Rareș Bogdan a reacționat extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea după ce a aflat că autoritățile au decis interzicerea unui miting PNL în Alexandria.

„În capitala corupției din România, Alexandria, au pus niște iepurași pe platoul din fața Sălii Sindicatelor. Le-am transmis și le transmit acum: vine lupul la Alexandria și noi vom fi acolo și vom fi peste 10.000 și vom mărșălui prin Alexandria, pentru a chema alături de noi pe toți cei care cred că timpul PSD a expirat, că timpul lui Livviu Dragnea și a găștii din jurul său a expirat”, a anunțat duminică, la Constanța, cel care ocupă primul loc pe lista PNL pentru europarlamentare.

La o săptămână după ce cei de la PNL au spus că vor să facă un miting în Alexandria, consiliul local a luat o decizie șoc. Autoritățile au interzis, la propunerea primarului, manifestațiile publice în fața Casei de Cultură, inclusiv ales PSD, locul manifestațiilor în județul Teleorman, motivând că în zonă vor fi amplasați iepurașii de Paște. În replică, senatorul liberal Eugen Pîrvulescu, lider al PNL în Teleorman, a declarat apoi că mitingul anunțat de liberali nu va mai avea loc pe data de 20 aprilie, însă va fi pregătit un marș electoral de mare amploare.

 

 

Te-ar putea interesa și: