Connect with us

Afaceri

AG Travel aduce paradisul mai aproape de tine

Publicat

pe

Ag Travel – de la idee la o vacanță de neuitat

 

Ag Travel  este o agenție tour-operatoare, ce are ca obiectiv turismul intern și internațional, oferind clienților vacanțele dorite la cele mai bune prețuri de pe piață, garanția calității find o marcă de prestigiu dar și o carte de vizită pentru cei care aleg să meargă în vacanță cu agenția noastră.

Ag Travel s-a făcut remarcată încă de la început prin faptul că statisfacția clienților este o prioritate pentru agenție, bazându-se permanent pe feedbackul acestora pentru crearea și dezvoltarea de noi pachete si servicii adaptate în funcție de profilul și necesitățile fiecărui client ce o vizitează.

Consilierea clienților este foarte apreciată atunci când vor să aleagă o destinație de vacanță aceștia fiind mereu surprinși de alegerile noastre, reușim astfel să construim o relație de durată ce se bazează pe reciprocitate  dar și garanția celor mai bune alegeri având siguranța că prețul plătit este cel corect pentru vacanța aleasă.

Ag Travel oferă o gamă extinsă de produse și servicii turistice atât în țară cât și în străinătate, fiind pe placul celor care caută destinații unice la prețuri avantajoase. Biletul de avion nu mai reprezintă o grijă atunci când alegerea vacanței a fost deja făcută.  Colaborăm cu cele mai bune firme pentru a avea exclusivitate la prețuri la biletele de avion, pentru orice destinație, siguranța fiind mereu pe primul loc.

Managementul solid și inovația reprezitnă o combinație câștigătoare  pentru a avea o agenție de turism eficientă, funcțională și sustenabilă. Acesta este o parte din secretul succesului la Ag Travel.

Gradul de personalizare a ofertelor variază de la turistul individual la grupuri, oameni de afaceri, fiind adresat tuturor categoriilor de vârstă. Pe durata vacanței un alt aspect important îl reprezintă oferirea de suport și asistență permanentă, pentru ca experiența să fie într-adevăr de neuitat.

Dorința Ag Travel este să ducă turismul la următorul nivel, atingând noi praguri, monitorizând și îmbunătățind permanent activitatea pentru a fi considerată un reper atunci când vei dori să-ți alegi „partenerul„ pentru noua  vacanță de neuitat.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Ce înseamnă Mentenanța unui website – pe scurt

Publicat

pe

De

Digital Craft Agency

Orice site modern și, în special, un magazin online sau un site corporativ, necesită mentenanță website competentă, care include costuri financiare și consum de timp și deseori considerabile. Pe scurt, ar trebui să știi ce se ascunde în spatele acestor cuvinte – mentenanță website. Ce este inclus și de ce este nevoie de asistența tehnică a site-ului. Lista lucrărilor de mentenanță website, include:

 • Dezvoltarea acelor sarcini pentru revizuirea (modernizarea) site-ului;
 • Dezvoltare website specifică clienților;
 • Proiectarea de noi secțiuni și funcționalitate (dezvoltarea prototipului);
 • Migrarea unui site către un nou sistem de management;
 • Integrarea site-ului cu sisteme și servicii terțe;
 • Transferul unui site către o nouă găzduire;
 • Configurarea serverului de e-mail;
 • Configurarea și consultarea lucrărilor pentru site;
 • Completarea automată a site-ului cu informații, analizarea datelor;
 • Accelerarea website-ului.

Conținutul site-ului

Orice site care face parte dintr-o afacere, necesită reumplere periodică cu informații noi despre subiectul site – ului – fotografii, știri și articole. Actualizarea constantă indică faptul că site-ul și compania funcționează. În plus, un site actualizat constant este mai bine vizualizat de motorul de căutare și crește din ce în ce mai mult în diverse evaluări și directoare. Scrierea de conținut unic (articole proprii și știri) este bună pentru promovarea site-ului vostru. Motoarele de căutare sunt unice și nu sunt copiate de pe site-urile altor persoane care au publicat materiale de mai multe ori. În acest sens, nu economisiți bani pentru scrierea unor astfel de texte. Aceste cheltuieli vor fi plătite  mai mult, atunci când site-ul vostru va crește în clasament, iar potențialii voștri clienți care vă vor vizita, vor fi sute și mii. Digital Marketing Agency  este pregătită să vă ofere aceste servicii mentenanță website. Sunt gata să scrie în mod independent articole sau vă pot recomanda partenerilor lor care fac acest lucru profesional și sunt specializați în promovarea site-ului. În orice caz, veți fi mulțumiți de rezultat.

