Connect with us

Eveniment

Declarația de presă a unui „paradit” al procurorului DNA, Mircea Negulescu (Ultimele schimonoseli spasmodice ale muribundului ”stat paralel”)

Publicat

pe

În fapt:
Subsemnatul Radu Adrian Ovidiu sunt jurnalist încă din anul 2004, activând în prima fază în calitate de consilier al directorului general al Cotidianului Atac București, ulterior ca director al cotidianului România Express și/sau am fost colaborator al unor ziare cotidiene (România Liberă, Ziua News, etc) și am  pus bazele unor ziare locale, precum ATAC de Bistrița, Reporter Special de Argeș, Incisiv de Prahova, etc.
În anul 2016, am activat pe ziarul online Comisarul de Prahova.
În calitate de director al ziarului online și în urma anchetelor derulate de echipa din subordine, am început să dezvălui, inițial, “MAFIA DE LA BRAVO”, cum a fost denumită generic de ziarul pe care îl coordonam și îl conduceam.
Această denumire generică a fost dată deorece în locația unui bar numit “Bravo” din  Ploiești aveau loc intaliniri între oameni de afaceri, cămătari, procurori și/sau judecători care sub influență băuturilor alocoolice stabileau ce dosare se mai fabrică și/sau ce plângeri penale sunt mușamalizate iar beneficiarii deveneau martori protejați și/sau martori ale dosarelor penale întreprinse de DNA ST Ploiești, în special cele întreprinse de procurorul Negulescu Mircea, membru din această “Mafie de la Bravo”.
Astfel, prin ziarul Comisarul de Prahova, am fost primul jurnalist din România care a avut curajul să a devoaleze ilegalitățile și gravele derapaje de la lege ale procurorilor de la DNA ST Ploiești, cu precădere ale procurorului Negulescu Mircea, procuror care fabrica dosare bazate pe denuntători mincinoși și/sau pe probe falsificate, începând să dezvălui identitatea acestora, ale manevrelor dolosive utilzate și/sau ale dosarelor fabricate.
Fiind cunoscut în branșa jurnalistică din București și din țară ca un jurnalist care are simțul răspunderii și a faptului că metodele și mijloacele mele sunt superioare unui jurnalist de investigații, fiind fost ofițer SRI, care a devoalat întotdeauna mafia din sisteme, imediat am fost preluat pe plan central, în cotidianele Evenimentul Zilei, România Liberă, și/sau de fluxurile de știri, Flux 24, stiripesurse.ro și/sau televiziuni precum B1 Tv și, cu precădere România Tv, Nașul Tv, etc.
Pe acestă cale le mulțumesc public pentru încrederea acordată personal lui: Dan Andronic, patronul Cotidianului Evenimentul Zilei, Victor Ciutacu, realizator al televiziunii România Tv, Andrei Bădin de la Flux 24, etc care m-au girat profesional și au apreciat dezvăluirile mele sau ale echipei mele.
Și prin tenacitatea mea, prin munca mea asiduă, până la epuizare fizică și psihică, s-a ajuns în acest punct în care Statul Paralel și Mafiot a primit o lovitură și procurorii și magistrații (sunt două categorii total diferite care trebuie să își știe fiecare locul) au început firav să aplice legea.
Acest fapt a deranjat enorm de mult caracatița de la DNA ST Ploiești, iar procurorul Negulescu Mircea a început prin intrepusi, să încerce să îmi închidă „gură” prin probe fabricate de el personal.
Reamintesc doar un articol publicat de Evenimentul Zilei (preluare după Comisarul de Prahova coordonat de subsemnatul) – “Caracatiţa din “Republica lui Ghiţă” (2). Bătălii subterane chiar în interiorul Parchetului prahovean”, care l-a determinat pe procurorul Negulescu Mircea să utilizeze funcția de magistrat pentru a stopa  dezvăluirile despre derapajele sale de la lege, a nu mai exhiba în spațiul public dosarele penale fabricate și desconspirarea martorilor utilizați și a denunțătorilor mincinoși.
