţe cu gem şi umplutură de fructe pentru orice pofticios

Milioane de români îşi petrec ziua onomastică în acest weekend cu ocazia zilei Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena. Această mare...

Eveniment5 zile inainte

Contrar a ceea ce se credea pana acum, se pare ca cele mai periculoase functii de politie nu sunt cele din zona structurilor operative, ci functiile de la suport

Directorul Albu Catalin a oferit, în condiţiile „legii”, desigur, functii dintre cele mai fabuloase si banoase, menite să rotunjească veniturile...

Sport5 zile inainte

Demonstrație de tenis cu Andreea Prisăcariu la Dr. Oetker Junior Trophy

Jucătoarea Andreea Prisăcariu va face o demonstrație de tenis copiilor participanţi la Dr. Oetker Junior Trophy.   Acțiunea va avea loc...

Eveniment6 zile inainte

Trai pe vătrai din banii nostri la Politia Locala Ploiesti! (I)

Directorul Albu Catalin a oferit, în condiţiile „legii”, desigur, functii dintre cele mai fabuloase si banoase, menite să rotunjească veniturile...

Eveniment6 zile inainte

„𝐒𝐢𝐧𝐝𝐫𝐨𝐦𝐮𝐥 𝐁𝐞𝐫𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞𝐬𝐭𝐢”/𝐃𝐨𝐜𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐞 𝐚𝐮 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝙛𝙖𝙘𝙩𝙤 𝐢𝐧 𝐜𝐮𝐬𝐭𝐨𝐝𝐢𝐚 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐢

Într-un articol publicat pe platforma Contributors, arhivistul si istoricul Cătălin Botoșineanu susține că documentele clasificate au intrat de facto in...

Uncategorized7 zile inainte

Artroza Femuropatelară – cauze, simptome și tratament

Artroza femuropatelară apare atunci când cartilajul articular de la nivelul șanțului trohlear și de pe partea internă a rotulei se...

EvenimentO săptămână inainte

„Asta e un text care ne avertizeaza ca ori avem de-a face cu niste escroci de mare anvergura ori cu niste prosti galonati care conduc dezastruos resursele, financiarul si juridicul”

„Dacă un polițist ar fi avut un salariu de funcție în cuantum brut mai mic cu 100 de lei decât...

Știrile Săptămânii