Găzduire și probleme asociate cu aceasta

Se întâmplă că atunci când deschideți site-ul dimineața devreme, să nu găsiți imaginea obișnuită, în schimb vedeți un ecran alb sau un mesaj de eroare. Pot exista multe motive pentru aceasta, de la banalul „am uitat să plătesc pentru găzduire” până la problemele foarte grave din partea furnizorului. Digital Marketing Agency vă oferă servicii pentru a rezolva acest tip de „defecțiune”. Angajații Digital Marketing Agency au experiență în relația cu companiile de găzduire, știu în ce situație ce să ceară și vor putea rezolva rapid astfel de probleme. În consecință, veți obține un website, care este întotdeauna sub supravegherea specialiștilor.

Îmbunătățirea funcționalității sau a designului site-ului

Prin finalizarea site-ului, agenția care oferă servicii de mentenanță website, vă ajuta la îmbunătățirea anumitor funcții stabilite de dezvoltator, la crearea acestei resurse, la corecția erorilor care au apărut brusc și care nu au fost detectate la momentul creării site-ului sau care s-au produs din vina administratorilor site-ului. Eliminarea problemelor care apar periodic din vina furnizorului de găzduire, se poate face în orice moment. Digital Marketing Agency poate efectua orice lucrare pe server și, astfel, poate ajuta la funcționarea stabilă a site-ului. Expertul de la agenție, va verifica periodic site-ul, pentru a vedea daca există erori în cod, alte probleme sau amenințări ale apariției lor. În plus, o modificare parțială a elementelor de proiectare a site-ului poate fi inclusă în serviciul de mentenanță website, prin crearea de noi secțiuni și prin ajustarea funcționalității sarcinilor.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Succes Grup – Servicii Dedicate de Business pentru Companii

Publicat

pe

Succes Grup este o companie specializată în activități de presă și PR, software, consultanță, formare profesională, training, marketing și servicii foto-video.

O singură companie, cu o multitudine de servicii de succes special create pentru a face performanță.

Fie că aveți nevoie de un serviciu sau un pachet întreg avantajul principal este că beneficiați de experiența unei persoane numeroase, dornice de a avea rezultate de success.

În cazul soluțiilor complete – software, seo, marketing, consultanță, training, principalul avantaj este cel al tarifelor reduse și a unui singur contract și a unui contact care să eficientizeze activitățile.

Succes Grup se diferențiază de concurență prin faptul că oferă suport rapid în rezolvarea problemelor, gestionând eficient orice situație, ce poate avea un impact negativ asupra unei afaceri.  Când apare o problemă, se generează noi soluții de către experții Succes, în urma unei analize complete și competente.

Viziunea Succes Grup este cel mai bine reprezentată de cifre, de rezultate palpabile, de clienți întotdeauna satisfăcuți pe deplin, clienți care apoi devin parteneri de încredere și colaboratori pentru viitoare proiecte de succes. Garanția lucrului bine făcut nu este doar o metaforă în cadrul grupului, ea reprezintă însuși cartea de vizită cea mai valoroasă a companiei.

Serviciile de software development se bazează pe o structură puternică, un marketing proaspăt și tonic, menit să genereze idei astfel încât întreg procesul să fie orientat spre către un maxim de eficiență.

Pasiunea pentru tehnologie se regăsește în fiecare serviciu dedicat al companiei iar motivul principal în jurul căruia a luat naștere Succes Grup a fost crearea unui serviciu complex unitar menit să vină în ajutorul companiilor ce-și doresc un partener atunci când vine vorba să facă performanță.