Menționez că, după cca 3-4 luni de la dezvăluirile mele, senatorul menționat în acest articol (Savu Daniel, pe aceea vreme în membru în Comisia comună permanentă de control parlamentar asupra activității SRI),  primind informații care confirmau dezvăluirile subsemnatului a luat poziții oficiale față de aceste grave abuzuri ale echipei de la DNA –ST Ploiești și ale procurorului Negulescu Mircea.
Aceste manevre dolosive de a se înscena ceva împotriva mea și a senatorului Savu Daniel au fost devoalate printr-un articol în ziarul Comisarul de Prahova pe care îl administrăm la aceea dată, chiar cu două săptămâni de zile înainte de această „mascaradă” judiciară.
Astfel, în articolul publicat în dată de 19 iunie 2016 (“NUCLEARĂ! ÎN ATENȚIA LUI DOBRE, “VOLO” ȘI SAVU!!! POLIȚIA POLITICĂ PRAHOVEANĂ (SRI ȘI DNA) DE LA BRAVO ATACĂ “NECONTROLAT”!!!), avertizam public despre faptul că ”mafia de la BRAVO” vrea să fabrice dosare penale senatorului Daniel Savu și subsemnatului doar din răzbunare, considerând că dezvăluirile din Comisarul de Prahova și, ulterior, in mass-media de senatorul Savu, a împiedicat ”mafia de la BRAVO” să câștige alegerile locale prin omul pe care îl controlau.
În fapt, prin acțiuni de intimidare, amenințări, șantaj etc., procurorul Negulescu Mircea l-a determinat pe așa zisul meu denunțător să mă provoace și să îmi însceneze un presupus trafic de influență și mită doar pentru a mă determina să încetez cu aceste dezvăluiri care ajungeau la nivel național și desconspirau abaterile grave de la lege ale caractitei de la DNA ST Ploiești.
În acest sens, personal, procurorul Negulescu Mircea l-a determinat pe denunțătorul S. C. D., sub teroare și șantaj, să mă ”denunțe”, denunțul fiind dictat de el personal, conform declarației denuntatorului dată în față instanței la data de 29.01.2019.
După depunerea denuntului dictat de procurorul Negulescu Mircea la dansul în birou, l-a determinat pe procurorul Savu Alfred Daniel ca, prin Ordonanța nr. 241/P/2016 să își decline cauza la Parchetul de pe lângă Tribunlul Prahova, cauza care a ajuns doar printr-o simplă “întâmplare” la prietenul procurorului Negulescu Mircea, respectiv la procurorul Stasie Eduard.
Totodată, în cârdășie cu rețeaua de crimă organizată de la DNA, procurorul  Stasie Eduard a confirmat înregistrările ca fiind originale, fără a avea instrumentele de pe care s-au făcut aceste așa zise înregistrări, confirmând ca valabile un falsuri efectuate de prietenul sau, procurorul Negulescu Mircea. Despre aceste falsuri grosolane nu pot da detalii, ofierii judiciaristi care au fabricat aceste probe fiind cercetați penal.
Mai mult, înregistrările sus menționate au fost efectuate cu aparatura DNA ST Ploiești, aparatură pusă la dispoziție de Negulescu Mircea denuntatorului aflat sub teroare și șantaj.
Toate așa zisele probe din înregistrări aflate la dosar au fost fabricate  personal de Negulescu Mircea pentru a crea o aparență de ilegalitate săvârșită de subsemnatul  și puse la dispoziția denunatorului pentru a le preda procurorului Stasie Eduard care știa despre aceste fapte.
S-a urmărit ca, la cele două – trei termene la Camera Preliminară și ulterior, pe fond, să fiu condamnat urgent pentru a mă decredibiliza și dezvăluirile mele să fie compromise.
De la început, procurorul Stasie Eduard avea temerea că săvârșește un abuz și s-a reținut în a dispune arestarea preventivă a subsemntului, care nu s-a mai realizat deoarece, probabil, m-a auzit vorbind la telefon cu mai mulți jurnaliști/patroni de cotidiene naționale și/sau cu mai mulți realizatori de TV, precum B1 TV, Nasul Tv, etc pentru a dezvălui la ce înscenări sunt supus și ameninat.
A fost singură audiere în faza de urmărire penală a acestui așa –zis dosar penal, nr. 5495/105/2016, strămutat la Tribunalul Buzău.
Ca o probă că eram pe “culoarul” procurorului Negulescu Mircea compus din procurori și judecători pentru a fi condamnat în regim de urgență cu aceste probe falsificate chiar de Negulescu Mircea, este Referatul Tribunalului Prahova din 13 septembrie, referat semnat de un alt prieten al procurorului Negulescu Mircea, respectiv Nita Constantin, prin care dosarul meu urma a fi “exceptat de la repartizarea aleatorie’’.
Singura mea salvare în fața iminentei condamnări cu probe falsificate a fost că ICCJ a decis stramutarea dosarului meu la Tribunalul Buzau și, probabil, că între timp, cei de la DNA ST – Ploiesti fiind suspendați ori excluși din magistratură și-au mai pierdut din influența.
După acest “episod”, în februarie 2016 mi-am deschis propiul ziar, Comisarul de Prahova, și am continuat să dezvălui abaterile grave de la lege ale procurorilor de la DNA ST Ploiești și am demonstrat dosarele contrafăcute în cauzele lui Ispas Constantin, Iulian Bădescu, Sebastian Ghiță, Cosma Mircea, Volosevici Andrei, Toader Cristinel,  presiunile puse pe judecătoarea Savu Alina de procurororul Negulescu Mircea, etc, aceste ilegalități ajungând la nivel național și aceștia au fost sub urmărire penală pentru aceste fapte.
Mai mult, la cca. două luni am redeschis alt ziar al meu (Incisiv de Prahova) și am continuat să mă dezvolt, având 75 de ziare la nivel național și în fiecare județ din România, ziare de unde am continuat dezvăluiri cu privire la derapajele de la lege de la DNA, ale DNA ST Ploiești, SRI, etc.
Ca o remarcă: NICIODATĂ nu am dezvăluit public, în intervențiile mele de la tv, în cotidienele la care sunt colaborator și/sau în cele 75 de ziare ale mele, ceva despre situația mea și despre probeler falsficate de procurorul Negulescu Mircea și de ofițerii săi judiciaristi, considerând, pe de o parte, că justiția nu se face public, pe de altă parte de teamă pentru a nu fi acuzat că aș dori să pun presiune pe instanța sau pe martori.
Tot că să îmi închidă “gură” și a mă determina să încetez cu aceste dezvăluiri, la ordinul lui Negulescu Mircea, câțiva dintre martorii săi și denunatorii mincinoși de la Poliția Locală Ploiești m-au acționat în judecată tocmai pe aceste dezvăluri efectuate pe baza de probe.
În grabă lor, ca o obișnuință, acești martori/denunatori utilizați în mai multe cauze penale de Negulescu Mircea mi-au accesat datele mele personale dintr-o baza de date a “Evidenței Populației” aflată până recent la Poliția Locală Ploiești într-un dosar ce se vrea mușamalizat de DIICOT Ploiești, baza de date ilegală deținută de aceștia care nu era racordată la baza națională legală a MAI și utilizată și de procurorul Negulescu Mircea pentru interese obscure.
În urmă acestui demers, cei de la Poliția Locală Ploiești (Adrian Vaida, Carmen Gheorghe, Mocanu Isabela Gabriela, etc) au dat la ”presa de casă” a procurorului Negulescu Mircea să publice această chemare în judecată cu datele mele persoanale și adresa, fapt care mi-a adus alte prejudicii incomensurabile.
Menționez că,  în urmă unor investigații derulate de ziar, că tot pe “culoarul” procurorului Negulescu Mircea, cu sprijinul unei judecătoare ,denuntatorii mincinoși utilizați de aceștia au câștigat un proces civil intentat subsemnatului, un process civil în care NU am fost NICIODATĂ citat legal. (Avocatul denuntatorilor lui Mircea Negulescu era soțul unei vicepreședinte a instanței și am fost judecat în lipsa și fără să fiu citat legal de o altă colegă a acesteia, o altă vicepreședintă de instanță, că doar asta este JUSTIȚIA în ‘România Normală” a lui Iohannis care se simte doar informat de servicii.
În urmă acestor presiuni și umiliri publice m-am îmbolnăvit de pancreatită și de inima ajungând în decursul a peste trei ani de zile să fiu transportat la urgențele spitalelor de zeci de ori, prin serviciul 112.
In data de 30.12.2019, Tribunalul Buzau a decis prin Hotararea 143/2019 achitarea „inculpatului” Radu Adrian Ovidiu, intrucat fapta nu este prevazuta de legea penala.
Trebuie sa avem incredere in justitie, adica in magistrati. (Ec Adrian Radu).

Facebook Comments

Eveniment

PROMO/Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura”, „regele din spatele PNL Prahova”, „marionetele” procurorului Negulescu Mircea si „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL) – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si/sau economici

Publicat

pe

De

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand

„Rocada” smecherilor mafiei de criminalitate economico-financiara organizata coordonata de procurorul „paraditor” Negulerscu Mircea

În şah, este recomandată de principalele deschideri ale teoriei moderne şi intervine devreme, undeva în primele zece mutări. Scoate regele, expus, din centrul tablei şi îl ascunde într-o poziţie mai sigură, pentru a pune la treabă o piesă grea, turnul. Rocada poate fi de dreapta sau de stînga. În politică, aproape la fel! Cu mici deosebiri şi particularităţi!

Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura” (fara sa stie, probabil), „regele din spatele PNL Prahova” si „marionetele” procurorului Negulescu Mircea, unele chiar introduse pe listele de candidati in functia de primar, si… „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si economici prin procurorul „paraditor”. SERIAL ce va urma. Miroiase acut a …”peste” si…”tradare”.

Mai pe intelesul unora…””oamenii procurorului Negulescu Mircea” din PNL Prahova…., interesele de grupare a crimei organizate de castigare a unor alegeri locale si multe altele….Un serial incendiar!

Inregistrari audio incendiare cu membrii acestei grupari. Si inregistrai audio cu mafia „introdusa” la inaintare sa santajeze ziarul Incisiv de Prahova si pe cei care au avut publicitate in acest ziar. Date secrete obtinute pe cai oculte, probabil de la banca. Pentru linistea acestor santajisti, ziarul Incisiv de Prahova inregistrat pe persoana fizica si-a anulat toate publicitatile efectuate printr-o firma la care ERA cesionat dreptul de utilizare a ziarului (plangerea penala fiind depusa la organele de cercetare penala din Bucuresti, organele competente. Poate aud si fratii din crima organizata pe mafia gunoaielor, unul din fratiorI” fiind cu „Pedigree” pe la DIPI Prahova. Aviz celor care cred si/sau spera ca ne vor „inchide gura”. TARDIV. ZIARUL INCISIV DE PRAHOVA A FOST SI VA RAMANE INDEPENDENT! (Cristina T.).

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Știți ce să căutați când cumpărați produse cosmetice online?

Publicat

pe

De

 

Știți ce să căutați când cumpărați produse cosmetice online?

 

 

Tot mai multe femei caută să cumpere produse cosmetice online. Odată cu creșterea prețurilor la combustibil nu are sens decât să obțineți produsele cosmetice online economisind acea călătorie în magazin. O lume de produse cosmetice sunt acum disponibile pe internet, permițând o selecție mai mare decât ar putea oferi orice departament sau magazin specializat. Cel mai bun lucru este că nu trebuie să sacrificați calitatea atunci când achiziționați produsele cosmetice online.

Toate cele mai bune mărci ecologice sunt acum reprezentate pe internet. Când cumpărați produse cosmetice online, există de multe ori mai multe informații la dispoziție. Cumpărăturile tradiționale au implicat un funcționar ocupat, care de multe ori s-a dovedit a fi mai puțin decât util. Când descoperiți produsele cosmetice online, puteți cerceta imediat orice ingredient din listă care pare să nu fie de dorit.

Produsele cosmetice și de înfrumusețare pot servi adesea scopurilor duale. De exemplu, produsele cosmetice minerale asigură atât frumusețea, cât și protecția împotriva soarelui. Multe produse cosmetice au proprietăți intrinseci de restaurare și anti îmbătrânire. Oxidul de zinc este o componentă comună a unor astfel de produse cosmetice și de înfrumusețare. Alte produse includ vitamina E, care are efecte terapeutice cunoscute.

Acum puteți achiziționa toate produsele de îngrijire personală online. La fel ca în cazul produselor cosmetice și de înfrumusețare, este important să se acorde o examinare importantă tuturor produselor care vin în contact cu organismul. Aceasta include totul, de la șamponul folosit pe cap până la loțiunea aplicată pe picioare. Îngrijirea exercitată pentru localizarea produselor cosmetice organice poate fi făcută prin selectarea produselor de îngrijire personală cu dantelă chimică.

Un exemplu bun este deodorantul. Majoritatea femeilor folosesc mărci majore disponibile pe scară largă, de obicei văzute pe rafturile magazinelor alimentare și farmaceutice. Ceea ce nu știu este că multe dintre aceste deodorante conțin clorhidrat de aluminiu, care este un iritant pentru piele cunoscut. Deodorante pe bază de minerale organice și alte produse de îngrijire personală sunt disponibile online împreună cu produse cosmetice organice de calitate.

Produsele chimice pentru care trebuie să aveți grijă când achiziționați produse cosmetice online conțin o listă lungă. Printre infractorii mai des văzuți se numără propilen glicol, parabeni și alcool. Este bine într-un pahar ocazional cu vin roșu; cu toate acestea, alcoolul nu se amestecă bine cu multe lucruri, inclusiv cu pielea ta. Când faceți cumpărături pentru produse cosmetice, o regulă bună este „când aveți îndoieli, priviți-l”.

Produsele cosmetice sigure nu vă protejează numai pe voi înșivă. Mulți dintre voi au copii mici. Ponderați toate diferitele circumstanțe care implică transferul a ceea ce este pe pielea dvs. la a lor. De multe ori, atunci când vă îmbrăcați machiajul, nu doar voi îl veți purta pentru ziua respectivă. În plus, prin faptul că nu selectează un produs natural, s-ar putea să dăunăm însăși naturii. Utilizarea pe scară largă a aditivilor chimici nu servește decât la adăugarea la tsunami-urile toxice pompate continuu în sistemele delicate ale naturii. Achiziționarea de produse cosmetice organice online economisește și gaz. Nu ai știut niciodată că poți fi o parte pozitivă a soluției în timp ce urmărești acel aspect orbit

 

Articolul Știți ce să căutați când cumpărați produse cosmetice online? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Se va sesiza CCR si pe aceasta tema de incalcare a protectiei datelor cu caracter personal precum si a drepturilor pacientului!

Publicat

pe

De

Plahotniuc a scăpat!

”Lista lui Plahotniuc : Serviciile, la mâna CIA” titram pe 3 decembrie 2019. Atunci când avertizam că urmează clipe grele pentru mulți șefi ai structurilor informative din sistemul de forță, ca să nu mai vorbim de lideri politici și oameni de afaceri. Cu toții aflându-se pe ”lista lui Plahotniuc”, cea cu care oligarhul care preluase conducerea totală a Republicii Moldova fugise în Statele Unite ale Americii pentru a o avea drept monedă de schimb a solicitării acordării de azil politic.

Oligarhul îl convoca pe Ponta la Viena când avea chef!

Iar panica era cu atât mai mare cu cât ”politicianul miliardar” Vladimir Plahotniuc a fost ”proiectul de suflet al SIE” pentru gestionarea geo-politică a situației din Republica Moldova. Ce-i drept, doar până când acesta a căpătat mai multe cetățenii europene și a început să ”joace dublu”. Bună perioadă de vreme fiind chiar ”cureaua de transmisie” neoficială dintre București și Moscova, mai ales că relațiile diplomatice dintre cele două țări continuă să funcționeze la cotă de avarie.

