Simona Halep s-a decis să îşi unească destinele cu Toni Iuruc, alesul inimii sportivei. Cei doi au făcut pasul cel mare vineri, iar petrecerea a fost una de poveste, la vila lor din Izvorani. Cununia civilă a fost restrânsă, fără prea mulţi invitaţi.

Adevărul despre Toni Iuruc

Imediat după acest fericit eveniment ies la iveală noi amănunte incredibile din trecutul lui Toni Iuruc, noul partener de viaţă al campioanei noastre. Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori, iar acum s-a aflat de ce a divorţat acesta de precedentele soţii.

Ambele partenere l-au trădat pe Toni Iuruc, iar actualul partener de viaţă al Simonei Halep a avut parte de două căsnicii ratate care și-au pus amprenta. prima soţie a lui Toni Iuruc a fost Alina, un fost fotomodel, care avea o viaţă de noapte extrem de activă. Se pare că manechinul a avut o relație extraconjugală, aceasta fiind şi motivul despărţirii dintre cei doi.

Toni Iuruc, trădat de ambele foste soţii

Se pare că acesta a fost motivul ruperii şi celei de-a doua căsătorii. A doua soție a lui Toni Iuruc, Liana, ar fi călcat strâmb la rândul ei. De altfel, prietenii apropiați ai lui Toni Iuruc l-au avertizat pe acesta că face o greșeală luând-o de soție. La aproximativ un an de la căsătorie, Toni Iuruc a decis să rupă mariajul. Acum, a treia oară poate fi cu noroc pentru acesta.