Serviciile oferite de Succes Grup :

 • Servicii de consultanță GDPR.

 

 • Servicii de presă și PR – servicii integrate de creație, mass-media, creare content, consultanță specifică, organizare evenimente.

 

 • Social media – dezvoltăm conținut exclusiv și construim o legătură emoțională cu publicul.

 

 • Securitate integrată – analiza situației de Securitate existente – riscuri și vulnerabilități, testarea fizică a sistemului de Securitate actuală și multe altele.

 

 • Consultanță juridică – soluții strategice, consultanță fiscală, traduceri, resurse umane.

 

 • Reputation Management – monitorizarea mărcii, maximizarea publicității online, promovarea brandului.

 

 • Web Design – creare de conținut, optimizare, promovare, consultanță.

 

 • .. si multe altele!

 

Indiferent de nevoi, Succes Grup vine mereu în sprijinul tău, se asigură că afacerea ta primește toată îngrijirea și atenția necesară, satisfacția clientului fiind mereu o prioritate și un indicator de performață consacrat, care  este într-o dezvoltare permanentă.

Cultura si valorile Succes Grup, se bazează pe principii solide, comunicare și feedback constructiv, un plan bazat pe rezultate concrete și strategii noi atunci când este necesar.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Sfaturi utile pentru viitoarele mirese | edenbride.ro

Publicat

pe

Când vine vorba de rochii de mireasă membrii familiei vor știi întotdeauna să își spună punctul de vedere, chiar dacă este unul bun sau nu. Ei vor spune strict ce le place indiferent dacă ție ți se va potrivi sau nu. Ca tu să nu dai greș și să te alegi în ziua nunții cu o rochie nepotrivită cel mai indicat ar fi să mergi singură la mai multe probe, pentru ca așa vei știi ce îți place și ce ti se potriveste ca alegerea să fie cat mai rapidă. Cu ajutorul unui consultant de rochii mireasă vei putea știi de ce ai nevoie și ce ți se potrivește cel mai bine.

Criteriile după care poți să îți alegi rochia de mireasă

Cel mai important aspect este cum te simți în acea rochie, contează foarte mult silueta și personalitatea ta. Vor exista rochii care te vor face să te simți confortabilă și frumoasă precum o prințesă. Importantă este și tematica evenimentului, trebuie să existe un echilibru cu locația și perioada in care se va petrece evenimentul. Atunci când alegi o rochie de mireasă trebuie să fi atentă și la accesoriile de care vei avea nevoie pentru că și ele sunt necesare, cu ele îți intregesti ținuta. Poți opta pentru un buchet de flori simplu ca să nu diminueze impactul rochiei de mireasă. Există și rochii de mireasă reduceri care dețin foarte multe modele și care pot fi potrivite pentru multe viitoare mirese.

Lumgimea tivului de la rochie trebuie să fie până în pământ pentru că pantofii nu trebuie să se vadă. Este foarte important acest aspect deoarece arată mult mai bine ca rochia să fie până în podea. Rochia de mireasă este indicat să nu o ridici când mergi spre altar, să o lași în jos ca să ofere impresia că plutești. Pantofii pot fi foarte simpli, cum nu este indicat ca ei să se vadă, pot fi unii foarte comozi pentru că ei nu dețin rolul principal.

O rochie de mireasă albă are nevoie de un machiaj cât mai simplu și natural pentru a pune în evidență trasturile naturale. Nu este indicat să experimentezi culori noi în ziua nunții tale și trebuie să optezi pentru un look cât mai natural. Coafarea părului este și ea importantă, dacă știi cum îți stă bine poți opta pentru acea coafură, nu este cazul să exagerezi. Cu cât ești mai naturală cu atât ești mai deosebită și mai frumoasă în ziua marelui eveniment.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment4 ore inainte

Șoc în România! S-a aflat planul lui Klaus Iohannis. Orban cutremură scena politică – Capital | BuzauAZI

Ludovic Orban, fostul președinte al PNL, a declarat că nu înțelege de ce președintelui Klaus Iohannis a fost întotdeauna împotriva...