Iar dezvăluirea noastră a declanșat o adevărată cursă contracronometru pentru ca Plahotniuc să fie adus înapoi în Europa, fie că e vorba de Austria, România, Moldova sau chiar Federația Rusă! Numai să nu apuce agenții CIA să ”stoarcă” informativ ”lămâia” Plahotniuc înainte de a fi arestat și drept urmare pus din nou sub controlul ”creatorilor” săi. Iar după cum susțin sursele noastre,o ”aripă” a unui serviciu secret românesc și omologul

Generalul Silviu Predoiu, intrat în ”fibrilații” după refuzul INTERPOL

SVR au ajuns chiar să recurgă la o alianță contra naturii, făcând presiuni încrucișate asupra actualilor guvernanți ai Republicii Moldova să solicite în mod repetat repatrierea acestuia. Drept urmare, de la președinte la premier și de la ministrul Justiției la procurorul general al Republicii Moldova, aproape că nu a fost lider politic de peste Prut care să nu ceară zi și noapte repatrierea lui Plahotniuc. Mai mult chiar, s-au eliberat inclusiv mai multe mandate internaționale de arestare.

INTERPOL a băgat în doliu sistemul!

Numai că, după luni de zile de eforturi logistice considerabile și demersuri diplomatice deja deșănțate, artizanii strategiei de repatriere a ”dezertorului” Vladimir Plahotniuc și-au luat o adevărată ”rangă în dinți” din partea INTERPOL. Procuratura Generală a Republicii Moldovei recunoscând oficial că INTERPOL a refuzat să îl anunțe în căutare internațională pe fostul lider al PDM, Vladimir Plahotniuc! Și a decis radierea datelor acestuia din bazele de date ale organizației internaționale! Mai mult decât atât, procurorul general de la Chișinău a recunoscut și o altă umilință ”înghițită” de la INTERPOL.

Comisia de Control a Fișierelor din Secretariatul General al OIPC INTERPOL luând această decizie încă din 29 iunie. Dar a transmis refuzul de a îl căuta barem pe oligarhul ”fugar” Vladimir Plahotniuc către Procuratura Generală a Republicii Moldova de-abia pe… 23 iulie. Dată la care de altfel bună parte din sistemul românesc de forță a intrat deja ”în doliu”…

”Strănută” Plahotniuc, ”răcește” Predoiu !

Cum Plahotniuc locuiește de luni bune în zile într-un apartament de lux de milioane de euro din Miami, Florida, fără a fi deranjat de cineva, nimeni nu se mai îndoiește deja că refuzul fără precedent al INTERPOL este ”mâna americanilor”. Astfel că panica a pus stăpânire pe serviciile secrete românești, în ultimele zile. Cu toții, de la ofițeri acoperiți la demnitari, politicieni și afaceriști care au trecut pe la Chișinău și nu s-au putut abține să nu cedeze invitației în ”separeul de la DRIVE” așteptând deja de acum filmulețele din clubul de noapte al lui Plahotniuc.

Fetele de la DRIVE…

Cel despre care se spune că dacă va ”strănuta” vreodată la Langley, Virginia, garda veche din SIE va ”răci” instant la București, cu tot cu generalul Silviu Predoiu. Consilierul din umbră al lui Victor Ponta nu doar de acum, dar și de când fostul premier era monitorizat cum fugea la Viena,pentru a răspunde convocărilor lui Plahotniuc de la Hotelul ”Intercontinental” sau ”Cafe Schwartzenberger”, mai cunoscută și drept ”cafeneaua spionilor”. Victor Ponta fiind astfel un nou ”trofeu” de marcă atârnat la ”brăcinarul” oligarhului Plahotniuc, alături de cel al lui Teodor Meleșcanu, pe vremea când acesta conducea SIE!

Serviciu despre care se spune că sub comanda operativă al lui Silviu Predoiu l-ar fi inventat pe Plahotniuc! Dar l-ar fi pierdut apoi în fața Moscovei! Și acum a ”Agenției”… Astfel că de la Norica Nicolai la Emil Hurezeanu, toți cei aflați în ”rețeaua” oligarhului, toți cei de pe ”lista lui Plahotniuc” sunt acum loviți în plin de refuzul INTERPOL. Cel care confirmă astfel pe deplin în a cui custodie se află acesta acum…

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment19 ore inainte

PROMO/Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura”, „regele din spatele PNL Prahova”, „marionetele” procurorului Negulescu Mircea si „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL) – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si/sau economici

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand „Rocada” smecherilor...

Eveniment2 zile inainte

Știți ce să căutați când cumpărați produse cosmetice online?

  Știți ce să căutați când cumpărați produse cosmetice online?     Tot mai multe femei caută să cumpere produse...

Exclusiv3 zile inainte

Coletăria.ro și StockBinder intră în parteneriat pentru a sprijini magazinele online românești în zona logistică și de automatizare a stocurilor

Parteneriatul oferă soluții pentru ca magazinele online să își majoreze capacitatea de livrare națională și internațională, concomitent cu ajustarea, în...

Știri din județ4 zile inainte

Descopera catalogul proprietatilor istorice si al proprietatilor exclusiviste de vanzare

Aproape ca nu exista zona istorica sau geografica din Romania unde sa nu gasim o sumedenie de cladiri istorice, cladiri...

Eveniment4 zile inainte

Se va sesiza CCR si pe aceasta tema de incalcare a protectiei datelor cu caracter personal precum si a drepturilor pacientului!

Plahotniuc a scăpat! ”Lista lui Plahotniuc : Serviciile, la mâna CIA” titram pe 3 decembrie 2019. Atunci când avertizam că...

Eveniment5 zile inainte

PROMO/Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica o investigatie cutremuratoare privind tenebrele „Statului Paralel” si ramificatiile acestuia, in mai...

Eveniment6 zile inainte

Testeaza masiv! Costa?! Ghinion! E pandemie mi-ai spus, BAGA TOTI BANII IN TESTARE!

Nu testam nimic, nu stim nimic! Stam si ne uitam cum ne infectam! Ni se spune ca e posibil sa...

Eveniment7 zile inainte

Petre Daniel, zis „Pusi”, operatiunile de evaziune fiscala si spalare de bani, DIICOT si protectia oferita de gruparea de crima organizata coordonata de procurorul Negulescu Mircea

Asa cum am promis, incepem dezvaluiri incendiare cu inregistrari audio/video privind reteaua de crima organizata coordonata de procurorul Negulescu Mircea,...

EvenimentO săptămână inainte

EXCLUSIV/Ofiter activ din cadrul IPJ Prahova santajeaza public judecatori/„Se va face dreptate. Cu putin noroc, ajunge si Cosma tot la ea”…

La data de 20 iunie 2020, Incisiv de Prahova a publicat articolul ”Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie...

EvenimentO săptămână inainte

Breaking News/Oamenii de afaceri din Prahova refuza sa se dezica de procurorul Negulescu Mircea/Documente

Guvernul Orban trebuie să conștientizeze faptul că românii au nevoie în această perioadă de un sistem de sănătate eficient și...

EvenimentO săptămână inainte

Breaking News/Procurorul Negulescu Mircea adus la starea de „pisic” in arestul unde a distrus destine/Cazat in camera 5 in arestul de la Campina

Fostul procuror DNA Ploiești Mircea Negulescu a fost ridicat de polițiști, joi seară, de polițiști, pentru a fi dus la...

EvenimentO săptămână inainte

Polițiștii l-au dus pe Mircea Negulescu în CENTRUL DE REŢINERE ŞI ARESTARE PREVENTIVĂ de la Campina

Fostul procuror DNA Ploiești Mircea Negulescu a fost ridicat de polițiști, joi seară, de polițiști, pentru a fi dus la...

Eveniment2 săptămâni inainte

Breaking News/Se forțează schimbarea directorului SRI Eduard Hellvig

Iulian Iacobescu de la vineri13ro dezvaluie ca, un puternic grup de presiune format din congresmani americani și de oameni de...

Eveniment2 săptămâni inainte

Este din ce in ce mai ciudat cum se actioneaza institutional in Romania!/ Exista legea GDPR si o jurisprudenta CJUE obligatoriu de respectat

Disperarea electorală ia forma propagandei și la PNL Prahova Pentru că habar nu are ce înseamnă de fapt să investești...

Eveniment2 săptămâni inainte

Comunicat Europol cu privire la Raportul de evaluare a tezei de doctorat a secretarului de stat Despescu Bogdan

In continuarea luptei impotriva coruptiei inceputa de sindicatul nostru avem deosebita onoarea sa va informam asupra urmatoarelor … i. din...

Știrile Săptămânii