Eveniment9 ore inainte

Cum poți face ca legumele tale congelate să își păstreze vitaminele? Iată secretul – Capital | BuzauAZI

Cine nu a congelat vreodată legume sau fructe? E o metodă utilă pentru a te putea bucura de anumite produse...

Eveniment14 ore inainte

Florin Cîțu, acuzat de Alfred Simonis că îl sabotează pe Nicolae Ciucă – Capital | BuzauAZI

Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD îl acuză pe Florin Cîţu de sabotaj împotriva lui Nicolae Ciucă. Din punctul său de...

Eveniment19 ore inainte

Klaus Iohannis a semnat decretul! L-a scos la pensie. Decizia zilei la Cotroceni – Capital | BuzauAZI

Klaus Iohannis a semnat decretul! L-a eliberat imediat din funcție. Va ieși la pensie Klaus Iohannis a semnat decretul pentru...

Eveniment21 de ore inainte

Precizarile MAI nr 43072 din 04.12.2017 privind actualizarea veniturilor salariale folosite la stabilirea pensiilor militare – Ziarul Incisiv de Prahova

Criticile noastre privind unele apucaturi manageriale de la nivelul IPJ Neamt risca sa creeze o perceptie incorecta asupra intregului colectiv....

Eveniment24 de ore inainte

Astfel de mutații apar – Capital | BuzauAZI

Profesorul Carmen Dorobăț din România, medic primar de boli infecțioase, a explicat la Antena 3 motivul pentru care varianta ”Delta...

EvenimentO zi inainte

Ne vom apăra cu toate armele – Capital | BuzauAZI

Este cea mai dură poziție a Poloniei de până acum. Pusă în fața unei situații aproape fără ieșire, acest stat...

EvenimentO zi inainte

Lovitură pentru Pfizer! Un expert aruncă bomba. Vaccinul care i-a luat fața. E mai eficient – Capital | BuzauAZI

Dar toată lumea vrea să știe care vaccin e mai eficient în asigurarea protecției. Potrivit unui oficial din domeniul sănătății...

SocialO zi inainte

Importanța vitaminei D și ce suplimente poți lua cu un cod reducere elefant

Rolul vitaminei D3 este esențial: îndeplinește multe funcții în organism. Sintetizat în piele atunci când este expus razelor UV de...

Eveniment2 zile inainte

Cotaţia barilului de ţiţei Brent ar putea depăși estimarea sa de 90 de dolari pentru finalul anului – Capital | BuzauAZI

Cotaţia barilului de ţiţei Brent ar putea depăși estimarea sa de 90 de dolari pentru finalul anului Anterior, cotaţia barilului...

Eveniment2 zile inainte

Atacul Poloniei la adresa statului de drept pune Europa în conflict cu ea însăși – Capital | BuzauAZI

Atacul Poloniei la adresa statului de drept pune Europa în conflict cu ea însăși Uniunea Europeană se confruntă cu o...

Eveniment2 zile inainte

Este haios când unii care habar n-au despre ce vorbesc n-au fost revoltați când în România drepturile absolute au fost încălcate, dar sunt revoltați acum când perfect legal poți îngrădi drepturi relative pentru protejarea sănătății populației – Ziarul Incisiv de Prahova

Noul comandant/rector al Academiei de Poliție (numit la data de 16.septembrie 2021), Claudiu Chindriș, a avut diverse funcții în ambele...

Eveniment2 zile inainte

Interzis în sediile ANAF dacă nu ai certificat verde. Anunțul făcut de Fisc – Capital | BuzauAZI

Milioane de români vor fi nevoiți să aibă la ei un document absolut obligatoriu începând de luni. Asta pentru de...

Eveniment2 zile inainte

„Devine din ce în ce mai clar” – Capital | BuzauAZI

S-a aflat planul lui Iohannis. Ce vrea să le facă președintele celor de la PSD a spus clar vicepreşedintele Camerei...

Eveniment2 zile inainte

Germania șochează întreaga Europă! Anunțul venit chiar de la Berlin este fără precedent – Capital | BuzauAZI

Germania vrea să ia o decizie la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cel care a dat detalii importante pe...

Știrile Săptămânii